Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Και ένα μεγάλο μπράβο για την πλήρη κατάργηση των greeklish από το νέο έτος. Κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Tι διαβάζουν τα ματάκια μου και αδυνατεί να το πιστέψει το μυαλό μου; Ε-πι-τέ-λους ΤΕΛΟΣ! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=218090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=218090 agr... na arxisoume na psaxnoume forum diladi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Z3R@tuL Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Πολύ ωραίο το design παιδιά μπράβο! Αλλά αυτή η νέα λειτουργία που μπορείς να δεις το κάθε νέο και σε PDF δεν δουλεύει, γιατί προφανώς είναι λάθος charset το site και η PHP δε κάνει καλή δουλειά στο encoding του PDF απ' ότι φαίνεται. Εγώ πάντως μέχρι να το φτιάξω αυτό θα το απενεργοποιούσα το make to PDF... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει τρόπος άμα θέλουν κάποιοι χρήστες να βλέπουν την παλιά σελίδα του insomnia (classic) όπως και σε πολλά site έχουν και classic? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Βάλτε και την μεταφορά σε νέο μήνυμα μέσα στο τόπικ! Παλιά το είχατε, έχω βαρεθεί να σκολλάρω σελίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δεν νομίζω να ξενίσει κανέναν, είναι πάρα πολύ όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω αν φταίει το νέο design ή κάτι άλλο αλλά η αρχική σελίδα αργεί και πάλι να φορτώσει. Όπως μου έκανε την ημέρα που έγιναν οι αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Θα συμφωνησω και εγω για την αργοπορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η σύνδεσή σας? Σε εμένα έρχεται πολύ γρήγορα και η πρώτη σελίδα και το forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Κανένα πρόβλημα σύνδεσης. Εγώ τουλάχιστον. Όλες οι άλλες σελίδες φορτώνουν ταχύτατα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. edit. Και δεν είναι ο firefox που χρησιμοποιώ. Και με ΙΕ που δοκίμασα τώρα, τα ίδιο γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ολο το πρωινό σήμερα δεν μπορούσα να μπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Τα ίδια. Πριν από λίγο τα κατάφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Ολο το πρωινό σήμερα δεν μπορούσα να μπω.. Υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα με τον server, τα οποία ελπίζουμε ότι θα διορθωθούν σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μακάρι να λυθούν γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Το πρόβλημα ήταν διπλό: Από την μια δεν λειτουργούσε το insomnia, και από την άλλη δεν έχω άλλο σχετικό forum να ρωτήσω τι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.