Προς το περιεχόμενο

Νέο Insomnia

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 450
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλοφόρετο το νέο cms / template παίδες, εννοείται ότι η καλύτερη επιλογή ήταν αυτή (joomla) για πάρα πολλές δυνατότητες!(αν και η γεφύρωση με vb είναι &$%^...) Μου αρέσουν πολύ λογότυπα και χρώματα του template όμως θα προτιμούσα και γω η αριστερή στήλη να μην υπάρχει στο forum, τα newsfeed ίσως στο footer, οι επιλογές χρήστη υπάρχουν έτσι και αλλιώς πάνω, οπότε ίσως 'παίζει' ένα διαφορετικό (drop down) top menu μόνο για το φόρουμ με Ειδήσεις και Αρχείο μέσα? Λέω γω...

Μεγειά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρα πολύ όμορφο !!!

3 παρατηρησούλες μόνο :

α. μου φαίνεται λίγο αργό

β. το (σχεδόν) λευκό background μου κάνει λίγο κουραστικό

γ. όταν πατάω το ¨πίνακας ελέγχου¨ θα προτιμούσα να με πηγαίνει στο ¨θέματα που παρακολουθείτε¨, εκτός αν υπάρχει κάπου αλλού και δεν το έχω προσέξει.

Φαίνεται πουθενά πόσα thumbs up-down έχει μαζέψει ένα μήνυμα;

Οχι, τα βλεπουν οι admins αυτα. Τουλαχιστον εγω που μαρκαρισα ενα μυνημα δεν ειδα τιποτα.

εγώ πάντως ως ξινός :-D θα πώ ότι προτιμούσα το ινσόμνια ως λίγο πιο underground....

τώρα , ενώ είναι όμορφο , με ψιλοχαλάει δεν ξέρω γιατί....πολύ γουτσου γουτσου ρε παιδί μου....

σε στυλ www.filaki.gr

Μου θυμίζει σάιτ για ringtones....

Σαν δουλειά είναι πολύ καλή , αλλά όχι για τον χαρακτήρα του Ινσόμνια....

τι να πω , γνώμες και γούστα....

+1

η πλαινη αχρηστη στηλη που πιανει χωρο ατα αριστερα μονο σε μενα βγαινει ?

+1 κι εδώ. Λειτουργικότητα uber alles. Δε λέω ότι η πλαϊνή στήλη είναι άχρηστη, αλλά πλέον σε 1280 x κάτι έχεις το ζωτικό χώρο της 1024 x κάτι του παλιού template. Αν σκρολάρεις πάνω από 2 οθόνες σε threads με πολλά posts, στα αριστερά υπάρχει συνεχώς αυτό το κενό. Αν ήταν μάλιστα και συμμετρικό από δεξιά, θα νόμιζα ότι πρόκειται για Wordpress template. Καλός ο πεπιεσμένος χώρος για περιεχόμενο, αλλά για blogs και όχι για fora imho...

εγω θα ηθελα να δω μονο το forum κ οχι το μενου αριστερα,αλλωστε πολυ σπανια παταω μια απο αυτες τις επιλογες.κ αυτο το μενου τρωει ~5εκατοστα απο δεξια κ πανω

αργει πολυ ή μονο σε εμενα?

σορρυ που γινομαι κακος

αλλα τα πολλα χρωματα και τα φρου φρου ειναι αχρηστα

η μεγαλυτερη επιτυχια του google ειναι οτι ειναι μια κενη σελιδα με ενα κουτακι

Ωραίο template. (+)

Αργεί περισσότερο (-)

ωραία smiles (+)

Τα εικονίδια σήμανσης (Νέο θέμα, θέματα που έχω απαντήσει, κλπ) δε μου άρεσαν καθόλου.Τα προηγούμενα ήταν πολύ καλύτερα απλά λιτά και κατανοητά.

Γενικά πολύ καλή δουλειά αλλά μου άρεσε περισσότερο το προηγούμενο που δεν είχε φρου φρου κι αρώματα.Βέβαια όλα θέμα συνήθειας είναι οπότε δε ξενερώνω ακόμα :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...