ultraxmode Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Επειδή ψάχνομαι για οθόνη 22'' και επειδή απο ό,τι βλέπω "ψαχνόμαστε" αρκετοί μέσα στο forum.. θα έλεγα, σε αυτό το thread να πούν διάφοροι χρήστες τις εντυπώσεις τους απο GAMING σε WIDE SCREEN LCD οθόνες... (μιλάμε για 20" και πάνω) Οπότε όποιοι έχουν Wide Screen LCD ή έχουν δεί κάποιον να παίζει παιχνίδια σε τέτοια LCD monitors να μας πούν τις εντυπώσεις τους, λέγοντας φυσικά και το μοντέλο το οποίο χρησιμοποίησαν... Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο να βγάλει μια γενική εικόνα αν τελικά ΑΞΙΖΕΙ η αγορά αυτών των οθονών για GAMING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ... Αυτά .. ΚΑΛΟ ΣΚ !!!
kinq1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εχω την Viewsonic vg2230wm (22inch, 1680x1050). Το PC το έχω αποκλειστικά για games. Αν ξαναπάρω οθόνη, πάλι widescreen θα πάρω. Τα καινούρια παιχνίδια δεν έχουν πρόβλημα, τα παλαιότερα τα δείχνει λίγο stretch. Υπάρχει κι ένα site, το http://www.widescreengamingforum.com το οποίο σου λέει ποια παιχνίδια παίζουν σε widescreen αναλύσεις, ποια όχι, και ποια παίζουν αλλάζοντας κάποια αρχεία .ini, .cfg, ή με κάποιο patch.
ultraxmode Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον, πάω κατευθείαν στο site να το κοιτάξω !
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Είναι εμπειρία πραγματικά. Για εμένα που έχω συνηθίσει δεν υφίσταται να μην παίζω σε Wide πλέον! Έχω αυτή της υπογραφής μου.
kostasSTi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μόνο 22άρα και wide φυσικά εκεί που έχουν πάει οι τιμές... Δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι άλλο από τη στιγμή που με 220 ευρώπουλα παίρνεις 22". Εγώ έχω μια Samsung 226BW και έχω πορωθεί με τα games...
pappous_soulis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Είναι άλλη φάση η wide οθόνη.Αξίζει και με το παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο να βγάλει μια γενική εικόνα αν τελικά ΑΞΙΖΕΙ η αγορά αυτών των οθονών για GAMING ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ... mono oi 19ares vgainoun se 4:3 pleon...ola ta monitors me perissoteres intses vgainoun se wide...ara einai anagkaio "kako" efoson pas gia panw apo 19 intses...
isspro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 L245WP εχω και ειμαι μεσααααααααααααααα!!!! 530 την ειχα παρει αλλα παπαδες!!!! τωρα δεν ξερω αν το παιδι ενδιαφερεται αλλα εγω αν και ημουν κατα των wide, την ειδα απο κοντα και εμεινα με ανοικτο το στομα. Οποτε μαζεψα λεφτα και την πηρα. Επισης αναλυση 1920χ1200... + HDMI + 2 usp ports και + DVI + απο οριζοντια την γυριζεις και γινεται καθετη ++++ http://www.ifotovideo.cz/photos/aktuality/LG_L245WP.jpg http://pclab.pl/zdjecia/artykuly/stolarczyk/L245WP/tabelka.png
Heatspreader Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Θες όμως και πολύ καλή κάρτα γραφικών. Με GTX χαίρω πολύ... Με άλλη κάρτα όμως τι κάνεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Επισης αναλυση 1920χ1200... + HDMI + 2 usp ports και + DVI + απο οριζοντια την γυριζεις και γινεται καθετη ++++ hm apo oti 8ymamai h 24ara ths LG den exei DVI alla mono HDMI kai D-Sub...
gdp77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Πριν αγοράσετε σκεφτείτε τι hardware απαιτείται για να τρέξετε τα high-end παιχνίδια @ 1680x1050 χωρίς shuttering και glitches. Προσωπικά αρνούμαι να ρίξω την ποιότητα απεικόνισης για να λέω ότι "τα βλέπω wide". Καλύτερα 1280x1024 στην 19άρα με όλα full, παρά 1680x1050 στην 22άρα, με παραχωρήσεις στην ποιότητα των γραφικών ή στην γενικότερη αίσθηση του παιχνιδιού (λόγω λιγότερων FPS).
FocusX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Αν αξίζει η wide; Σαφώς και αξίζει και όχι μόνο για games. Εννοείται όμως ότι χρειάζεται μια πολύ καλή κάρτα γραφικών για να παίζεις σε 1680x1050 όπως πρέπει (300?+).
kostasSTi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Πράγματι ultraxmode... Αν έχεις σκοπό να πάρεις και μια δυνατή κάρτα, είναι ΟΚ. Αν πάρεις όμως μια μικρή κάρτα, την ανάλυση της οθόνης θα την έχεις μόνο στο desktop... Από κει και πέρα, αν έχεις πάλι σκοπό να πάρεις τώρα μια μικρή κάρτα και κάποια στιγμή (σύντομα) να την αλλάξεις, πάρε μια 22" για να τη χαρείς στα παιχνίδια αργότερα...
mihalakis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 εγώ παίζω σε samsung 32' τηλεόραση στα 1366 *768. Είναι πολύ ωραία λόγω μεγέθους αλλά στις 32' με αυτήν την ανάλυση χάνεις λίγο σε απεικόνιση. Γνώμη μου αξίζει η ευρεία και όχι μόνο για παιχνίδια.Πρόβλημα είναι τα wallpapers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.