Nikb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Σας ευχαριστούμε για τον υπέροχο χώρο επικοινωνίας που μας φτιάξατε Καλορίζικο
jimmis74 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Καλορίζικο το νέο "πρόσωπο", μοντέρνος σχεδιασμός και πολύ καλαίσθητο. Εύχομαι για πολλά χρόνια να είστε ένας από τους απαραίτητους προορισμούς μας στο Internet.
elteo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 πολύ ομορφα χρώματα, μοντέρνο design και επιτέλους σύγχρονα smilies. ΜΠΡΑΒΟ hal9000!
thodoras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Παρα πολυ ωραιο.... Ευγε και παλι ευγε:-):-)
ggeorgee Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Πολυ καλο... πολυ ομορφο... αν και θα μου λειψει εκεινο το "ιστορικο" logo.... :)
Kostas75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Λίγο σκοτεινό το νέο design αλλά ενδιαφέρον. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα αμέσως είναι η απώλεια των εικονιδίων (logos) στη πρώτη σελίδα ανάλογα με το θέμα που αναφέρεται, όπως ίσχυε πριν. Π.χ. αν αναφερόταν το θέμα στην ΕΕΤΤ τότε με το παλιό περιβάλλον έβλεπες το σηματάκι της EETT πάνω δεξιά. Αν το θέμα αναφερόταν στη Vodafone, στη Cosmote, στη DELL κ.ο.κ. τότε υπήρχαν τα αντίστοιχα logos πάνω δεξιά από το κάθε θέμα. Κατά τα άλλα όλα τα άλλα καλά φαίνονται!
Members gsarig Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Για μένα, πολύ σημαντική ήταν η προσθήκη του Wiki - πιστεύω πως με τον καιρό και με την συνεισφορά μας μπορεί να εξελιχθεί σε ενότητα εξίσου σημαντική με αυτή του forum. Επίσης, μου αρέσει το ότι προστέθηκε rss και για τα νέα posts. Mια παρατήρηση μόνο: ενώ το rss των νέων posts λειτουργεί άψογα, το rss των νέων ειδήσεων δεν έχει το σωστό encoding, με αποτέλεσμα να εμφανίζει "αραβικά" αντί για ελληνικά, ακόμη κι αν αλλάξω την κωδικοποίηση στον browser μου. Κατά τα άλλα, η αλλαγή στην εμφάνιση νομίζω πως ήταν απαραίτητη, έστω κι αν το θέμα θα μπορούσε να είναι κάπως πιο λιτό. Όταν είχα πρωτοδεί το insomnia, με το κλασικό του θέμα, μου είχε κάνει μάλλον αρνητική εντύπωση γιατί ήταν ένα τυποποιημένο θέμα που ήδη είχα συναντήσει σε άλλα φόρουμ. Τώρα πιστεύω πως γίνεται περισσότερο αναγνωρίσιμο και αποκτά ένα δικό του στυλ.
ioanna_io Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Απίστευτο το νέο Insomnia... Πολύ όμορφα χρώματα! Κάθομαι τόση ώρα και το χαζεύω!
vasiliou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ωραιο με ωραια γραφικα καλα να ειμαστε να σας χαιρομαστε.Παντα επιτυχιες.Ο αγκαλιτσας αχτυπητος. o Agalaitsas leei Trelathika einai polu glukos .... maresei kai mena o AGALISTAS!!!
thes1os Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Τώρα ξέρω, μέσα στον χαμό αυτό άπατο θα πάει, αλλά μιας και διάβασα σχόλια για την πλαϊνή μπάρα, που σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι, πιστεύω ότι μιας και μπήκε που μπήκε (εμένα μου αρέσει) ίσως θα μπορούσε να είναι και πιο χρηστική. Λέω καλά θα ήτανε να περιλαμβάνει έναν σκελετό του φόρουμ όπως φαίνονται οι φάκελοι στην πλαϊνή μπάρα του windows explorer. Έτσι θα έχουμε πιο άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τμήματα του φόρουμ πιο άμεσα. Χώρος προς τα κάτω (Καθ'ύψος) υπάρχει άφθονος. Ευκολο μου φαίνεται.
Members gsarig Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Επανέρχομαι με ακόμη μία παρατήρηση: στην ψηφοφορία της αρχικής σελίδας παρόλο που έχω ψηφίσει, δεν μου εμφανίζει τα αποτελέσματα, αλλά αντίθετα, εξακολουθεί να έχει τις ίδιες επιλογές, σαν να μην είχα ψηφίσει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αυτο επρεπε να το πεις στα bugs... Παρεμπιπτοντως, οι χρονοι φορτωσης εχουν πλεον φτιαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.