Cristina Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δεν φταίει η Insomnia αλλά εσύ. Άδειασε την cache του browser σου. Κι εγώ συνεχίζω να το βλέπω όπως πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ναι και σε μενα ετσι φαινεται αν και προτιμω τα παλια που ηταν ευδιακριτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ συνεχίζω να το βλέπω όπως πρώτα. Ναι, έχει ξεμείνει και είναι ο ορισμός της παραφωνίας. Θα διορθωθεί σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Τι έγινε ρε παιδιά; Moderator με Super Moderator δεν μπορούν να καταλήξουν; Δημιουργείτε ανησυχία στον απλό λαό του φόρουμ!!! ΥΓ: αν είναι να φάω τιμωρία, τότε τα παραπάνω είναι για να γελάσουμε! Χα! αν δεν φάω τιμωρία τα λέω σοβαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ συνεχίζω να το βλέπω όπως πρώτα. [/img] Που ειναι αυτο το κουμπακι? εγω δεν το βλεπω ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Που ειναι αυτο το κουμπακι? εγω δεν το βλεπω ετσι.. Είναι στα προσωπικά μηνύματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 πολύ καλό έγινε. Μπράβο.. αν και μου άρεσε η προηγούμενη photo που υπήρχε..σε σχέση με αυτή με το παιδάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 μόνο σε εμένα είναι υπερβολικά αργό το σάιτ?κανει αρκετή ώρα να ανοίξει, ενώ από τη δουλειά δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ, ή ανοίγει μετά από 2 λεπτά (πραγματικός χρόνος)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 μόνο σε εμένα είναι υπερβολικά αργό το σάιτ?κανει αρκετή ώρα να ανοίξει, ενώ από τη δουλειά δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ, ή ανοίγει μετά από 2 λεπτά (πραγματικός χρόνος)! Εδώ όλα ΟΚ. Σφαίρα. Μήπως έχει πρόβλημα το upload σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 μόνο σε εμένα είναι υπερβολικά αργό το σάιτ?κανει αρκετή ώρα να ανοίξει, ενώ από τη δουλειά δεν ανοίγει σχεδόν ποτέ, ή ανοίγει μετά από 2 λεπτά (πραγματικός χρόνος)! Την πρωτη μερα κι εγω με 2 μεγαμπιτ γραμμη ειχα προβλημα.Τωρα καλα παει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί, έκανα search που δεν είναι και το δύνατο σημείο μου, το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι τα link εμφανίζονται γκρι, και είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Good job, καλά μου παιδιά. Είχα μέρες να μπω, μια και πήζω στη δουλειά. Λίγο 2 much είναι το background ! Keep working.... (Αλλιώς φωνάζω τον paredwse με το μαστίγιο :-p ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 μπράβο και πάλι μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iero7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 protimousa to prohgoumeno-poly skouro kai to prohgoumeno mou fenotan pio eyxrhsto k pio grhgoro pantos mpravo sas gia thn prospathia me opia telika apotelesmata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thefirestarta Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Άψογο όπως πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.