panokali Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Ο δικός μου πάντως μια χαρά τα πάει (μέχρι τώρα). Τον έχω περίπου ενάμιση μήνα, και δεν έχω πέσει σε κάτι αρνητικό. Πολύ καλό είναι και το ότι "έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιούνται με το άνοιγμα του υπολογιστή και να κλείνουν αυτόματα με το κλείσιμο του"(quote from e-shop). Είχα την αντίθετη άποψη περί Seagate vs WD. Στο παρελθόν τουλάχιστον θυμάμαι πως το κλίμα ήταν πολύ κατά της Seagate.
koiliodoulos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Εγώ ήθελα να πάρω εναν WD 500 αλλά κάπου διάβασα ότι όταν κοντεύει στα 350-400 χάνι όλα τα δεδομένα του ξαφνικά.Βολεύτηκα με έναν WD 320gb.
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Εγώ ήθελα να πάρω εναν WD 500 αλλά κάπου διάβασα ότι όταν κοντεύει στα 350-400 χάνι όλα τα δεδομένα του ξαφνικά. Ε καλά, όχι κι έτσι... Δε νομίζω οτι μπορεί να ισχύουν τέτοια πράγματα...
Bspus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Εγώ ήθελα να πάρω εναν WD 500 αλλά κάπου διάβασα ότι όταν κοντεύει στα 350-400 χάνι όλα τα δεδομένα του ξαφνικά.Βολεύτηκα με έναν WD 320gb. Και τι θα γινει αμα ο WD 320gb φτασει κοντα στα 250gb? Εγω εχω απο εναν seagate 750 σε frame εξωτερικο και εναν WD Mybook 750. Μια χαρα και οι 2. Δεν ξερω τι εμπειριες μπορει να ειχαν καποιοι με τον εναν η τον αλλο δισκο αλλα οι πιο πολλες τετοιες φημες βγαινουν απο μεμονωμενες περιπτωσεις στις οποιες οι εξαγριωμενοι χρηστες κανουν τοση φασαρια που το μαθαινει ολος ο κοσμος. Δεν νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις σωστα συμπερασματα για τις μαρκες απο αυτα. Ειναι μη σου τυχει. Στατιστικα οι πιθανοτητες ειναι να μην παθεις τιποτα. Οσο για τους εξωτερικους, προτιμω να τους εχω σε ξεχωριστο πολυμπριζο με διακοπτη on off για να τους ανοιγω μονο οσο χρειαζεται. Θα ομολογησω βεβαια οτι δυσκολα θα εμπιστευομουν maxtor γιατι στη δουλεια εχω δει πολλους να σκανε ο ενας μετα τον αλλον.
alexandros_2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Αγόρασα έναν πριν μία εβδομάδα. Από την πρώτη ημέρα και ύστερα από μία ώρα χρήσης (είχα μεταφέρει γύρω στα 50GB) άρχισε και spinare δίχως λόγο και δεν σταμάταγε με τίποτα. Έκλεινα το laptop, το ξανανοιγα και τα ίδια. Κάποια στιγμή αψυχολόγητα και μετά από reboot σταμάτησε. Αυτό το παρουσίασε αρκετές φορές. Τον επέστρεψα και δίχως κανένα πρόβλημα μου τον αντικαταστήσανε διχως καν να τον ελέγξουνε. Να σημειώσω ότι στον συγκεκριμένο δίσκο ακουγόταν και κάτι σαν βιδάκι μέσα και ίσως για αυτό μου τον αλλάξανε. Ο δεύτερος λοιπόν δουλεύει δίχως κανένα πρόβλημα.
neXTgen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Και τι θα γινει αμα ο WD 320gb φτασει κοντα στα 250gb? Εγω εχω απο εναν seagate 750 σε frame εξωτερικο και εναν WD Mybook 750. Μια χαρα και οι 2. καλέ μου φίλε , μήπως μπορείς να μας πεις ποιο ακριβώς frame έχεις αγοράσει (σκέφτομαι να πάρω 2χ750 εσωτερικούς σε frames αντί για εξωτερικούς, πιστεύω πως είναι καλή λύση και οικονομική, αν πετύχεις καλό συνδυασμό).
Bspus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 καλέ μου φίλε , μήπως μπορείς να μας πεις ποιο ακριβώς frame έχεις αγοράσει (σκέφτομαι να πάρω 2χ750 εσωτερικούς σε frames αντί για εξωτερικούς, πιστεύω πως είναι καλή λύση και οικονομική, αν πετύχεις καλό συνδυασμό). To IcyBox για SATA. Το ειχε στο πλαισιο, μπορει να το εχει ακομα. Δεν ειναι πιο οικονομικο, θα σου βγει περιπου 10 ευρω ακριβοτερα. Επισης δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος που στεκοταν ορθιο (οποτε το ειχα ξαπλωτο), σε αντιθεση με το my book
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.