azio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα rally για PC. Δεν εχω και το πλεον συγχρνο μηχανημα, εχω ενα Pentium 4 στα 1,4ghz, ram 256 και καρτα geforce 2 64MB. Ψαχνω ενα rally που να ειναι σαν το WRC, δηλαδη να εχει ολοκληρο το πρωταθλημα, τα αυτοκινητα που τρεχουν στο WRC, τις χωρες κλπ. Υπαρχει για pc καποιο παιχνιδι επισημο του WRC οπως υπαρχει γαι Playstasion??
overclocker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω αυτό που σου ταιρίαζει βάση και του μηχανήματος που διαθέτεις είναι το Richard Burns Rally. Αν και λίγο παλιό νομίζω είναι ακόμα εξαιρετικό!
Vagos_46 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Και ακόμη πιο παλιά αλλά εξαιρετικά παιχνίδια,Colin McRae Rally 1+2.
koulouri Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω αυτό που σου ταιρίαζει βάση και του μηχανήματος που διαθέτεις είναι το Richard Burns Rally. Αν και λίγο παλιό νομίζω είναι ακόμα εξαιρετικό! +1000 ειναι οτι πιο WRC εχει βγει ever! εκτος αν 8ες να παιξεις κατι σε style Sega Rally που πατας αριστερα με 200χμ/ωρα και στριβει τρενο οποτε πανε σε Collin McRay αλλα ειναι για πολυ παιδακια δεν το συνιστω!
warewolf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια εμενα παντα μου αρεσαν τα ραλλυ arcade. ξερω θα μου πειτε σχεδον ολα εχουν και arcade mode. ομως καταλαβαίνετε τι εννοώ. θελω ενα ραλυ οπου δεν με νοιαζει να εχει τα τελεια γραφικα αλλα να μπορω να μπαινω με χιλια γλυστρωντας στις στροφες για παραδειγμα και να ειναι καπως καθαροαιμο arcade. δεν με νοιαζει αν ειναι και παλιο παιχνιδι. οτιδηποτε. (οχι και του 1821) εχει κανεις υπ οψιν του καποιο καλο ?
fabiawrc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 φιλε μου δυστυχως με geforce 2 δεν νομιζω να μπορεσεις να παιξεις το rbr.colin mcray 2 σιγουρα αλλα ειναι πολυ παλιο.
disqualified Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 το colin mcrae2 σιγουρα το παιζεις μια χαρα ειναι ιδιας εποχης με την καρτα σου εγω ακομα το παιζω ειναι το καλυτερο της σειρας
azio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 to colin mcrae2 exo tora..einai poly kalo alla ithela na dokimaso k kana allo, isos ligo pio kainourio. exo valei k katevainei to richard burns, elpizo na pezei..
azio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια εμενα παντα μου αρεσαν τα ραλλυ arcade.ξερω θα μου πειτε σχεδον ολα εχουν και arcade mode. ομως καταλαβαίνετε τι εννοώ. θελω ενα ραλυ οπου δεν με νοιαζει να εχει τα τελεια γραφικα αλλα να μπορω να μπαινω με χιλια γλυστρωντας στις στροφες για παραδειγμα και να ειναι καπως καθαροαιμο arcade. δεν με νοιαζει αν ειναι και παλιο παιχνιδι. οτιδηποτε. (οχι και του 1821) εχει κανεις υπ οψιν του καποιο καλο ? to V-Rally isos..den eimai sigouros an theoreitai arcade alla den to theoro k realistiko..
geran Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Rally Championship απο εμενα...το παιχνιδι ειναι cult και γ@μ@ει
koulouri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 OMG το Rally Champion!Ειναι το καλυτερο rallaki μετα το rbr imo To rbr δεν 8α παιζει στο PC σου ξεχνα το :Ρ Παρε το Rally Champion!
mourlos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 gia pio arcade katastaseis giati den dokimazeis ta NFS porsche kai Hot Pursuit pisteuw tha trexoun mia xara ston upologisti sou. elpizw na voithisa
adi32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 RalliSport Challenge http://www.microsoft.com/games/pc/rallisport_challenge.aspx#screenshots αν και παλιο τελεια γραφικα συναγωνισμος με αλλα αυτοκινητα μαζι drift σε παγο χιονι αναβασεις σε βουνα ....
fabiawrc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 για μενα ειναι πολυ μετριο το rally sport chalenge και εκτος απο αυτο δεν θα του παιξει με geforce 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.