Προς το περιεχόμενο

mio c220

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.

Αγόρασα προσφατα το mio c320b, το ξεκλειδωσα αλλα δε μπορω να τρεξω το destinator 7.Μήπως μπορειτε να με βοηθήσετε?

• Απαντ. 432
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλημερα.

Αγόρασα προσφατα το mio c320b, το ξεκλειδωσα αλλα δε μπορω να τρεξω το destinator 7.Μήπως μπορειτε να με βοηθήσετε?

Καλημερα Μπορουμε

Δημοσ.
καλημερα.

Καλημερα Μπορουμε

θες να μας πεις ποιο ειναι το προβλημα

εαν απλα δεν τρεχει ξαναεγκατεστησε το

Δημοσ.
Συγχαρητηρια αγορασες το ιδιο μηχανημα με αλλο καπακι.

Το 220, 230, 430, 350,360 εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και απλα περνας αλλη ωερσιον το Win CE και ειναι ετοιμο.Δεν σου κοστιζει 100 ευρω.

Πολυ καλα και τα δυο, εαν καποιος χρειαζεται η οχι PDA ειναι η απαντηση που πρεπει να απαντηθεί.

Εαν δεν χρειαζεσαι PDA οπως οι περισσοτεροι παρε ενα απλο PΝA

ΤΑ Συγχαρητηρια ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΟΥ!!!!:lol:ΑΝ δεν καταλαβες που δεν το νομιζω...Αγορασα PDA kai oxi PNA. 250euro. ΜΕ 100 euro TO μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σταματας και να ροτας τους περαστικους για να σου διξουν τον δρομο. Στο PDA MIO P350 Εχω περασει σε μια καρτα 2 GB ΤΟ DESTINATOR 7;) ,MIOMAP;) ,IGO 8;), KAI ΤΟ GARMIN MOBILE XT;)(εκτοσ δρομου). Να γιατι σιμφερει PDA.:X

Δημοσ.
Στην αρχικη του μορφη ειναι πολυ φιλικο στην χρηση, με μεγαλα εικονιδια και ομορφα χρωμματα.

Τα περισσοτερα ειναι πανω κατω τα ιδια. Η ΜΙΟ βγαζει χρονια μηχανακια αυτου του τυπου και ειναι αρκετα αξιοπιστα.

Απο τα μηχανακια της τιμης του θεωρω οτι ειναι μαλλον το καλυτερο με τον καλυτερο επεξεργαστη, ικανοποιητικη μνημη-επεκτασιμη- και ομορφα γραφικα.

Στην τελευταια μορφη του το λογισμικο Ι-go ειναι ακριβες και καλο-εγω το χρησιμοποιω ευρωπη και ειναι πολυ ενημερωμενο, ορια ταχυτητας, καμερες κλπ, και δεν ειχα κανενα προβλημα στην Ελλάδα.

Οι προηγουμενες εκδοσεις ηταν μετριες και ετσι εβγαλε το ντεστινειτορ καλυτερο ονομα.

Πλεον ειναι σχεδον τα ιδια.

Καλημερα

OXI KAI TA ΙΔΙΑ!!!! Δεν ξερω για ευροπη, αλλα στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ το ΜΙΟ ειναι χρονια πισο.

1) δεν εχει μονοδρομισεις (και μην μου πεις δεν πειραζει) 2)τα ορια ταχυτιτας απλα χαλια ( τα εχουν χορισει σε 4 κατιγοριες 30-50-90-130χλμ.και οπιον παρει ο χαρος) 3)αριθμισει σπιτιον. ΚΑΙ για ενιμεροσει το IGO και to MIO EXOYN ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΑΡΤΕΣ Navigreece και epsilon (ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!) Και αποδιξη σε ολα αφτα που γραφω ειναι πως ΟΛΟΙ θελουν (οπος εκανα και εγω c220) να τα (ΣΠΑΣΟΥΝ) και να βαλουν μεσα DESTINAITOR. Σαν μιχανακια ΜΙΟ (ΜΙΤΑC) O.K. πολη καλα, σαν χαρτες ΜΑΠΑ!!!!

KHTA ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΣ. http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?t=2680&highlight=destinator

Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα - με τον καινούργιο χάρτη της Epsilon -. Δοκίμασα διαδρομή από Ραφήνα στην οδό Πειραιώς (Ταύρος) και με πήγε μέσω πλατείας Συντάγματος - Σταδίου!!!! - Ομόνοια. Από όσο ξέρω και θυμάμαι, η Σταδίου είναι μονόδρομος από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια.

