Προς το περιεχόμενο

Gaming vs. Wide LCDs 20 inches + (Εντυπώσεις)

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ψάχνομαι για οθόνη 22'' και επειδή απο ό,τι βλέπω "ψαχνόμαστε" αρκετοί μέσα στο forum.. θα έλεγα, σε αυτό το thread να πούν διάφοροι χρήστες τις εντυπώσεις τους απο GAMING σε WIDE SCREEN LCD οθόνες... (μιλάμε για 20" και πάνω)

Οπότε όποιοι έχουν Wide Screen LCD ή έχουν δεί κάποιον να παίζει παιχνίδια σε τέτοια LCD monitors να μας πούν τις εντυπώσεις τους, λέγοντας φυσικά και το μοντέλο το οποίο χρησιμοποίησαν...

Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο να βγάλει μια γενική εικόνα αν τελικά ΑΞΙΖΕΙ η αγορά αυτών των οθονών για GAMING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...

Αυτά .. ΚΑΛΟ ΣΚ !!! ;)

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω την Viewsonic vg2230wm (22inch, 1680x1050). Το PC το έχω αποκλειστικά για games. Αν ξαναπάρω οθόνη, πάλι widescreen θα πάρω. Τα καινούρια παιχνίδια δεν έχουν πρόβλημα, τα παλαιότερα τα δείχνει λίγο stretch. Υπάρχει κι ένα site, το http://www.widescreengamingforum.com το οποίο σου λέει ποια παιχνίδια παίζουν σε widescreen αναλύσεις, ποια όχι, και ποια παίζουν αλλάζοντας κάποια αρχεία .ini, .cfg, ή με κάποιο patch.

Δημοσ.

Είναι εμπειρία πραγματικά. Για εμένα που έχω συνηθίσει δεν υφίσταται να μην παίζω σε Wide πλέον! Έχω αυτή της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Μόνο 22άρα και wide φυσικά εκεί που έχουν πάει οι τιμές... Δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι άλλο από τη στιγμή που με 220 ευρώπουλα παίρνεις 22". Εγώ έχω μια Samsung 226BW και έχω πορωθεί με τα games...

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο να βγάλει μια γενική εικόνα αν τελικά ΑΞΙΖΕΙ η αγορά αυτών των οθονών για GAMING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ...

mono oi 19ares vgainoun se 4:3 pleon...ola ta monitors me perissoteres intses vgainoun se wide...ara einai anagkaio "kako" efoson pas gia panw apo 19 intses...

Δημοσ.

L245WP εχω και ειμαι μεσααααααααααααααα!!!!

530 την ειχα παρει αλλα παπαδες!!!!

τωρα δεν ξερω αν το παιδι ενδιαφερεται αλλα εγω αν και ημουν κατα των wide, την ειδα απο κοντα και εμεινα με ανοικτο το στομα. Οποτε μαζεψα λεφτα και την πηρα. Επισης αναλυση 1920χ1200... + HDMI + 2 usp ports και + DVI + απο οριζοντια την γυριζεις και γινεται καθετη ++++

http://www.ifotovideo.cz/photos/aktuality/LG_L245WP.jpg

http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/stolarczyk/L245WP/tabelka.png

• Super Moderators
Δημοσ.
Επισης αναλυση 1920χ1200... + HDMI + 2 usp ports και + DVI + απο οριζοντια την γυριζεις και γινεται καθετη ++++

hm apo oti 8ymamai h 24ara ths LG den exei DVI alla mono HDMI kai D-Sub...

Δημοσ.

Πριν αγοράσετε σκεφτείτε τι hardware απαιτείται για να τρέξετε τα high-end παιχνίδια @ 1680x1050 χωρίς shuttering και glitches. Προσωπικά αρνούμαι να ρίξω την ποιότητα απεικόνισης για να λέω ότι "τα βλέπω wide". Καλύτερα 1280x1024 στην 19άρα με όλα full, παρά 1680x1050 στην 22άρα, με παραχωρήσεις στην ποιότητα των γραφικών ή στην γενικότερη αίσθηση του παιχνιδιού (λόγω λιγότερων FPS).

Δημοσ.

Αν αξίζει η wide; Σαφώς και αξίζει και όχι μόνο για games. Εννοείται όμως ότι χρειάζεται μια πολύ καλή κάρτα γραφικών για να παίζεις σε 1680x1050 όπως πρέπει (300?+).

Δημοσ.

Πράγματι ultraxmode... Αν έχεις σκοπό να πάρεις και μια δυνατή κάρτα, είναι ΟΚ. Αν πάρεις όμως μια μικρή κάρτα, την ανάλυση της οθόνης θα την έχεις μόνο στο desktop... Από κει και πέρα, αν έχεις πάλι σκοπό να πάρεις τώρα μια μικρή κάρτα και κάποια στιγμή (σύντομα) να την αλλάξεις, πάρε μια 22" για να τη χαρείς στα παιχνίδια αργότερα...

Δημοσ.

εγώ παίζω σε samsung 32' τηλεόραση στα 1366 *768. Είναι πολύ ωραία λόγω μεγέθους αλλά στις 32' με αυτήν την ανάλυση χάνεις λίγο σε απεικόνιση. Γνώμη μου αξίζει η ευρεία και όχι μόνο για παιχνίδια.Πρόβλημα είναι τα wallpapers :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...