Προς το περιεχόμενο

Κανένα από τα 6 DVD δεν παίζει ελληνικούς subtitle, help!!!!

panmes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας. Είμαι κάτοχος 6 DVDʼS Players, και το πρόβλημα μου είναι ότι κανένα από αυτά δεν υποστηρίζει ελληνικούς str η sub υπότιτλους. Τα δυο τελευταία DVD τα αγόρασα πριν μερικές ημέρες αφού διάβασα στο φόρουμ σας ότι υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να έχουν ανάγκη κάποιας αναβάθμισης.

Εξεπλάγην βέβαια όταν ανακάλυψα ότι αντί για ελληνικά μου έβγαζαν κινέζικα.

Γιʼαυτό κι εγώ ζητάω την βοήθεια από τους ποιο έμπειρους και από αυτούς που έχουν κάποια από τα παρακάτω DVD να μου πουν τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω έτσι ώστε να δω και εγώ επιτέλους ελληνικούς υπότιτλους και όχι κινέζικους.

Τα DVD που έχω είναι:

FUNAI –DVP 6051

FIDJI –DS 501

BLUESKY DIGITAL DVX 495

DVD K40

PHILIPS –DVP632/02

YAMADA DVX 6600

Τα τέσσερα πρώτα μου βγάζουν υπότιτλους στα κινέζικα, ενώ τα δυο τελευταία καθόλου. Στο Philips πέρασα το unofficial firmware v1.2g αλλά τίποτα.

Παρακαλώ τα Φώτα σας και την βοήθεια σας!!!!

Και αν κάποιος έχει υπόψη του για κάποιο DVD που παίζει εξωτερικούς υπότιτλους (str η sub) έχει υποδοχή USB 2.0 έχει έξοδο HDMI ,και είναι Region free (παίζει DVD και DivX 6.0 αμερικάνικα ) τότε να μου το πει. Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησα μέσω email με την IQ για το DVD-340, που όπως υποστηρίζει η εταιρία αυτή το 340 κάνει αυτά που θέλω εκτός από το region free.

Περιμένω προτάσεις για κάποιο DVD , καθώς και συμβουλές για κάποιο από τα DVD που έχω.

Ευχαριστώ, εκ τον προτέρων.:cry::cry:

Δημοσ.

Po po re file mou gademia.

Kai ta 6 den paizoune ypotitlous.

Na se rotiso?Ma giati agorases tosa pola DVD gia na petixeis kapio pou pezei ypotitlous srt h sub?

Den mporouses na tous ensomatoseis stis tenies sou me kapio apo ta gnosta programatakia?

Tespa

Einai ena palikari pou legete Zavlakas edo mesa vreston an den mas akouei tora kai eimai sigouros oti tha se voithisi to paidi me kapia alagi firmware pou tha sou kanei.

To katexei kala to athlima.

Δημοσ.

Στο PHILIPS –DVP632/02 έκανα αυτό που λες . επέλεξα τους υπότιτλους και πάτησα το play αλλά τίποτα . υποψειν ότι στο Philips πέρασα το unofficial firmware v1.2g.

Το YAMADA DVX 6600 δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί μου παρουσίασε πρόβλημα, δεν αναγνωρίζει τίποτα. Μάλλον πρόβλημα στην καλώδιοταινία του.

Δημοσ.
Στο PHILIPS –DVP632/02 έκανα αυτό που λες . επέλεξα τους υπότιτλους και πάτησα το play αλλά τίποτα . υποψειν ότι στο Philips πέρασα το unofficial firmware v1.2g.

Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο...

Σε ολους τους υπολοιπους εχει δουλεψει κανονικα....

Καπου αλλου βρισκεται το προβλημα...

Δεν ειναι θεμα player ή firmware...

Δημοσ.

Χθες κατέβασα το shrek the third με εξωτερικούς υπότιτλους , για να κάνω ακόμη μια δοκιμή μήπως και βγάλω μια άκρη.

Τους υπότιτλους τους κατέβασα από εδώ http://rapidshare.com/files/59993552/Shrek.The.Third.DVDRip.XViD-FLAiTE-Subs.rar

Και έχουν μέγεθος 82,1 kb.

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να τους ελενχω αν είναι σε Unicode όπως υποψιάζεσαι ?

Μήπως θες και τα υπόλοιπα λινκ για να κατεβάσεις την ταινία και να δεις αν σε εσένα παίζει εντάξει ??

Σκέπτομαι να αγοράσω το Pioneer DV-600AV (Silver) με 195? , η γνώμη σου φίλε Zavlakas για αυτό το DVD??. Θα παίξει ελληνικούς υπότιτλους η θα το στοιβάξω και αυτό απάνω στα αλλά.

Σε ευχαριστώ που προσπαθείς να βρεις λύση στο πρόβλημα μου.

Δημοσ.

Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?

Δειχνει ταινια και δεν δειχνει υποτιτλους ή δειχνει τους υποτιτλους με λαθος γραμματοσειρα?

Το firmware απο που το κατεβασες?

Εισαι σιγουρος οτι εγκατασταθηκε σωστα?

Δημοσ.

Μισό. Γράφετε τις ταινίες σε μορφή avi/mpeg και προσθέτετε τους υπότιτλους σαν sub/srt αρχείο; Κι'αν είμαι σωστός μέχρι τώρα, χρησιμοποιείτε δισκάκια cd.

Συγγνώμη για το offtopic αλλα είμαι βαθιά νυχτωμένος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...