Προς το περιεχόμενο

mio c220

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα έκανα αυτά αλλα.. δε νομίζω να γίνεται αυτό που θέλω.

Λοιπόν κάνω Hard Reset.. αν κ δε μπόρεσα να βρω οδηγίες πως γίνεται αυτό, κατάλαβα ότι πρέπει να κρατήσω το πλήκτρο ON/OFF για κάτι περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα. Το κάνω αυτό κ μόλις το ανοίξω βάζω την κάρτα. Μου βγάζει κάποια μηνύματα στα οποία πατάω "ΟΚ" και συνεχίζει. Δείχνει να φορτώνει το κανονικό software του MIO μέχρι που ακούγεται default ήχος των Windows XP όταν ανοίγουν (?!?!?!) και μετά φορτώνει ένα διαφορετικό λειτουργικό.

Εκεί δεν έχει όμως κάτι. Δεν έχει Destinator πρόγραμμα, λέει κάπου αριστερά πάνω MIO MAP κ μόλις το πατήσω επανέρχεται στο κανονικό λειτουργικό της MIO. Επίσης πρέπει να έχω την κάρτα μόνιμα μέσα? Πως θα γίνει να μη φορτώνει καθόλου το προεγκατεστημένο λειτουργικό της MIO?

Επίσης δε κάνει sync με το ActiveSync. Αντιθέτως το HTC HD2 με το ίδιο καλώδιο συνδέεται κανονικά (ένα αντάπτορα από mini USB σε micro USB).

Καμιά βοήθεια... ?

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κυτα καρχαρια

δε τα κανεις σωστα γιαυτο δεν φτανεις στη πηγη να πιεις νερο...

εχω βαλει μια εικονα αν την προσεξες, ειναι η εικονα που θα παρουσιαζει το μηχανημα σου μετα το φορτομωμα του crack.

επαναλαμβανω δεν επικοινωνει το συγκεκριμενο μηχανημα με pc παρα μονο με το miotransfer, το οποιο θελουμε να αποφυγουμε.

Δημοσ.

hard reset πως κανουμε ρε παιδια? κουράστηκα να το ψάχνω.. δε μου βγάζει την ίδια εικόνα όχι, μου βγάζει άλλη παρόμοια, ένα κοντέρ και στη μέση έχει τον Media Player

Δημοσ.

πατα παρατεταμενα το πορτοκαλι κουμπακι. οταν μπουταρει θα δεις να βγαζει κατι γραμματα και αριθμους επανω στηη οθονη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ξεκλείδωσα και το Destinator 7 δουλεύει κανονικά. Αλλά επειδή είμαι και λιγάκι άσχετος - οι χάρτες του είναι μόνο για Ελλάδα ή και για εξωτερικό;

Δημοσ.
Το ξεκλείδωσα και το Destinator 7 δουλεύει κανονικά. Αλλά επειδή είμαι και λιγάκι άσχετος - οι χάρτες του είναι μόνο για Ελλάδα ή και για εξωτερικό;

Αν πας στο κουμπακι που λεει χαρτες και το πατησεις θα δεις τι εχει μεσα.Αν δεν εχει μπορεις να προσθεσεις εξωτερικου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν, πριν δυο χρόνια έκανα δώρο το c220 σε έναν ξάδερφο. Μου το έφερε πριν λίγες μέρες πίσω με πρόβλημα. Πήγε να περάσει άλλους χάρτες και το ξεπάτωσε. Τώρα δεν έχει μέσα τίποτα, ούτε στην κάρτα μνήμης ούτε στη μνήμη της συσκευής. Εγώ όμως δεν έχω καθόλου επαφή με πλοηγούς. Πως το φτιάχνουμε?? Αν μπορείτε να βοηθήσετε ή να μου δώσετε κάποιο link να μελετήσω θα είμαι ευγνώμων

Δημοσ.
Καλησπέρα. Λοιπόν, πριν δυο χρόνια έκανα δώρο το c220 σε έναν ξάδερφο. Μου το έφερε πριν λίγες μέρες πίσω με πρόβλημα. Πήγε να περάσει άλλους χάρτες και το ξεπάτωσε. Τώρα δεν έχει μέσα τίποτα, ούτε στην κάρτα μνήμης ούτε στη μνήμη της συσκευής. Εγώ όμως δεν έχω καθόλου επαφή με πλοηγούς. Πως το φτιάχνουμε?? Αν μπορείτε να βοηθήσετε ή να μου δώσετε κάποιο link να μελετήσω θα είμαι ευγνώμων

Εχεις pm φιλε μου.

Δημοσ.

Το τσέκαρα. Θα το προσπαθήσω αύριο και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Δημοσ.

Μπα.. Κάτι δεν κάνω καλά.. Αποσυμπίεσα τα αρχεία μέσα στην sd αλλά μου βγάζει ακόμα την εικόνα ότι ψάχνει σύνδεση usb.. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό το miopocket 2??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα θα ηθελα λιγο help.Εχω το mio-map c220 το εχω ξεκλειδοση αλα δεν ξερω πωσ να περασω το Destinator.ειπαρχη καποιοσ να με help?ευχαριστω εκ τον προτερον

Δημοσ.

θα βαλεις το προγραμμα σε μια sd.

θα αποσυμπιεσεις το αρχειο του χαρτη και θα τον τοποθετησεις μεσα στο φακελο destinator.

θα τρεξεις το destinator.exe

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά επηδεί έχω χάσει την μπάλα υπάρχει ακόμα κανένας οδηγός για ξεκλείδωμα και πέρασμα του Destinator βήμα βήμα?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...