Προς το περιεχόμενο

Νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μενα θα μου λειψει η παλια...ειμαι dark τυπος και μου φαινεται πολυ χαρουμενη αυτη....α.χαχαχχ. Καλη δουλεια παντως παιδια

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!

Το μόνο που δε μου αρέσει(αλλά θα το συνηθίσω) είναι οι επιλογές στα αριστερά του φόρουμ που περιορίζουν αρκετά το πλάτος της κυρίως σελίδας.

Δημοσ.
μεγειές!

Αλλα..

είναι αργό, πολλά φρου φρου που μπερδεύουν το μάτι, το παλιό στύλ ήταν πολυ καλύτερο στο να "κάνεις την δουλειά σου".

τεσπα! μεγειές!

Και μενα θα μου λειψει η παλια...ειμαι dark τυπος και μου φαινεται πολυ χαρουμενη αυτη....α.χαχαχχ. Καλη δουλεια παντως παιδια

+1 και στα 2. Καλοριζικο κι απο μενα, αν και δε τρελαθηκα κιολας. Μου αρεσε πολυ περισσοτερο το παλιο κλασικο στυλ.:-( Τωρα η δυναμη της συνηθειας απλα, τι να πω...Θα το συνηθισει το ματι μας με τον καιρο. :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια ανησυχησαμε αλλα εγινε πολυ καλη δουλεια τελικα. Φυσικα παρατηρησα οτι υπαρχει μια μικρη αργοπορια αλλα ολα θα πανε καλα. Καλη συνεχεια και καλη δυναμη απο ολους μας...

Δημοσ.

και γαμω.Παιδια συγχαρητηρια.ΕΙναι τελειο!!!!Οτι χρειαζοτανε το φορουμ.Επισεις οταν πρωτομπηκα με ξεσκηζε στο κολημσ(λογικα θα φτιαχτει αυτο ετσι?)αλλα μετα απο 3-4 επισκεψεις το φορουμ με θυμηθηκε και τωρα δν κολαει ;)

τι ειπα απλι το ατομο...Οχι μην θελει να μου δωσει και φιλακι:P

Δημοσ.

οντως vatos τα παλια ητανε πιο ορεα.Αυτα ειναι πολυ μεγαλα για τα γουστα μου.Τα αλλα ητανε πι μικρα και πιο λιτα.

Δημοσ.

Εμμμ, λιγο τα pdf εχουν προβλημα που παραγει το Joomla! Αν πατε στις ειδησεις και πατηστε στο pdf τα βγαζει κινεζικα...

Βαλτε καποιο component η καλυτερα βαλτε την εκδοση 1.0.13_πδφ απο εδω:

http://joomlacode.org/gf/project/greek_joomla/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=440\

εχω εμπειρια με το Joomla αν θελετε help...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...