lsadamjim Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 το χει δοκιμάσει κανείς αυτό? σκέφτομαι έξω απ΄ το κουτί να βάλω ίσως 2 - 3 μπλοκ σε σειρά απο τα φθηνά και από ένα peltier από πάνωπάνω
GIANNIS400 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 εγω εχω σκεφτει κατι αλλο,δεν ξερω αν θα πετυχαινε,οπως εχουμε το κλιματιστικο κρεμασμενο στο τοιχο περνουμε μια χοανη αλουμινιου την φοραμε στην εξαγωγη αερα του κλιμ/κου,φερνουμε τον κρυο αερα μεσα στον υπολογιστη.κατι 8α καταφερουμε πιστευω γυρω στους 18 βαθμους 8α τους πετυχουμε.χωρις να το εχω κανει ετσι
Vatos_locos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 με tec έχω δουλέψει εγώ αλλα όχι έτσι όπως θες εσύ εγώ τα έβαζα direct καταφέρνουν πολλά και είναι δοκιμασμένη λύση και θα δουλέψει σίγουρα απλά τα tec θέλουν πολύ καλή ψύξη εγώ τα παγώνα με υδρόψυξη όχι αέρα και τραβάνε πολύ ρεύμα ορίστε ένα δωράκι για να ψηθείς το tec μόλις το είχα βάλει στο ρεύμα μετά από 10 δευτερα έπιασε -5 όσο πέρναγε η ώρα έπεφτε πιο χαμηλά πάνω στο σύστημα είχε 0 idle και +20 σε load η vga
balaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ακου φιλε μου ιδεα και σχετικα φθηνη. βρεσ σε ενα παλιατζιδικο ενα ψυγειο αυτοκινητου απο τα παλια τα χαλκινα. κοψε ενα κομματι καθετα ωστε να γινει περιπου ο.5χ0.3 και παρε και τον κυκλοφορητη του. βαλε το ψυγειο 4 12αρησεσ ανεμηστηρες και τα σωληνακια βαλ' τα στην ψυκτρα σου. πολυ καλο και διαβασει οτι δουλευει μια χαρα
sagias Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 αγορασε καλυτερα ενα τσιλερακι,η μονωση δεν ειναι δυσκολο πραγμα,αντι για νερο βαζεις παραφλου και δεν παγωνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.