green_beret Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ουαου... Πολυ ωραιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aligator21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super είναι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KraLL Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 bravo! πολυ ωραιο design, ειταν καιρος πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
com_hs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Παντος γαι εμενα και το παλιο μια χαρα ηταν .Μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalton85 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά που έκαναν. Και σε μένα θυμίζει myspace και αυτό δεν μου αρέσει. Αν υπήρχαν skin για να το αλλάξουμε λίγο θα ήταν καλύτερα. Είμαι λίγο νοσταλγός του απλού και λιτού insomnia. Ο insomnia είναι φοβερός. Σαν εμένα όταν ξυπνάω είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Kala ego tora to parathrhsa thn kentrikh kala kanate kai thn alaksate alla bre guys to forum th sas eftege Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregkle7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά, ωραίες όλες οι αλλαγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Πολύ μπλε αλλά μιας και είναι το αγαπημένο μου χρώμα πάω πάσο.Είναι όμως λίγο έντονο στα μάτια?Πρώτη εντύπωση πολύ καλή πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλό. Και μόλις ολοκληρωθεί το debugging θα γίνει άριστο. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ η νέα εμφάνιση σε όλα. Εκείνο το άσπρο στο παλιό Insomnia χτυπούσε πολύ στα μάτια το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragment_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ουτε κρυο ουτε ζεστη, πολυ κιτς;;;; δεν ξέρω ίσως ο ταν το συνηθίσω να μ αρέσει , δεν ειναι κ' ασχημο.... α θα προτιμουσα ισως σε καφε χρωμα που ειναι το δικο μου αγαπημενο καλη δουλεια ευχομαι, και cong/ons για την δουλεια που κανατε αυτες τις 2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 poso texnika efikto tha itan na eixame kai ena link(i kapia epilogi) me tin palia ekdosi? distixos tora einai kourastiko distropo argo kai axriasto.... esto epilogi alou background afto to contrast petrol/aspro se skotonei an eisai se skotino perivalon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Λογικό βρίσκω κάποιοι που έχουν συνηθίσει κάτι τόσα χρόνια να μην τους αρέσουν οι αλλαγές, αλλά προσωπικά βρίσκω το καινούργιο design εξαιρετικό! Γενικά πιστεύω η όλη αναβάθμιση είναι αρκετά επιτυχημένη και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο site. Ο Insomnias τα σπάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Θα ηταν ωραιο αν μπορουσε να αλλαξει το παραθυρο του post σε κατι πιο ταιριαστο στο template του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Aαα. Και οι διαφημίσεις φαίνονται σαν τη μύγα μες στο γάλα με το μπλε φόντο. Χτυπάει άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.