Προς το περιεχόμενο

Gaming vs. Wide LCDs 20 inches + (Εντυπώσεις)

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ειναι, απλα αφηνω να αποσβεστει λιγο ακομα, 13 μηνες λειτουργιας εχει, και μεχρι τοτε πρεπει να ελιχθω :P

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File ultraxmode enow an paizeis kuriws fps sovara se simeio pro klp duskolo na prosarmosteis stis wide auto k mono...den mporw na fantastw oti kapoios pro px cs player na paizei se wide toso aneta...

Δημοσ.
me kartes grafikwn opws h 8800 GT 512mb sta 230 euro (den nomizw oti einai polla gia auta pou prosferei) den nomizw oti 8a exeis provlhma se tetoia analysh me AA enabled :-)

Στο Crysis έχεις.. :mad: Εγώ όπως είπα τα έχω Disalbed τα φίλτρα.

Και τις 22αρες ποιανει η παροιμια :-D

Το jericho που δοκιμασα σε μια χ1900 και c2d 6600 στην native αναλυση της 22αρας εβγαζε 20 fps μεσο ορο, unplayable χωρις καν αα. Ομως επειδη το game σου δινει πολλα περιθωρια παραμετροποιησης το εβαλα σε 1024χ768 σε 16:10 mode με AA και εβγαζε 35fps και σε εικονα ολα τελεια, ουτε θολουρα ουτε τπτ!

Ε, και πολλά έπιανε με αυτή τη κάρτα...

Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα στις 24αρες να βγάζουν τις αναλύσεις 1:1. Δηλαδή να εμφανίζουν μαύρες μπάρες γύρω γύρω?

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο Crysis έχεις.. :mad: Εγώ όπως είπα τα έχω Disalbed τα φίλτρα.

Ε, και πολλά έπιανε με αυτή τη κάρτα...

phres thn e3airesh kai thn ekanes kanona...gg

Δημοσ.

επειδη εχω ψιλομπερδευτει,μπορειτε να μου πειτε ενα καλο 22αρι WIDE ΜΟΝΙΤΟΡ σε λογικη τιμη(και αν εχει και ενσωματωμενο TV-TUNER θαναι ακομα καλυτερα???εχω μια LG 1915S την οποια θα την πουλησω και σκεφτομαι να παω σε WIDE.Σαν καρτα γραφικων σκεφτομαι να παρω την 8800GT....θα εχω προβλημα???μηπως να περιμενω και για οθονη και για καρτα κανα 3μηνο ακομα?>??

Δημοσ.

Λίγοι είναι αυτοί που δεν παίζουν FPS στο PC και ακόμα λιγότεροι αυτοί που δεν γουστάρουν το Crysis. Μάλιστα παιχνίδια σαν το Crysis, πολλοί που δεν παίζουν καν παιχνίδια θέλουν να το παίξουν για το "γαμώτο" για να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν καλό μηχάνημα...

Δημοσ.
Υπάρχει η δυνατότητα στις 24αρες να βγάζουν τις αναλύσεις 1:1. Δηλαδή να εμφανίζουν μαύρες μπάρες γύρω γύρω?

Ναι,υπάρχει. :-)

Εγώ είχα πρόβλημα όταν είχα πάρει την Dell 2407WFP γιατί την πείρα πριν αναβαθμίσω το PC μου και έτσι ζοριζότανε.

Είχα δοκιμάσει τόσο μέσα απο nVidia CP να την κάνω να παίζει 1:1 όσο και απο το panel της ίδιας της οθόνης και δεν γινόταν τίποτα.

Εντελώς τυχαία πριν δυο βδομάδες το κατάφερα και τώρα δουλεύει μια χαρά.

Παίζω Crysis στην 24άρα σε ανάλυση 1280x1024 και όλα gg.

Δημοσ.

@ThReSh

Σου μιλάω πολύ φιλικά. Σε παρακαλώ ρίξε τους τόνους. Σε ξέρω πολύ καιρό στο συγκεκριμένο Forum. Βλέπεις ότι μιλάω όμορφα, θα ήθελα κάτι ανάλογο. Το να ειρωνεύεσαι το ξέρεις ότι δεν βγάζει κάπου.

Ευχαριστώ.

Φιλικα. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

otan mou les oti einai ligoi autoi pou den paizoun FPS sto pc e ti 8es na pw? apla den yparxei periptwsh na 3ereis tetoio pragma...etsi opws loipon isxyrizesai auto egw kai opoiosdhpote allos mporei na isxyristei to anti8eto...apla xwris apodei3eis :-)

oso gia to oti mou milas filika 8ymamai ti mpinelikia/vrisidia mou eixes ri3ei otan egrafes me to palio sou account Lafas1987(banned)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...