ssof Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά . Αψογο, σε κερδίζει από την πρώτη ματιά !!!! Μπράβο και πάλι μπράβο σε όλους αυτούς που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman79 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ. SUPER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadSurfer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Keep on the good work. Πολύ ωραίο το νέο look! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Και πάλι μπράβο παιδιά. Είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι το καινούργιο. Μπράβο σε όσους δούλεψαν γι'αυτό το αποτέλεσμα.... Υ.Γ. Γιατί εμένα μου macintoshίζει το φόρουμ? Καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει να το συνηθίζουμε σιγά σιγά? η θα υποστεί αλλαγές? το ότι ψιλοκολαει είναι θέμα αναβάθμισηs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Θα το ξαναγράψω... ...ο καμένος-άυπνος πάνω δεξιά είναι απίστευτος. Πρέπει να γίνει μπλουζάκι! HAL θέλουμε μπλουζάκια με τον άυπνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzafarela Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια για την δουλειά σας! Αλλά αναρωτιέμαι, είμαι η μόνη που έχει πρόβλημα με την στήλη αριστερά?Για να βλέπω τα posts πρέπει συνεχώς να κάνω scroll, γιατι πιάνει χώρο αυτή η στήλη.. Επίσης παρατήρησα ότι επανήλθαν τα προηγούμενα "quote" "αναφορα" κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonis22pap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 απιστευτο νομισα προς στιγμης οτι σε αλλο σαιτ βρεθηκα πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savnik20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια για την δουλειά σας!Αλλά αναρωτιέμαι, είμαι η μόνη που έχει πρόβλημα με την στήλη αριστερά?Για να βλέπω τα posts πρέπει συνεχώς να κάνω scroll, γιατι πιάνει χώρο αυτή η στήλη.. Επίσης παρατήρησα ότι επανήλθαν τα προηγούμενα "quote" "αναφορα" κτλ... Pragmati auti i stili aristera pianei poli xoro kai einai enoxlitiki. Episis einai ligo argo sto fortoma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ana_mas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Κ α λ ο ρ ι ζ ι κ ο ! ! ! ! ! ! Πολύ ωραία επιλογή στο χρώμα ο Mr Insomnia επάνω δεξιά μου αρέσει μου έφτιαξε το κέφι μόλις τον είδα... Πολύ καλή δουλειά!!! Συγχαρητήρια σε όλους σας... Συνεχίστε την καλή δουλειά και εμείς εδώ ... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 mpravo se olous sas paidia! to kanate polu oraio kai ta xromata einai polu ksekourasta. i fatsoula pano deksia ola ta lefta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Χωρίς να θέλω να απαξιώσω την τεράστια δουλειά των παιδιών που ασχολήθηκαν, για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω, έχει κάτι από αισθητική myspace, που τη βρίσκω αχαρακτήριστη (για να μην επεκταθώ σε χαρακτηρισμούς). Προτιμούσα το λιτό και καθαρό interface. Oh well, το θετικό είναι ότι στους περισσότερους δείχνει να αρέσει. Σέρνεται πάντως σήμερα, πρώτη μέρα που μπήκα μετά το παλιό φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Σχετικά με τη καθυστέρηση απόκρισης στο site θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δε παίζει ρόλο το νέο template και ότι είναι κάτι που θα διορθωθεί άμεσα. 'Εχω δημοσιεύσει και μια σχετική είδηση στη κεντρική σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 GRATZ dudes polu omorfo kai prototypo.. maresei an kai mas eygale apo ta tetrimena... alla tha to sinithisoume ante kaloriziko kai apo mena.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.