karhariasgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 κυτα εδω τι γραφω...http://gpsnavigation.freeforums.org/how-to-unlock-mio-c-220-t56.html Τα έκανα αυτά αλλα.. δε νομίζω να γίνεται αυτό που θέλω. Λοιπόν κάνω Hard Reset.. αν κ δε μπόρεσα να βρω οδηγίες πως γίνεται αυτό, κατάλαβα ότι πρέπει να κρατήσω το πλήκτρο ON/OFF για κάτι περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα. Το κάνω αυτό κ μόλις το ανοίξω βάζω την κάρτα. Μου βγάζει κάποια μηνύματα στα οποία πατάω "ΟΚ" και συνεχίζει. Δείχνει να φορτώνει το κανονικό software του MIO μέχρι που ακούγεται default ήχος των Windows XP όταν ανοίγουν (?!?!?!) και μετά φορτώνει ένα διαφορετικό λειτουργικό. Εκεί δεν έχει όμως κάτι. Δεν έχει Destinator πρόγραμμα, λέει κάπου αριστερά πάνω MIO MAP κ μόλις το πατήσω επανέρχεται στο κανονικό λειτουργικό της MIO. Επίσης πρέπει να έχω την κάρτα μόνιμα μέσα? Πως θα γίνει να μη φορτώνει καθόλου το προεγκατεστημένο λειτουργικό της MIO? Επίσης δε κάνει sync με το ActiveSync. Αντιθέτως το HTC HD2 με το ίδιο καλώδιο συνδέεται κανονικά (ένα αντάπτορα από mini USB σε micro USB). Καμιά βοήθεια... ?
FFighter Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 κυτα καρχαρια δε τα κανεις σωστα γιαυτο δεν φτανεις στη πηγη να πιεις νερο... εχω βαλει μια εικονα αν την προσεξες, ειναι η εικονα που θα παρουσιαζει το μηχανημα σου μετα το φορτομωμα του crack. επαναλαμβανω δεν επικοινωνει το συγκεκριμενο μηχανημα με pc παρα μονο με το miotransfer, το οποιο θελουμε να αποφυγουμε.
karhariasgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 hard reset πως κανουμε ρε παιδια? κουράστηκα να το ψάχνω.. δε μου βγάζει την ίδια εικόνα όχι, μου βγάζει άλλη παρόμοια, ένα κοντέρ και στη μέση έχει τον Media Player
FFighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 πατα παρατεταμενα το πορτοκαλι κουμπακι. οταν μπουταρει θα δεις να βγαζει κατι γραμματα και αριθμους επανω στηη οθονη.
karhariasgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Ναι οκ.. την βρήκα την άκρη. Με βοήθησε και ο Γιάννης Platano μέσω ΠΜ κ βρέθηκε η άκρη! Ευχαριστώ!
knox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το ξεκλείδωσα και το Destinator 7 δουλεύει κανονικά. Αλλά επειδή είμαι και λιγάκι άσχετος - οι χάρτες του είναι μόνο για Ελλάδα ή και για εξωτερικό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Το ξεκλείδωσα και το Destinator 7 δουλεύει κανονικά. Αλλά επειδή είμαι και λιγάκι άσχετος - οι χάρτες του είναι μόνο για Ελλάδα ή και για εξωτερικό; Αν πας στο κουμπακι που λεει χαρτες και το πατησεις θα δεις τι εχει μεσα.Αν δεν εχει μπορεις να προσθεσεις εξωτερικου.
SlimData Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Λοιπόν, πριν δυο χρόνια έκανα δώρο το c220 σε έναν ξάδερφο. Μου το έφερε πριν λίγες μέρες πίσω με πρόβλημα. Πήγε να περάσει άλλους χάρτες και το ξεπάτωσε. Τώρα δεν έχει μέσα τίποτα, ούτε στην κάρτα μνήμης ούτε στη μνήμη της συσκευής. Εγώ όμως δεν έχω καθόλου επαφή με πλοηγούς. Πως το φτιάχνουμε?? Αν μπορείτε να βοηθήσετε ή να μου δώσετε κάποιο link να μελετήσω θα είμαι ευγνώμων
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Λοιπόν, πριν δυο χρόνια έκανα δώρο το c220 σε έναν ξάδερφο. Μου το έφερε πριν λίγες μέρες πίσω με πρόβλημα. Πήγε να περάσει άλλους χάρτες και το ξεπάτωσε. Τώρα δεν έχει μέσα τίποτα, ούτε στην κάρτα μνήμης ούτε στη μνήμη της συσκευής. Εγώ όμως δεν έχω καθόλου επαφή με πλοηγούς. Πως το φτιάχνουμε?? Αν μπορείτε να βοηθήσετε ή να μου δώσετε κάποιο link να μελετήσω θα είμαι ευγνώμων Εχεις pm φιλε μου.
SlimData Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Το τσέκαρα. Θα το προσπαθήσω αύριο και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
SlimData Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μπα.. Κάτι δεν κάνω καλά.. Αποσυμπίεσα τα αρχεία μέσα στην sd αλλά μου βγάζει ακόμα την εικόνα ότι ψάχνει σύνδεση usb.. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό το miopocket 2??
doomster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 καλησπερα και απο εμενα θα ηθελα λιγο help.Εχω το mio-map c220 το εχω ξεκλειδοση αλα δεν ξερω πωσ να περασω το Destinator.ειπαρχη καποιοσ να με help?ευχαριστω εκ τον προτερον
FFighter Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 θα βαλεις το προγραμμα σε μια sd. θα αποσυμπιεσεις το αρχειο του χαρτη και θα τον τοποθετησεις μεσα στο φακελο destinator. θα τρεξεις το destinator.exe
jimn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά επηδεί έχω χάσει την μπάλα υπάρχει ακόμα κανένας οδηγός για ξεκλείδωμα και πέρασμα του Destinator βήμα βήμα? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα