akaliptos66 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ακου δοκιμασε να το σπασεις πρωτα, και εαν το σπασιμο παει οκ τοτε να προχωρισεις. Γιατι δεν κατεβαζεις τους χαρτες του μιομαπ, η εκδοση 3.2 και μετα (3.3 εχω εγω Ιαν 2008) πιστευω οτι ειναι ανωτερη του destinator. Δες εαν δουλευει και μετα εαν θελεις βαζεις και το destinator. Οπως και να εχει μην ξεχασεις να κανεις copy & rename τον original folder του Mio στην καρτα αλλιως... Φιλε Αντωνη εχω την εκδοση v3.3 Mar 29 2007 & χαρτη Ελλαδα 2006.10 v4 και μιλαμε για πολυ χαλια.Για να καταλαβεις στην διευθυνση που μενω την εχει την μιση με διαφορετικο ονομα (ουτε αριθμο,λεει δεν βρεθηκε)και απο τι ξερω τα τελευταια 40 χρονια δεν εχει αλλαξει ενω στο dest7 που εχω σ' ενα pda μιλαμε κανονικα ολα και για να μην αναφερω και απο διαδρομες.Αν λες για τον χαρτη του 2008 που εχει και το IGO το εχει ενας φιλος καιτο τσεκαρα και εκει.Δεν υπαρχω-δεν μενω πουθενα εγω ελπιζω να τα καταφερω Ευχαριστω για την βοηθεια σου
AntoD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κοιτα αριθμο μπορει να μην στον βρισκει παντα αλλα και τα γραφικα και η ταχυτητα και η ακριβεια θεσης ειναι πολυ καλη. Εγω δεν αντιμετωπισα προβλημα εως τωρα.... απο κει και περα εφόσσον σου αρεσει ο ντεστινειτορ κανενα προβλημα!!
akaliptos66 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε ακαλυπτε δεν γινεται στην μνημη του μιο με τιποτε!!! Μονο εαν τα περασεις στην καρτα την εξωτερικη. Λοιπον αρχικα περαστε με το hack το σπασμενο data + miomap.exe. Ετσι θα μπαινει το μηχανημα σε file manager και οχι στο περιβαλλον του χάρτη. Φιλε Αντωνη Ξεκινω και κανω τα παραπανω στην καρτα μα σε <file manager> δεν με βγαζει αλλα ξαναμπαινει στο miomap.Τι μπορει να κανω λαθος?
trela nera Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Το έχω κάνει. Υπάρχουν δύο τρόποι: 1) Με αυτοεκτελούμενο αρχείο στην SD 2) Με εγκατάσταση του destinator στην μνήμη του pna Αν ενδιαφέρεσαι θα στο στείλω με e-mail. εχώ πάρει και εγώ το mio c220 και το βρίσκο ανιμέροτο σε εχώ ακούσει το destnator είναι κορφύ για αύτο σε παρακαλώ αν θες στειλτο μού ευχαριστώ εκ το προτέρον.
tsetha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ΦΙΛΕ ANTOD ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΙΟ ΜΑΠ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ¨-) ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ 2008 ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΟ C220?
AntoD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Παιδες μπειτε στο gpsforum.com και κατεβαστε τους σπασμενους χαρτες ειναι πανω απο 1.2 γιγα οταν τους εχετε στειλετε μηνυμα να σας στειλω τα σπασιματα...δυστυχως ειναι τεραστια τα αρχεια και δεν μπορω να τα στειλω με μειλ! Καλο ψαξιμο.
tsetha Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 antoD ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΥΤΟ gpsforum.com ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ
konv Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά αν αγοράσω το mio c220 μπορώ να φορτώσω χάρτες destinator;
skoymaik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 φιλε AntoD μπορεις να μου στηλεις τα σπασιματα [email protected]
bazil63 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω κατι κι εγω.Υπάρχει τρόπος σε mio C220 hack να γίνεται τερματισμός με κάποιο πρόγραμμα(στην μπλε οθονη του explorer που εμφανίζεται) και όχι με το κουμπί?
pageo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ειμαι κατοχος ενος mio c220 το ξεκλειδωσα και εβαλα το destinator v6.0 με χαρτεσ του 2006 μιας και τους επομενους χαρτες δεν τους παιρνει. η εκδοση 6.1 που βρισκω σε τορρεντ εχει αρχεια .cab ta opoia to mio den μπορει να σεταρει ενω η εκδοση 7.0 μου βγαζει μυνημα για fatal error παρακαλω οποιονδηποτε εχει περασει σε sd τις παραπανω εκδοσεις να στειλει οδηγιες πως το καταφερε γιατι δεν παλευετε αλλο...
kongo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μια ενδιαφέρουσα βιντεοπαρουσίαση για το Mio C220
Blackjack1908 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Παιδια οποιος θελει να δει αυτο http://my.opera.com/bupahs/blog/ ειναι το καλυτερο hack που εχω δει στο mioc220 μεχρι τωρα..το εχω βαλει και ειναι τελειο...ειναι οπως στο βιντεακι που δειχνει και καλυτερο. ο τυπος δινεικαι το igo αλλα οχι χαρτες τις ελλαδας. μηπως ξερετε που θα τους βρω?
solistasq Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Καλημερα.Θα μπορούσε καποιος να πει την διαδικασία σπασίματος του μιο 220?Ακριβως βήμα βήμα και τι χρειαζεται.Πως μετατρεπεται σε pda?Αν ειναι απαραιτητο να περάσει καποιος destinator?Εχω το μιο 220 με χάρτη v3.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα