Προς το περιεχόμενο

Νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
poso texnika efikto tha itan na eixame kai ena link(i kapia epilogi) me tin palia ekdosi?

distixos tora einai kourastiko distropo argo kai axriasto....

esto epilogi alou background afto to contrast petrol/aspro se skotonei an eisai se skotino perivalon...

Αυτό αν μπορούσε να γίνει, θα ήταν σούπερ...

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλα συνήθεια είναι παιδιά. Κι επειδή το προηγούμενο ήταν πάαααρα πολύ καιρό, το παρασυνηθίσαμε! :P

Δημοσ.

Ωραίο είναι το νέο template απλά θέλει λίγες μέρες να το συνηθίσουμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα μετά.

Το χρώμα της γραμματοσειράς, οταν πρόκειται για λινκ σε κάποιο ποστ,δεν ξεχωρίζει και πολύ με αποτέλεσμα να μην είναι πρακτικό. Μπορεί να γίνει κάτι?

Θα συμφωνίσω με τον Cromb στον παραπάνω σχολιασμό.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να το συνηθισω που ειναι τραβηγμενο προς στα δεξια" και δεν ειναι κεντραρισμενο .

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειμαι ο μοναδικος που δεν του αρεσει αυτη η οπτικη και οχι μονο αναβαθμιση . Το site πλεον εχει γινει "βαρυ" και γενικοτερα ειχα συνηθισει την παλια και πολυ καλη σχεδιαση που υπηρχε αλλα επειδη ειστε ενα απο τα καλυτερα forum θα συνεχισω την υποστιριξη.

Δημοσ.

Παιδιά το site είναι ωραίο αλλά πολύ βαρύ. Είναι πιο Vista compatible στην όψη αλλά η ταχύτητα πλέον χάθηκε. Τί να κάνουμε σας αγαπάμε και θα το συνηθίσουμε.

• Members
Δημοσ.
Παιδιά το site είναι ωραίο αλλά πολύ βαρύ. Είναι πιο Vista compatible στην όψη αλλά η ταχύτητα πλέον χάθηκε. Τί να κάνουμε σας αγαπάμε και θα το συνηθίσουμε.

Χαχα, όντως, στην 1280Χ1024 οθόνη μου, με Vista λειτουργικό φαίνεται πιο όμορφο από ότι στην 17άρα CRT της δουλειάς, με τα ΧΡ.

Όσο για την ταχύτητα, νομίζω πως το πρόβλημα που υπήρχε έχει λυθεί και τώρα φορτώνει και πάλι γρήγορα. Βέβαια ενδιαφέρον θα είχε να μας πουν γνώμες και όσοι μπαίνουν με dialup...

Δημοσ.

Εντυπωσιακο το αποτελεσμα. Μπραβο παιδια. Οσο για την ταχυτητα δεν συναντησα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.

Ενας ακομα λογος για παρατεταμενα ξενυχτια...

• Super Moderators
Δημοσ.
to koumpi forward den exei alaxthi me ena neo toy styl insomnia, exei meinei to klasiko.

Na mhn epanalifthi hal

Δεν φταίει η Insomnia αλλά εσύ. :P

Άδειασε την cache του browser σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...