red7genius Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 χτες ημουν στο νετ και κατεβαζα ενα προγραμμα απο αρχειο τορρεντ...μολις το κατεβασε το kaspersky χτυπησε και βρηκε trojan στον φακελο του προγραμματος...πατησα neutralise και εδειξε οτι το αντιμετωπησε. απο εκεινη την ωρα ομως οταν εχω ανοιχτο οποιονδηποτε explorer (mozilla ή IE) μου πεταει συνεχεια αυτο το μηνυμα : τι ειναι αυτο?ξερει κανεις? ευχαριστω
lotr_4_ever Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Mε τιποτα δεν ειναι ιος.Αν ακολουθησεις τη URL που σου γραφει και σβησεις το NDrD1.tmp.html ισως γινει κατι.
peri2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κάτι άλλο... Ενώ ήμουνα στο Internet , μου εμφανίζεται ένα εικονίδιο που με πληροφορούσε ότι "το σύστημα θα τερματιστεί" (μάλιστα είχε και ρολόι αντίστροφηςμέτρησης..) "ο χρήστης NT επέλεξε αυτή την ενέργεια" -μου σύστηνε να αποσυνδεθώ και να αποθηκεύσω και με παρέπεμπε σε ένα αρχείο exe στο σκληρό δίσκο . Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στα 5 χρόνια που έχω τον Η/Υ. Τι γνωρίζετε;
crc2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 αυτό είναι ενας παλιός "ιός" των windows!! Ποια έκδοση Windows έχεις ???
omen34 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κάτι άλλο...Ενώ ήμουνα στο Internet , μου εμφανίζεται ένα εικονείδιο που με πληροφορούσε ότι "το σύστημα θα τερματιστεί" (μάλιστα είχε και ρολόι αντίστροφηςμέτρησης..) "ο χρήστης NT επέλεξε αυτή την ενέργεια" -μου σύστηνε να αποσυνδεθώ και να αποθηκεύσω και με παρέπεμπε σε ένα αρχείο exe στο σκληρό δίσκο . Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στα 5 χρόνια που έχω τον Η/Υ. Τι γνωρίζετε; Έχεις αρπάξει το W32.Sasser . Μάλλον δεν έχεις το Service pack 2, αν δεν το έχεις βάλτο. Πρώτα όμως κάνε κλικ εδώ κατέβασε το removal tool και τρέξτο για να απαλλαγείς από αυτό και τέλος βάλε και κανένα καλό Antivirus ,Antispyware.
peri2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 αυτό είναι ενας παλιός "ιός" των windows!!Ποια έκδοση Windows έχεις ??? WINDOWS XP
red7genius Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 παντως το προβλημα μου εφτιαξε αφου εσβησα το account μου και εφτιαξα καινουργιο
xristoforos25 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ναι,ναι W32.Sasser ειναι,το ειχα κολλησει και γω παλια,πριν 3χρονια νομιζω
peri2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Έχεις αρπάξει το W32.Sasser .Μάλλον δεν έχεις το Service pack 2, αν δεν το έχεις βάλτο. Πρώτα όμως κάνε κλικ εδώ κατέβασε το removal tool και τρέξτο για να απαλλαγείς από αυτό και τέλος βάλε και κανένα καλό Antivirus ,Antispyware. Το έκανα , αλλά δεν βρήκε τίποτα... Πάντως από τότε δεν έχει ξαναεμφανιστεί πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.