Προς το περιεχόμενο

Νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω πως είναι πιο αργό - εκτός κι αν φταίει το ότι ακόμα είμαστε σε μεταβατικό στάδιο.

Πάντως η αλλαγή νομίζω πως ήταν απαραίτητη και μόνο καλά λόγια έχω να πω. :)

Κάποιες παρατηρήσεις / προτάσεις (ξέρω ότι το έχω ξεφτιλίσει από το προηγούμενο thread, αλλά αφού τις έχω, τις λέω) :-P:

- Δεν μου αρέσει που οι πρόσφατες νέες ειδήσεις στην αρχική σελίδα εμφανίζονται ολόκληρες. Θα προτιμούσα μια σύντομη περιγραφή και link στη σελίδα πλήρους παρουσίασης (όπως δηλαδή συνέβαινε παλιά). Από την άλλη, μου αρέσει που στο τέλος εμφανίζονται τα "...more" (αν και θα προτιμούσα να λέγεται "περισσότερα) επιγραμματικά, με τίτλους.

- Βρίσκω βολική την βοηθητική μπάρα στα αριστερά. Θα το έβρισκα πολύ βολικό όμως αν μπορούσα εκεί να βλέπω επιπλέον και τα θέματα που παρακολουθώ, αντί να χρειάζεται να πηγαίνω στον πίνακα ελέγχου.

- Το πλαίσιο κειμένου της γρήγορης απάντησης, θα ήθελα να είναι πιο φαρδύ - αν είναι δυνατό, όσο και το μήκος του αντίστοιχου πλαισίου.

- Το Wiki είναι τρομερή προσθήκη! Πολύ μου άρεσε :)

• Moderators
Δημοσ.
η πλαινη στηλη με τις ειδησεις .... μπορει να παει περιπατο γιατι πιανει χωρο ?

Επακριβως!

Να υπαρχει επιλογη να τη σβησουμε ή να την παμε αλλου ή να παει π.χ. στο πανω μερος γιατι πιανει πολυτιμο πλατος!

ΚΑτα τα αλλα, εμεινα κατενθουσιασμενος!

Δημοσ.

Συγχαρητήρια. Πολύ καλή δουλεία

Μεγειά μας. Πάρα πολύ καλό. Χαίρεσε να το βλέπεις

Πολύ όμορφη η αναβάθμισή σας παιδιά!

Δημοσ.

συγχαρητήρια στην ομάδα και από εμένα, ειλικρινά ξεπέρασε τις προσδοκίες B) πιστεύω θα δώσει νέο αέρα και δυναμική στο insomnia :-D

και πάλι μπράβο!

Δημοσ.

Σιγά σιγά θα το συνηθίσουμε, στην αρχή πάντα είναι λίγο περίεργα....

Οταν είμαστε στο φόρουμ όμως, η αριστερή στήλη είναι (εντελώς) άχρηστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...