Vagos_46 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Τούτ και δέρνει το νέο skin,τα νέα smilies επίσης!
PROEDROS_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά συγχαρητήρια πολύ καλή δουλειά αλλά τώρα είναι πιο αργό :/ Ίσως υπάρχει πρόβλημα με τον host .
red7genius Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 συγχαρητηρια και απο μενα...οντως ειναι αργο
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 πολυ καλη δουλεια συγχαρητηρια και ποιο <<ΔΕΜΕΝΗ>> με το ονομα μας ( Insomnia = Αυπνια ) μπραβο παιδια
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ολα ωραια αλλα η πλοηγηση στις διαφορες σελιδες αργει χαρακτηριστικα...ελπιζω να μην ειναι προβλημα του bridge που ενωνει τα 2 λογισμικα.
coby Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μ'αρέσει και είμαι δύσκολος... Μπράβο σε όλα τα παιδιά.
firewalker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Σχεδόν απαγορευτική είναι η είσοδος στο insomnia με Dial Up σύνδεση. Πραγματικά είναι ανυπόφορος ο χρόνος αναμονής. Ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό και να στρώσει λίγο.
Evil_Skullman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπαινω ρε παιδια και ενω ειχα συνηθισει το κλασσικο insomnia νομισα οτι μπηκα σε λαθος site. Συγχαρητηρια παιδια!Πολυ καλη δουλεια!
Spyspeed Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ενα μεγάλο μπράβο,πραγματικά έγινε πολύ καλή δουλειά σε όλο το site.Απο τα χρώματα που μόνο "κουραστικά" δεν ειναι για εναν insomniac(όχι που θα ταν ) εως τα emotions.Μπράβο και πάλι!!! Υ.Γ εμένα μονο στο login μου αργεί λίγο...
mimis19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Sugxarhthria kai apo mena kai thn teleia douleia paidia!!!kataplhktiko to neo insomnia!!!
e-tic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Με γειά! Ωραία και εντυπωσιακή η σχεδίαση! Μειονέκτημα το αργό φόρτωμα της κάθε σελίδας (απο ότι διάβασα δεν το παρατήρησα μόνο εγώ) αλλά φαντάζομαι θα διορθωθεί! Μπράβο στην ομάδα που το δούλεψε!
dreaming123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο καλή δουλειά!!! Στην αρχή νόμισα οτι μπήκα σε άλλο site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.