k_koula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας κανένα βιβλίο ή που να ψάξω για θέμα Χρώμα γραφικών τεχνών & πολυμέσων. δηλ να περιέχει: χρωματικά μοντέλα RGB, CMYK και συστήματα, διαχείρηση χρώματος, χρωματικός χώρος CIE, αντίληψη χρώματος, φωτεινές πηγές, φάσμα,το χρώμα στην εκτύπωση, στην οθόνη κτλ. pleaseeeeeeee οποιος γνωρίζει κάτι
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μαλλον ψαχνεις κατι τετοιο http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=582631&prid=271049&deid=0 ισως και αυτο http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=490924&prid=179349&deid=0 Εξαρταται απο το ποσο πολυ θελεις να εμβαθυνεις στο θεμα.
k_koula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Την Ψηφιακή Επεξεργ & Αναλ Εικ το είχα δει κι εγώ αλλά μου φαίνεται να μπαίνει πολύ σε βάθος και να μην ασχολείται τόσο στην κατανόηση για ενδεχομένως αρχάριους (απ' ότι κατάλαβα από τα περιεχόμενα). Βασικά πρόκειται για ΙΕΚ. μας έδωσαν αυτή την ύλη και μας είπαν να βρούμε βιβλία και γρήγορα. από το πρωί ψάχνω... Μου είπαν να ψάξω στου Παπασωτηρίου όμως δε βρήκα κάτι που να έχει πολλά κάτι σε αυτά. ότι βρήκα αναφέρονται μόνο με κάνα δύο παραγράφους ευχαριστώ πάντως
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 τοτε το 2ο θα σου φανει καλυτερο αλλα ασχολειται γενικοτερα με πολυμεσα εχει ομως και καποια κεφαλαια για εικονα. Ριξε του μια ματια ομως πριν το αγορασεις μπορει να μην σου κανει παντως ειναι πιο απλο απο το 1ο που σου προτεινα.
katerina174 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εχω διαβασει ολο το βιβλιο Ψηφιακή επεξεργασία και ανάλυση εικόνας και δεν μπαινει πολυ σε βαθος, αντιθετα πολλα πραγματα τα λεει επιγραμματικα. Εχει και CD με καποιες εφαρμογες. Αν καταλαβα καλα αυτο που ψαχνεις ειναι Χρωματικα Μοντελα και δεν νομιζω να υπαρχει ξεχωριστο βιβλιο γι αυτο το θεμα. Συνηθως υπαρχει σαν ενα κεφαλαιο σε βιβλια για επεξεργασια εικονας. Μπορεις να βρεις και στο ιντερνετ πολλα πραγματα για τα χρωματικα μοντελα. Παντως συμφωνω οτι το 2ο ειναι πιο γενικο με πολυμεσα.
k_koula Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 οκ ευχαριστώ πολύ, έχω κάποια βιβλία που αναφέρονται με κάποια κομμάτια σε αυτά αλλά πολύ λίγο. έπειτα εγώ έχω υλικό αλλά έπρεπε να βρω βιβλιογραφία, όμως τελικά την βρήκα την άκρη, λίγο από εκεί λίγο από ιντερνετ και οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.