Stergioszx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Έτρεχα χθες σαν παλαβός από το πρωϊ να τελειώσω τις δουλειές μου για να πάω στην infosystem, να δω κανα λαπτοπάκι που έχω στο νου να τσιμπήσω, αλλά και ως τεκνόλοτζι-φρηκ να κάνω τη βολτίτσα μου. Μπαίνω στην έκθεση, στάζω τα 5 ευρουλάκια και αρχίζω το περπάτημα... Εν ολίγοις η έκθεση αποτελείτω από 2 περίπτερα (ναι, δυο γράφω) από τα οποία το ένα ήταν...αραιοκατοικημένο. Ο κόσμος ελάχιστος, τα ενδιαφέροντα σταντς περίπου...2. Πολλά ηχηρά μυνήματα έλαμψαν δια της απουσίας τους (ονόματα δε λέμε, μη κάνουμε και διαφήμιση). Το μετάνοιωσα πικρά που πήγα. Είμαι ο μόνος?
The_Judas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Έτρεχα χθες σαν παλαβός από το πρωϊ να τελειώσω τις δουλειές μου για να πάω στην infosystem, να δω κανα λαπτοπάκι που έχω στο νου να τσιμπήσω, αλλά και ως τεκνόλοτζι-φρηκ να κάνω τη βολτίτσα μου. Μπαίνω στην έκθεση, στάζω τα 5 ευρουλάκια και αρχίζω το περπάτημα... Εν ολίγοις η έκθεση αποτελείτω από 2 περίπτερα (ναι, δυο γράφω) από τα οποία το ένα ήταν...αραιοκατοικημένο. Ο κόσμος ελάχιστος, τα ενδιαφέροντα σταντς περίπου...2. Πολλά ηχηρά μυνήματα έλαμψαν δια της απουσίας τους (ονόματα δε λέμε, μη κάνουμε και διαφήμιση). Το μετάνοιωσα πικρά που πήγα. Είμαι ο μόνος? Αστο καλύτερα... κάθε χρόνο και χειρότερα. Ευτυχώς έχω free εισητήρια, γιατί δεν αξίζει τα 5 ευρώ η έκθεση. Μέσα σε 6-7 λεπτά έχεις γυρίσει όλα τα σταντ :-? Εννοείται οτι αν είχα δώσει τα 5 ευρώ θα το είχα μετανιώσει οικτρά. Πολλά είχα ακούσει προτού πάω για φθηνά μεταχειρισμένα λάπτοπ. Με αυτά που είδα όμως δεν αξίζουν τον κόπο. Παραείναι ακριβά για αυτά που προσφέρουν, την στιγμή που με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις με 450 ευρώ καινούργιο λάπτοπ.
21century Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Χαλια φετος, ουτε ασυρματο δικτυο ειχαν, ασε τις πολλες και μεγλαες απουσιες απο την εκθεση...τσαπα κοπος...
tsipouro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ίσως το κύκνειο άσμα.. Δύο περίπτερα για ολόκληρη infosystem? Θυμάμαι 9-10 χρόνια πριν, που ήταν κάτι συναρπαστικό.. Τώρα, μια απλή γραφική παρουσία..
tech25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχως ηταν μια απογοητευση.... Εφυγα σε 20 λεπτα... Πηγα για να δω για καποιον Α0 book scanner, και ζητημα αν ειδα καποιον Α4 μονο...
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 λετε να βαλαν μυαλο κ να μην πηγαινουν πλεον στις αρπαχτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.