flo1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Προτεινετε τραγουδια μονο απο female fronted... Οποια ξεχωριζετε..
Wise_One Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Nightwish - όλα Arch Enemy - We Will Rise, Dead Eyes See No Future, Nemesis, My Apocalypse, τσέκαρε και το άλμπουμ Rise of the Tyrant (φοβερό!!) After Forever - Energize Me Astarte - God I Hate Them All, Queen of the Damned, Princess of the Dawn, Deviate, Black Mighty Gods Cadaveria - Laying In Black, Uneven Like Clouds, Anagram Leaves' Eyes - Farewell Proud Men, Elegy Sirenia - My Mind's Eye, Sundown, The Other Side Xandria - Vampire, Sleeping Dogs Like (αλλά δες και τα παλιότερα άλμπουμ τους, κάτι λένε) Znowhite - Baptised By Fire, War Machine Doro - All We Are, I Rule the Ruins, Metal Tango Και τώρα συγκροτήματα που ξέρω αλλά δεν πολυασχολούμαι: Elis, Lacuna Coil, Lullacry, McQueen, The Gathering (δες το Mandylion, τα σπάει!!), Within Temptation, Battlelore, Dark Moor, Mystery Blue, Tarja (η γνωστή).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Rockbitch ειναι ολοι η μπαντα γυναικεια eleos...autoi den einai pou kanoun "fisting" kai polla alla panw sthn skhnh stis synaulies tous....
Helm21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 πράγματα λιγότερο φανερά: Ice Age - γαμάτο heavy(νωρίς)technothrash(αργότερα) από 4-5 κοπελες από Σουηδία...πίσω στο 1986. Δυο γαμάτα ντεμο υπάρχουν και στο ίντερνετ. Atrox - καλλίτερη γυναίκα τραγουδίστρια στο HM γενικά. Aquired taste η αυτή νορβηγική μπάντα ιδικά. Βρείτε το Contentum. The 3rd and the Mortal - αδερφή της τυπισας των Atrox. μπάντα που έκανε τα πάντα εκει στο νεκρό δέρμα μεταξύ doom metal και ambient. βρείτε Painting on Glass Detente - Recognise no Authority βρομιλα thrash με γυναικεία φωνητικά σχισμένα από δίψα και αδικία. Γουστάρω. Znowhite, γενικά γουστάρω τρελά Debbie Gunn. proto-thrash εδώ. Thorr's Hammer - drone-doom με βρυχηθμούς που βγαίνουν από γυναικά, ναι.
Wise_One Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Οι Znowhite είναι συγκροτηματάρα ρε φίλε. Το άλμπουμ τους που έχω είναι όλα τα λεφτά.
Helm21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Το Act of God έχω μόνο και το ντεμο του '83, να βρω τίποτα άλλο?
sotirakis.net Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εξίσου πολύ καλό συγκρότημα με εκπληκτικά φωνητικά είναι οι In This Moment . Μια αστεράτη γκόμενα,τίγκα στα tattoo, είναι ικανή να βγάζει από brutal μέχρι μελωδικο ήχο. Δείτε τους στο http://www.myspace.com/inthismoment .
Wise_One Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 @Helm21: Δε ξέρω φίλε, κι εγώ μόνο το Act of God έχω. Θα ψάξω πάντως μήπως και βρώ τίποτ' άλλο. @sotirakis.net: Αυτούς θα τους τσεκάρω γιατί και κάποιος άλλος μου τους πρότεινε. Ξεχάσαμε όμως προτείνουμε στο φίλο/φίλη μια πολύ μεγάλη κυρία της metal, με όλα τα λεφτά φωνή και ήταν απ' όσο ξέρω απ' τις πρώτες γυναίκες στη metal. Doro. Ψάξε βρες ό,τι μπορείς από Warlock (εκεί τραγουδούσε στις αρχές του '80) κι από Doro (το δικό της συγκρότημα). Προσωπικά έχω σε mp3 μόνο το Classic Diamons & Warrior Soul από το δικό της συγκρότημα. Αλλά σπέρνουν. Μόνο αυτό.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ethereal- Fear of the Dark .H φωνή της γκόμενας είναι καταπληκτική
eirini119 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ακου Flyleaf...ολα τους τα τραγουδια ειναι αψογα....
Garnele Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ethereal- Fear of the Dark .H φωνή της γκόμενας είναι καταπληκτική διαφωνώ.- (είναι από τις χειρότερες διασκευές που έχω ακούσει έβερ)
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δεκτή η γνώμη σου.Δεν θα προχωρήσω σε ανάλυση. Within temptation - Running up that hill (πολυ καλό κομματι και πολυ καλη διασκευη)
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Poly Jean Harvey από Desert Sessions Volumes 9&10, το Crawl Home. Απίστευτη ψυχεδέλεια/κλίμα stoner-ιας. Ας όψεται η προϋπηρεσία του Josh Homme στους Kyuss. Εδώ μια γαμάτη live εκτέλεση: Επίσης πάλι από P.J., το This Is Love:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.