Rocketiar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 καλησπέρα, έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσω το bootcamp για να μπώ σε windows ( ας όψεται η ανάγκη) ...αλλάζει η ώρα στο Τiger.Για παράδειγμα σήμερα , μπήκα σε ΧP και μετά το restart η ώρα στο Tiger ήταν λάθος κατά 3 ώρες και κάτι... Συμβαίνει σε κανέναν άλλο?Υπάρχει κάποια ρύθμιση που το φτιάχνει ? (όχι την ώρα...το πρόβλημα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Σε όλους συμβαίνει. Δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Άμα βάλεις στο MacOS την Time Zone του Λονδίνου και όχι GMT +3 που είναι η Ελλάδα, αν και δεν είναι ο ποιο σωστός τρόπος, πρέπει να φτιάξει το πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Παράξενο... Εμένα ποτέ δεν μού το έκανε αυτό. Μόνο την ώρα μού έδειχνε λάθος στα windows μέχρι πρόσφατα. Νομίζω όμως ότι το έχουν διορθώσει στο τελευταίο update. :-? Άμα βάλεις στο MacOS την Time Zone του Λονδίνου και όχι GMT +3 που είναι η Ελλάδα, αν και δεν είναι ο ποιο σωστός τρόπος, πρέπει να φτιάξει το πρόβλημά σου. Η Ελλάδα είναι στη GMT+2 ζώνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Η Ελλάδα είναι στη GMT+2 ζώνη. Το καλοκαίρι η ώρα στην ελλάδα είναι GMT+3 ;-) (ή UTC+3 πιο σωστά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.