Προς το περιεχόμενο

Νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το bug με την εικόνα έχει ήδη αναφερθεί στο ειδικό θέμα για τα προβήματα. Σύντομα θα λυθεί.

Επίσης, όπως ίσως παρατηρήσατε, βγάλαμε το λευκό background των posts και το αντικαταστήσαμε με ένα ελαφρύ γκρι-σιέλ για να γίνει η ανάγνωση του forum ακόμα πιο εύκολη και ξεκούραστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, όπως ίσως παρατηρήσατε, βγάλαμε το λευκό background των posts και το αντικαταστήσαμε με ένα ελαφρύ γκρι-σιέλ για να γίνει η ανάγνωση του forum ακόμα πιο εύκολη και ξεκούραστη.

Καλή κίνηση, kudos!

Θα πρότεινα όπως στην πρώτη σελίδα υπάρχει στο αριστερό frame η λίστα με τελευταία forum post, να υπάρχει και όταν είμαστε μέσα στο forum, και όχι να εξαφανίζεται.

Είναι λίγο βαρετό να πηγαίνεις πάλι στην πρώτη σελίδα για να δείς τα τελευταία post.

Τι λέτε;

Μια πρόταση-παράκληση. Το shortcut για δημοσίευση απάντησης είναι CTRL+S. Δεν γίνεται να "πιάνει" και το CTRL+Σ γι αυτούς που γράφουν με Ελληνικά για να μην αλλάζουμε γλώσσα συνέχεια; Κι εντάξει, οι Mac users αλλάζουν πολύ γρήγορα γλώσσα(μήλο+Space). Οι καημένοι οι Win users? :P :p

λεπτομερεια,αλλα ειμαι τελειομανης!

δεν αλλαξε το favico του insomnia!(ετσι δε λεγεται στο joomla το εικονιδιακι που εμφανιζεται στην μπαρα του browser αριστερα απ'το http://www.insomnia.gr ?)

λεπτομερεια,αλλα ειμαι τελειομανης!

δεν αλλαξε το favico του insomnia!(ετσι δε λεγεται στο joomla το εικονιδιακι που εμφανιζεται στην μπαρα του browser αριστερα απ'το http://www.insomnia.gr ?)

Ναι, έτσι λέγεται, αλλά μην το αλλάξετε και αυτό... τόσες αλλαγές μαζί δεν τις αντέχω...

Ναι, έτσι λέγεται, αλλά μην το αλλάξετε και αυτό... τόσες αλλαγές μαζί δεν τις αντέχω...

Ναι, ναι να μην αλλάξει και αυτό ρε μάγκες.

από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην ανανεωμένη σελίδα ενθουσιάστηκα...ωραία χρώματα, το ανθρωπάκι πανω έχει πολύ πλάκα... όσο για τον "ρουφιανο" θα μπορούσα να πω οτι είναι ολα τα λεφτά! επίσης πολύ καλή η ιδέα της αξιολόγησης των μηνυμάτων...όπως και αυτή με τις ειδήσεις...

θα συμφωνήσω με όσα λέγονται για την αριστερή μπάρα, πιστεύω και εγω οτι δεν χρειάζεται, ας είναι μόνο στην αρχική σελίδα...

από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην ανανεωμένη σελίδα ενθουσιάστηκα...ωραία χρώματα, το ανθρωπάκι πανω έχει πολύ πλάκα... όσο για τον "ρουφιανο" θα μπορούσα να πω οτι είναι ολα τα λεφτά! επίσης πολύ καλή η ιδέα της αξιολόγησης των μηνυμάτων...

θα συμφωνήσω με όσα λέγονται για την αριστερή μπάρα, πιστεύω και εγω οτι δεν χρειάζεται, ας είναι μόνο στην αρχική σελίδα...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=216776

Παιδιά το νέο θέμα είναι απίστευτο!!Ένα σορό μπράβο!κ πολύ καλή δουλειά μου αρέσει αρκετά!!Κ σαφός καλύτερο από το προηγούμενο!!

Εύγε στην ομάδα!!

Άργησα λίγο να τ πώ,γιατί λόγο ότι πλεον έχω πάει στις Αγγλίες :P δν είχα νετ για κάποιο καιρό!

Κ πάλι μπράβο!

Γι'αυτό, η διαχείριση του forum αποφάσισε να προχωρήσει στην οριστική κατάργηση των greeklish και να καθιερωθεί σε όλο το forum η χρήση της ελληνικής γλώσσας με ελληνικό αλφάβητο.

Tι διαβάζουν τα ματάκια μου και αδυνατεί να το πιστέψει το μυαλό μου;

Ε-πι-τέ-λους ΤΕΛΟΣ!

:-D :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...