Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση ήχου από avi

mamouxalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πρόγραμμα παρακαλώ για αυτήν την δουλειά. Σίγουρα θα έχει υποθεί πολλές φορές παραπέμψτε με κάπου.:-D

Α! και ένα πρόγραμμα για να το ξαναβάλω.

δηλαδή αυτό που θέλω να κάνω είναι σε μια ταινιούλα ν-με μουσική υπόκρουση μόνο τραγούδι - να επέμβω στις σκηνές και μετά να ξαναβάλω

το τραγούδι.

Δημοσ.

VirtualDubMod, ανοίγεις το AVI, επιλέγεις Video --> Direct stream copy, Streams --> Stream list, κάνεις 2πλο κλικ πάνω στο υπάρχον audio stream για να το απενεργοποιήσεις, OK, File --> Save As... και σώζεις με άλλο path και ή filename. To AVI που θα προκύψει πλέον δε θα έχει καθόλου ήχο...

Δημοσ.
VirtualDubMod, ανοίγεις το AVI, επιλέγεις Video --> Direct stream copy, Streams --> Stream list, κάνεις 2πλο κλικ πάνω στο υπάρχον audio stream για να το απενεργοποιήσεις, OK, File --> Save As... και σώζεις με άλλο path και ή filename. To AVI που θα προκύψει πλέον δε θα έχει καθόλου ήχο...

Πρώτα ευχαριστώ για την απάντηση το έκανα αυτό πως θα ξαναβάλω τον ήχο μέσα στο νέο Avi που έφτιαξα;:-D

Δημοσ.

Ανοίγεις το AVI, επιλέγεις Video --> Direct stream copy, Streams --> Stream list --> Add, επιλέγεις το αρχείο ήχου που θες, OK, File --> Save As...

Δημοσ.

Έχω ένα avi με σκηνές διάφορες που συνοδεύεται από μουσική μόνο μουσική ούτε διάλογοι ούτε τίποτα. .Εγώ λοιπόν θέλω να βγάλω την μουσική (να την αποθηκεύσω) και αφού κόψω κάποιες σκηνές από το avi ή προσθέσω κάποιες άλλες να ξαναβάλω την ίδια μουσική αφού κάνω και σε αυτήν κάποιες αλλαγές.

Ο τρόπος που μου είπες ήταν εντάξει αλλά ο ήχος χάθηκε βέβαια η διατύπωση στην αρχή δεν ήταν σωστή γιαυτό ίσως και η απάντηση είχε την ίδια τύχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...