kolekas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 exo ena laptop kai xalase to antigrafiko.ginete na balo exoteriko antigrafiko me usb ?kano doulia?h ti protinete?
Venisk Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 καταρχήν δεν νομίζεις πως πρέπει να μας πεις τι φορητό έχεις..
poscaman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 exo ena forito kai xalase to antigrafiko.ginete na balo exoteriko?an paro ena antigrafiko pc kai ena koyti exoterikoy 5.25 skyrou kano douleis?h ti protinete? ξαναδιαβασε τι γραφεις σε παρακαλω πολυ.ειναι ασυναρτησιες!
kinq1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εχεις τρεις επιλογές: 1. Πας στο πλαίσιο κι αγοράζεις ένα νεο αντιγραφικό για φορητούς και το εγκαθιστάς μόνος ή τους βάζεις να στο εγκαταστήσουν αυτοί. 2. Αγοράζεις ένα εξωτερικό USB ή firewire. Προτείνω αυτό: http://www.plextor.be/products/px-608cu.asp?choice=PX-608CU 3. Αν είσαι σε εγγύηση, πηγαίνεις το laptop εκεί που το αγόρασες να στο φτιάξουν.
sintalkas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δεν μας βοηθάς καθόλου πως θα σου απαντήσουμε αν δεν μας λες : α)ποιό είναι το φορητό σου,β)πόσο καιρό το έχεις και γ)τι ακριβώς έπαθε το αντιγραφικό σου.Τέλος πάντων εγώ έχω πάρει ένα LG εξωτερικό και κάνω την δουλειά μου.Από μάρκες προτίμησε lg,liteon,nec και λιγότερο samsung,asus κ.τ.λ. .Επιφυλάσσομαι με κάνα link
tasosvel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 kalutera na dokimaseis an mporeis na allaxeis auto pou hdh exeis !! se polla forhta to antigrafiko sthrizetai mono se mia vida kai vgainei polu eukola !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.