Cyngus X-1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Επειδη οι γονεις μου με πιεζουν να σπουδασω (εγω λεω οχι ειμαι πολυ μεγαλος για τετοια 26....) λεω να τους κανω τη χαρη και να παω στην akto για multimedia 3d και πρεπει ομως να αγοραζω καινουργιο υπολογιστη τι προτεινετε mac η pc?
21century Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Κοιταξε αν εισα εξοικιωμενος με τους Μακ κανε το βημα γιατι σχεδιαστικα θα σε συμφερει, τωρα βεβαια εξαρταται και τι θελεις να κανεις...
aledjo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 αγορι μου που τους βρηκες αυτους γονεις να παω να παρω και γω? εμενα απο 18 μου λεγανε να παω για δουλεια!
Cyngus X-1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Και μην νομιζεις οτι εχουμε λεφτα για αυτο δεν θελω να παω κουτσα στραβα τελειωσα ενα ιεκ απλα το εχουν καϊμο τι να κανο
xpapias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις πρώτα, ωστε να δεις ποιές είναι οι ανάγκες σου και τι software θα χρησιμοποιείς και μετά βλέπεις.
HexStatic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις πρώτα, ωστε να δεις ποιές είναι οι ανάγκες σου και τι software θα χρησιμοποιείς και μετά βλέπεις. Συμφωνώ. Γιατί αν δουλεύετε Studio max τότε αναγκαστικά πρέπει να πάρεις pc. Αν όμως δουλεύετε πάνω σε Maya τότε και το Μακ θα σου κάνει την δουλειά.
lary7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Καλύτερα πάρε ένα φθηνό PC να κάνεις την δουλείά σου στην αρχή. Αμα μάθεις καλά τα προγράμματα τοτε είναι που θα αποφασίσεις αν θα πας σε MAC ή όχι.
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 επειδη η ακτο δεν ειναι ιεκ...οποτε εχει διαβασμα,θα σ προτεινα να πας σε κανα ιεκ π ναι κ τα μισα λεφτα κ αραλικι.κ μια απο αυτες προβλεπεται να αναγνωριστει κ σαν αει οταν γινει αναγνωριση ιδιωτικων σχολων-franshice ktl
aledjo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 κ μια απο αυτες προβλεπεται να αναγνωριστει κ σαν αει οταν γινει αναγνωριση ιδιωτικων σχολων-franshice ktl οριστε???? που το ειδες αυτο? για πες γιατι με αναβεις τωρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.