Προς το περιεχόμενο

Σπουδες και αγορα νεου υπολογιστη

Cyngus X-1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη οι γονεις μου με πιεζουν να σπουδασω (εγω λεω οχι ειμαι πολυ μεγαλος για τετοια 26....) λεω να τους κανω τη χαρη και να παω στην akto για multimedia 3d και πρεπει ομως να αγοραζω καινουργιο υπολογιστη τι προτεινετε mac η pc?

Δημοσ.

Κοιταξε αν εισα εξοικιωμενος με τους Μακ κανε το βημα γιατι σχεδιαστικα θα σε συμφερει, τωρα βεβαια εξαρταται και τι θελεις να κανεις...

Δημοσ.

αγορι μου που τους βρηκες αυτους γονεις να παω να παρω και γω?

εμενα απο 18 μου λεγανε να παω για δουλεια!

Δημοσ.

Και μην νομιζεις οτι εχουμε λεφτα για αυτο δεν θελω να παω κουτσα στραβα τελειωσα ενα ιεκ απλα το εχουν καϊμο τι να κανο

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις πρώτα, ωστε να δεις ποιές είναι οι ανάγκες σου και τι software θα χρησιμοποιείς και μετά βλέπεις.

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις πρώτα, ωστε να δεις ποιές είναι οι ανάγκες σου και τι software θα χρησιμοποιείς και μετά βλέπεις.

Συμφωνώ.

Γιατί αν δουλεύετε Studio max τότε αναγκαστικά πρέπει να πάρεις pc.

Αν όμως δουλεύετε πάνω σε Maya τότε και το Μακ θα σου κάνει την δουλειά.

Δημοσ.

Καλύτερα πάρε ένα φθηνό PC να κάνεις την δουλείά σου στην αρχή. Αμα μάθεις καλά τα προγράμματα τοτε είναι που θα αποφασίσεις αν θα πας σε MAC ή όχι.

Δημοσ.

επειδη η ακτο δεν ειναι ιεκ...οποτε εχει διαβασμα,θα σ προτεινα να πας σε κανα ιεκ π ναι κ τα μισα λεφτα κ αραλικι.κ μια απο αυτες προβλεπεται να αναγνωριστει κ σαν αει οταν γινει αναγνωριση ιδιωτικων σχολων-franshice ktl

Δημοσ.
κ μια απο αυτες προβλεπεται να αναγνωριστει κ σαν αει οταν γινει αναγνωριση ιδιωτικων σχολων-franshice ktl

οριστε???? που το ειδες αυτο?

για πες γιατι με αναβεις τωρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...