SiMP Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ξέρω οτι το activex ειναι της MS και δεν υπάρχει υποστήριξη για mac. Υπάρχει καποιος τρόπος ίσως να κάνουμε sites τυπου http://www.livesbx.gr να "παίζουν" στο Mac? Ειναι το μόνο πράγμα που μου λέιπει. Εννοώ κάτι εκτος parallels και bootcamp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiMP Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Bump! (Λιγο καιρό μετά η ερώτηση πάντα επίκαιρη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν αυτά τα sites. Κι αυτό γιατί στην ουσία "κατεβάινει" windows εφαρμογή από τα εν λόγω sites μέσω του ActiveX... Ας φτιάχνανε την εφαρμογή τους σε cross-platform γλώσσα τύπου java, flash δεν ξέρω κι εγώ τι. ActiveX = Windows. Τελεία και παύλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiMP Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Ouch. Thanx Snolly.Με parallels θα την βγάλουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.