Προς το περιεχόμενο

Νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα πράγμα ξέρω... Ένα forum δε χρειάζεται πολλά πολλά. Η επιτυχία του βασίζεται στην απλότητα και την ταχύτητα. Εδώ, στο νέο insomnia τα πράγματα είναι πια λιγάκι περίεργα και απογοητευτικά...

Βέβαια, αυτά που γράφω δεν είναι παρά η γνώμη μου. Για άλλους η νέα εμφάνιση μπορεί να είναι super...

Οσο περνανε οι μερες συμφωνω μαζι σου....Το περιεχομενο και η λειτουργικοτητα ηταν που μου αρεσε στο παλιo στυλ του forum.Και ναι μεν η περιεκτικοτητα παραμανει αλλα δεν νομιζω να ειχε αναγκη φρου φρου και αρωματα...

Συγνωμη Hal9000 , καταλαβαινω οτι ξοδευτικες για την αλλαγη και σε ευχαριστω αλλα αν υπηρχε εναλακτικος τροπος να βλεπω το forum με την παλια του μορφη θα το προτιμουσα.Προσωπικη γνωμη παντα....

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλη μια παρατήρηση (δεν ξέρω αν το έχει πει και κάποιος άλλος)

Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε ειναι τα τελευταία αρχεία και οι τελευταίοι υπότιτλοι.... και ίσα ίσα τον τίτλο της πρώτης είδησης!

Ας πάνε και αυτά αριστερά τουλάχιστον. Εγώ τουλάχιστον ΠΟΤΕ δεν τα κοιτούσα και αυτές τις μέρες βλέπω το TechPowerUp GPU-Z και μου χει παίξει τα νεύρα :P

Και να φύγει η αριστερή μπάρα εντελώς όταν είμαστε στο forum! (+2)

• Members
Δημοσ.
Άλλη μια παρατήρηση (δεν ξέρω αν το έχει πει και κάποιος άλλος)

Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε ειναι τα τελευταία αρχεία και οι τελευταίοι υπότιτλοι.... και ίσα ίσα τον τίτλο της πρώτης είδησης!

Ας πάνε και αυτά αριστερά τουλάχιστον. Εγώ τουλάχιστον ΠΟΤΕ δεν τα κοιτούσα και αυτές τις μέρες βλέπω το TechPowerUp GPU-Z και μου χει παίξει τα νεύρα :P

Θα συμφωνήσω σε αυτό. Ειδικά από τη στιγμή που ούτε οι υπότιτλοι ούτε τα αρχεία έχουν τόσο μεγάλους ρυθμούς ανανέωσης, θα μπορούσαν στην αρχική σελίδα να εμφανίζονται μόνο τα 5 τελευταία αρχεία, αντί για 10.

Πάντως, πέρα από τις όποιες ενστάσεις σχετικά με την εμφάνιση που, προφανώς, διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, νομίζω η λογική και η φιλοσοφία πίσω από την όλη αλλαγή είναι σωστή - ίσως και επιβεβλημένη.

Το insomnia δεν είναι πια το μοναδικό αξιόλογο Ελληνικό φόρουμ, όπως παλιότερα. Καθώς όμως είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία, έχει όλες τις προοπτικές και τη δυναμική ώστε να κάνει την υπέρβαση και να ξεφύγει.

Κι αυτό κατά τη γνώμη μου μπορεί να γίνει αποκτώντας έναν πιο ενημερωτικό χαρακτήρα (με πιο τακτική ανανέωση των ειδήσεων - στις οποίες οι χρήστες θα συμμετέχουν πολύ πιο ενεργά), αλλά και δημιουργώντας μια αξιόπιστη "τεχνολογική βιβλιοθήκη" (βλ. wiki) που θα μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Μια τέτοια εξέλιξη δεν πιστεύω πως θα έβλαπτε την λειτουργία του φόρουμ - το αντίθετο μάλλον, αφού το φόρουμ με την ίδια του τη λειτουργία είναι που θα τροφοδοτούσε με υλικό τα παραπάνω.

Βέβαια, όλα αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις - δεν έχω παρεδώσε με την ηγεσία και δεν ξέρω τι λένε και οι ίδιοι για όλα αυτά :lol:

Δημοσ.

Ευχαριστούμε όσους δούλεψαν για την αναβάθμιση/ανακαίνηση!

πολύ καλό που οι ειδήσεις ειναι μέρος του φόρουμ.

το νέο look σαν να μου φαίνεται πιο "επαγγελματικό".

καποια στοιχεία του μ'αρέσουν, άλλα όχι, αλλα σε θέματα επιλογές χρωμάτων και συνδιασμοί, ειμαι ο πλέον ακατάλληλος να μιλήσω (δυσχρωματοψία).

Το insomnia forum extension εχει ήδη ενημερωθεί για τις αλλαγές (μερικά νέα υποφόρουμ)

Keep Walking :-D

περι εμφάνισης, θα επανέλθω σε επόμενο :)

Δημοσ.
Αν η νέα στήλη αριστερά, το σκούρο φόντο, και η πράσινη ειδοποίηση pm, σας ειναι πολύ δυσάρεστα,

check this

μαλιστα αυτο ειναι forum !

αν γινονταν κ καποιες μικοραλλαγες στην αρχικη σελιδα ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Ena megalo mpravo kai apo mena stous administrators, moderators kai se opoius allous sinevalan na ginei to korifaio texnologiko site-forum tis elladas akoma kalitero kai pio leitourgiko.De lew me ksenise ligo stin arxi alla einai ontws poli wraia kai kalaisthiti i allagh.

Keep up the good work...

Kanena apolitws provlima oson afora tin taxitita (me sindesi 1Mbps)

Δημοσ.

Μου αρεσε το νυσταγμενο παιδακι πανω δεξια και το ολο γαλαζιο στυλ,δειχνει πιο χαρουμενο και ομορφο τωρα και εχω την εντυπωση οτι οντως φορτωνει πιο γρηγορα απο πριν.Good job!:-)

Δημοσ.

Σε μεγάλες εικόνες,όταν πατάω την μπάρα για το πλήρες μέγεθος,δεν την βλέπω ολόκληρη την εικόνα.Μου κόβει το δεξιό μέρος.

Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε μεγάλες εικόνες,όταν πατάω την μπάρα για το πλήρες μέγεθος,δεν την βλέπω ολόκληρη την εικόνα.Μου κόβει το δεξιό μέρος.

Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

kai egw auto to provlhma exw :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...