paschalia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Τι τραγούδια θα προτείνατε για χαλάρωση-ηρεμία ύστερα από μια έντονη μέρα ?
Helm21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Blind Idiot God, Naked City, Pain Killer, Behold... The Arctopus και Stravinsky. Break on through to the other side.
aledjo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Djuma Soundsystem - Les Djinns καμια σχεση, ακυρο....
Mp0u Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Djuma Soundsystem - Les Djinns ε καλα δεν ειναι και για να χαλαρωσεις! ειναι χαλαρο τονων αλλα....το χει το beataki του για να χαλαρωσεις.... προτεινω Enigma
poscaman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 μια δικη μου playlist που περιεχει ambient,chill,και πολυ,μα παρα πολυ Yanni
thanocaster Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Εγώ βάζω μια playlist με τα εξής άλμπυμ: Mercury Rev - Deserter's Songs Deus - Ideal Crash Radiohead - OK Computer Stereophonics - You Gotta Go There To Come Back Pink Floyd - The Final Cut Alan Parsons Project - Anthology και μετά χύμα κομμάτια σε τέτοιο ύφος πάντα
azio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 akou ayta fall in the light-lori carson Art of noise-moments in love carribean blue-enya noctume-secret garden kali ksekourasi!!! pros pantas-->gelas e?
gtnikolas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Τι τραγούδια θα προτείνατε για χαλάρωση-ηρεμία ύστερα από μια έντονη μέρα ? εγω θα σου προτεινα να ακουσεις μπαλαντες η εντεχνο πχ κοτσιρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.