Προς το περιεχόμενο

Serj Tankian - Elect The Dead

sotirakis.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά παιδιά,εμένα τα Mezmerize/Hypnotize μπορώ να πω πώς μου αρέσανε,δεν έχω κάποιο παράπονο είχαν αρκετά καλά τραγούδια μέσα(προσωπική μου άποψη) αλλά σαν τα παλιά τους τα αυθεντικά τίποτα άλλο.Φίλε Erunildo σε συζήτηση που είχα με φίλο μου είπε πως θεωρεί καλύτερο τους album το Toxicity(εννοείτε ότι του αρέσει γι αυτό το θεωρεί και καλύτερο) κι εμένα μ' αρέσει πολύ και έχει μέσα πολλά καλά κομμάτια αλλά γενικά μου αρέσουν τα άπαντα από SOAD..

Δημοσ.

k εμενα αν ελεγα ενα δισκο,θα ελεγα toxicity,αλλα κ το mezmerise-hypnotize,αν το δω σαν διπλο δισκο-που ειναι δλδ-,περα απο καταπληκτικο επιτευγμα σαν διπλος δισκος,μου αρεσει ισως μισο κλικ παρακατω,μονο κ μονο επειδη εχω "δεθει",ας το πουμε,με το toxicity,επειδη τοχα παρει οταν ειχε βγει,μικροτερος,κ ειχα παθει σοκ...αλλα πιστευω,προσωπικα παντα,πως k to mezmerise-hypnotize,ειναι τρομερες δισκαρες,δεν υπαρχει ουτε ενα τραγουδι που να μην μου αρεσει...για ενα χρονο δεν ειχαν βγει απο το cd-player μου!!κ ναι,οντως εχουν πιο τραλαλα στιχους,ομως εχουν κ πολιτικοποιημενα τραγουδια κ στο φιναλε μου αρεσει κ αυτος ο σουρεαλιστικος στιχος-αλα φρανκ ζαπα- που πλασαραν...τελος,οντως κ εγω δεν γουσταρω να πολυακουω τον μαλακιαν να τραγουδαει πολυ ωρα,τανκιαν=θεος,τι λεμε τωρα...παντως γενικοτερα,ολα τους τα αλμπουμ ειναι καταπληκτικα,ενα κ ενα δλδ,τεραστια γκρουπαρα,για το ειδος που παιζει εν τελει...SOAD RULEZ!!!!\m/

Υ.Γ δεν πολυσυμφωνω με αυτο το korn feeling(:eek:) που ειδα παραπανω...εκει που εκλ@σ@ν οι SOAD,εχεσ@ν 10 αγελαδες,ξερασε ολο το ροκ παρασκηνιο κ βγηκαν οι KORN...δεν μπαινουν αυτοι οι 2 μαζι,ουτε στην ιδια προταση....:mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Για μενα καλυτερος δισκος ο πρωτος τους. Λογο της χρονικης στιγμης που βγηκε και πιστευω οτι ο Serj στον πρωτο εβγαλε τον καλυτερο του εαυτο...φωνητικα. Εκανε τρελα πραματα. Ειναι και ο πιο αληθινος δισκος τους κατα καποιο τροπο. Η οργη που βγαζει ο Serj στο P.L.U.C.K. δεν παιζετε, φαινετε οτι βγαινει απο μεσα. Αρκει να δει καποιος τα live εκεινης της περιοδου, να δει τι ενεργεια βγαζανε στην σκηνη.

Το Toxicity ειναι εξισου καλο αλλα υπαρχει καποιος συμβιβασμος με την μουσικη βιομηχανια. Πιο ολοκληρομενα τραγουδια στοιχουργικα και μουσικα και η παραγωγη 100 level πιο πανω. Ομως ελειπε το raw feeling, η underground χρεια....δεν ξερω...το πρωτο απλα με σημαδεψε μουσικα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρα πολυ οραιο παιδια το cd μακαρι κ το επομενο να ειναι παρομοιου βελινεκους must για καθε μεταλα κ οχι μονο που σεβεται τον εαυτο του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...