Προς το περιεχόμενο

Νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Σχεδόν απαγορευτική είναι η είσοδος στο insomnia με Dial Up σύνδεση. Πραγματικά είναι ανυπόφορος ο χρόνος αναμονής. Ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό και να στρώσει λίγο.

Ακριβως αυτο που ηθελα να ρωτησω!Πρεπει να ειναι πολυ πικρα(ζοριζοταν αρκετα αν ειχες κ ενεργοποιημενες υπογραφες κλπ και πριν)

Γενικως ευγε και απο μενα!Μ αρεσαν πολυ τα wiki!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πολύ πολύ καλή δουλειά παιδιά, μπράβο :) Τα όποια προβλήματα θα διορθωθούν στην πορεία, δεν ακυρώνουν την εξαιρετική δουλειά που έγινε. :D

Απλά απίστευτο!!!!:lol:

Με εντυπωσίασε το καινούριο του design.

Ο τυπάς εν τω μεταξύ που βρίσκεται πάνω δεξιά είναι απλά μορφή.

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία.

Από την άλλη αυτή η ταχύτητα φόρτωσης είναι απλελπιστηκά αργή.

Πρέπει να διορθωθεί όπως και δήποτε.

Λοιπον καταρχην να πω οτι το forum ειναι σιγουρα πιο ομορφο απο πριν...

Απο εκει και περα δεν ξερω γιατι αλλα ειναι το μοναδικο site το οποιο ειναι πιο αργο και απο την καθυστερηση!!:-(

Θα σας πω μονο οτι απο τη στιγμη που πατησα το "Απαντηση" μεχρι να φορτωσει η σελιδα περασαν ακριβως 50 δευτερολεπτα!!!Και το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι εχω 4Mbps συνδεση...Και οχι δεν εχω ουτε torrent ανοιχτα ουτε τιποτα...Ολες οι σελιδες μεχρι να ανοιξουν κανουν τουλαχιστον μισο λεπτο...

Ελπιζω οι admins να το φτιαξουν αυτο γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο.Φανταζομαι τι τραβανε οι χρηστες με αργες συνδεσεις:mad:

μολις γυρισα σπιτι και εκανα αμεσως την αγαπημενη μου συνηθεια,να μπω στο insomnia για να διαβασω οτι πιο φρεσκο σολους τους τομεις.

μαρεσει παρα πολυ η καινουργια μορφη του insomnia,θα μου λειψει βεβαια η παλια,γιατι την ειχα συνηθισει!

τρομερη φατσα ο τυπος δεξια,πολυ πλακα:-)

με υγεια και καλη αρχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...