TonyMontana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 έμεινα χαζός οταν μπήκα... είναι πολύ ωραίο το νέο look και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του φόρουμ. τα διάφορα θεματάκια που αναφέρουν οι φίλοι είναι σίγουρο οτι θα λυθούν.
mstam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 πραγματι αισθητικα ειναι ωραιο αλλα μεχρι τωρα διαπιστωνω οτι ειναι πολυ πιο αργο σε σχεση με το παλιο
panraf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια για την ανανέωση της σελίδας. Το ανθρωπάκι πάνω δεξιά όμως δεν κολλάει με το γενικό στίγμα της σελίδας. Κατά τα άλλα τα χρώματα είναι ξεκούραστα, απαλά και το Forum διατηρεί την ευχρηστία του. Επίσης τα emoticons καλύτερα να γίνουν transparent γιατί φαίνεται το πλαίσιο τους γύρω γύρω και δεν είναι αισθητικά όμορφο.
kwtsakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά μπράβο και από μένα!! Απο τις λίγες φορές που μου αρέσει με τη μία μια ανανέωση σε site!!! Πολύ καλές και οι νέες δυνατότητες!!
KWSN_Men Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Αναρωτιέμαι, μπήκε κανείς στον κόπο να διαβάσει τι έγραψε ο Hal στην αρχή του thread; Μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε μερικές ακόμα πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία του forum. Ακόμα πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα καθυστέρησης στην απόκριση του site κάτι για το οποίο σας ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη.
gadg3takias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά από οπτικής απόψεως είναι φοβερό!!! Δεν έχω δει καλύτερο forum!!! Όσο για το ότι είναι αργό, πιστεύω ότι είναι λογικό αφού το νέο look πρέπει να έιναι αρκετά πιο "βαρύ" και έτσι αργεί να το φορτώσει...Επίσης πάρα πολλά μπράβο και για την δημιουργία του Wiki!!!!
andreapaog328 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 τέλειο το νέο θέμα.μπράβο σε όσους έκαναν αυτήν την προσπάθεια! Συμφωνώ με τον panraf για τον τυπάκο στην αρχή... Γιατί δεν βάζουμε μια έκδοση των ''ματιών'' που είχαμε παλιά?
tornado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 μολις το ειδα. Σε πρωτη φαση μου αρεσει παρα πολυ... Δεν εχω μπει βεβαια στην διαδικασια της ευχρηστιας, παρολα αυτα επειδη καταλαβα οτι καμποσος κοσμος κοπιασε για να βγουν ολα αυτα, καταθετω τα συγχαρητηρια μου και αξιοι οι κοποι σας. Ειμαι σιγουρος οτι ακομα και μικροπροβληματα να βρεθουν θα λυθουν στην πορεια. Και παλι μπραβο!
pkoutsias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ ωραίο το νέο look! Χρειαζόταν μια αλλαγή... Όσο για την ταχύτητα, για μένα πριν λίγο το πρόβλημα λύθηκε και πάει μια χαρά τώρα!
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Με γειές το νέο look. Το πάνω τμήμα (ανθρωπάκι και background) μου θυμίζει κάτι από Day of the Tentacle, οπότε μου αρέσει. Είναι πολύ αισθητά αργό όμως το forum...
mindtrapper Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά, είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιπες αλλαγές που αναφέρετε θα είναι ένα βήμα προς το καλύτερο. Μου αρέσει αρκετά το theme, αν και προτιμώ σκοτεινότερα συνήθως μπορώ να πω ότι δένει καλά. Μπράβο και πάλι!
harrys23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπορώ να πω κουβέντα υπέροχο. αλλά μια ερώτηση σέρνεται λίγο η σελίδα η μου φαίνεται??
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 καλή δουλειά... φοβερό design αλλά γτιάξτε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα προβλήματα με την ταχύτητα... μου θυμίζει άσχημες εμπειρίες με dial-up και φρικάρω...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 :confused::confused: Apisteftiko?? Pragmatika, anipomonw na to sini8isw ^^ Oreo design, to wiki kai ta Subs lene episis To mono pragma p me paraksenepse kai dn m polu aresei (kai prepei na einai kai POLU diskolo na ftiaxtei twra ) einai ta Pixels tou Background..Kanoun pl mpam enw 8a itan panemorfo ean gyalize to background.. Kata talla itan pragmatika foveri i idea na ekselix8ei to 4um .. kai na ginei etc kamia allagoula Two thumbs up guyz, Koritsi_Gia_PC !
unre@l Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 μεγειές! Αλλα.. είναι αργό, πολλά φρου φρου που μπερδεύουν το μάτι, το παλιό στύλ ήταν πολυ καλύτερο στο να "κάνεις την δουλειά σου". τεσπα! μεγειές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.