Δεν αξίζει μετά απ΄αυτό να αναφέρω καν, ότι λείπουν ολόκληρες περιοχές από τον χάρτη της Ανατολοκής Αττικής (Μισό Ντράφι, Διώνη, Αιολίδα, Νταού Πεντέλης κτλ), αλλά φαντάζομαι τι θα γίνεται στην επαρχία.

Αλλά και ο χάρτης της NaviGreece ..λουλούδι της Μονεμβασιάς είναι.

Τέτοιοι χάρτες χάρισμά τους!

Δημοσ.

καλησπερα και παλι και ευχαριστω εκ τω προτερω.

αφου εχω εγκαταστησει το destinator 7 για pda και pna παω να το εκτελεσω μεσα απο το αρχειο και μου βγαζει το εξης μηνυμα λαθους:

a security error of unknown cause has been detected which has corrupted the program's internal state.the program cannot safely continue execution and must now be terminated

Δημοσ.

αφου εχω εγκαταστησει το destinator 7 για pda και pna παω να το εκτελεσω μεσα απο το αρχειο και μου βγαζει το εξης μηνυμα λαθους:

a security error of unknown cause has been detected which has corrupted the program's internal state.the program cannot safely continue execution and must now be terminated

ολα θα πανε καλα!!!

Δημοσ.

Kατ'αρχήν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την ανταπόκριση και την αλληλοβοήθεια.Ετσι και γώ με τις δικές σας γνώσεις κατάφερα να "σπάσω" το μηχανάκι μου αλλα δε μπορώ να βρώ το Ελληνικό Destinator 7 ....:o

Αν μπορει να βοηθήσει κανείς με πμ. ή στο [email protected].Ευχαριστώ.

Και πάλι συγχαρητήρια !!!!

Δημοσ.
ΤΑ Συγχαρητηρια ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΟΥ!!!!ΑΝ δεν καταλαβες που δεν το νομιζω...Αγορασα PDA kai oxi PNA. 250euro. ΜΕ 100 euro TO μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σταματας και να ροτας τους περαστικους για να σου διξουν τον δρομο. Στο PDA MIO P350 Εχω περασει σε μια καρτα 2 GB ΤΟ DESTINATOR 7 ,MIOMAP ,IGO 8, KAI ΤΟ GARMIN MOBILE XT(εκτοσ δρομου). Να γιατι σιμφερει PDA.!

μμμμμ....εεεεεε....Ναι ...δεν καταλαβα....εχεις δικιο....ειναι τελειως διαφορετικα....μμμ

Μηπως μου απαντας για αλλο θέμα...μηπως εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα(Hardware)

Το 220 εχει 160 ευρω....οχι 250 αρα τι δεν καταλαβα.

:rolleyes:

Μην τρελαίνεσαι κιολας....το δικο σου ειναι το καλυτερο!

Σηκωθηκαν τα αγγουρια να μ@μ@σουν το μαναβη!

Δημοσ.
μμμμμ....εεεεεε....Ναι ...δεν καταλαβα....εχεις δικιο....ειναι τελειως διαφορετικα....μμμ

Μηπως μου απαντας για αλλο θέμα...μηπως εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα(Hardware)

Το 220 εχει 160 ευρω....οχι 250 αρα τι δεν καταλαβα.

:rolleyes:

Μην τρελαίνεσαι κιολας....το δικο σου ειναι το καλυτερο!

Σηκωθηκαν τα αγγουρια να μ@μ@σουν το μαναβη!

ΝΑΙ δεν καταλαβες γιατι ο ανθρvπος ροτουσε να αγορασει GPS αξηοπηστο με 100 euro και απλος του εγραπσα μια καλητερη ληση. Τωρα οσον αφορα (Σηκωθηκαν τα αγγουρια να μ@μ@σουν το μαναβη! -ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ-

Και μαθε πος μεσα απο τα FORUM να κανεις φηλους.:-)

Δημοσ.

ρε παιδια οταν πλεον το ανοιγο με βαζει σε fike manager και οχι σε μια επιφανια εργασιας που με ειχε βγαλη οταν το εσπασα.Θελω να βαλω το Link του dest

για να μπαινει απευθειας πως θα μπω ξανα στην επιφανια εργασιας ευχαριστω

Δημοσ.

Παρακαλω βοηθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...