gdp77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς τα νέα posts από την τελευταία φορά που επισκέφτηκε το forum. Σε αρκετά forum (όπως το thelab) υπάρχει μια επιλογή, ώστε να δεις αυτομάτως όλα τα νέα posts από την τελευταία φορά που συνδέθηκες. Έτσι είναι εύκολο να ενημερώνεσαι και να απαντάς σε θέματα που σε ενδιαφέρουν, γρηγορότερα.
soturin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Προσωπικά πάντως δεν έχω δυσκολευτεί ποτέ μου... ίσως έχεις συνηθίσει το άλλο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς τα νέα posts από την τελευταία φορά που επισκέφτηκε το forum. Σε αρκετά forum (όπως το thelab) υπάρχει μια επιλογή, ώστε να δεις αυτομάτως όλα τα νέα posts από την τελευταία φορά που συνδέθηκες. Έτσι είναι εύκολο να ενημερώνεσαι και να απαντάς σε θέματα που σε ενδιαφέρουν, γρηγορότερα. Αυτό το link το έχεις προσέξει; http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=getnew Βρίσκεται στην κορυφή κάθε σελίδας του forum.
gdp77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 lol. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν το είχα προσέξει.
androu Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 τα τελευταία posts που εμφανιζόταν στην αρχική σελίδα υπάρχει κάποια ρύθμιση για να τα εμφανίσω κάπου στο profil μου (αντί για τα τελευταία αρχεία) ας πούμε?? Ωραίο κατα τα αλλα ... !!! ακυρο τα εντόπισα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.