Προς το περιεχόμενο

Serj Tankian - Elect The Dead

sotirakis.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Serj Tankian κυκλοφορεί τον καινούργιο του solo δίσκο και επιτέλους πολιτικοποιείται. Ξεφεύγοντας από τον χαβαλετζίδικο δίσκο των System Of a Down, Hypnotize, επιστρέφει σε πιο σοβαρό στίχο και παίζει όλα τα όργανα των τραγουδιών του !

Μέσω του δικού του label (http://www.serjicalstrike.com) και του προσωπικού του studio, μπορεί πλέον να δημιουργεί ανενόχλητος και να εκφραστεί έξω από τα στενά όρια των SOAD.

Τα δύο πρώτα singles είναι το Empty Walls και το Unthinking Majorities, και τα videoclips, ειδικά από το πρώτο είναι πολύ έξυπνο και συμβολικό.

Μέσα στον Οκτώβρη περιμένουμε και ολόκληρο τον δίσκο του.

Ιδού και το videoclip :

http://www.youtube.com/watch?v=BZSKvSz1roQ

Δημοσ.

Ειναι πολυ μεγαλος μουσικος.Πολυ εξυπνο βιντεο-κλιπ και πολυ εξυπνο τραγουδι.Πολυ μου αρεσε η εναλλακτικη που χρησιμοποιει που το ρεφρεν ειναι πιο γρηγορο απο το κουπλε.Ηχητικα ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

Θεος ρε,τι λεμε τωρα...ξερει κανεις ρε παιδες,αν οι system διαλυθηκαν τελικα?ολοι αυτο λενε,κ μετα ολοι το διαψευδουνε παλι,δεν εχω καταλαβει...

Δημοσ.

πανέμορφο τραγούδι το empty walls!!!

oi SOAD από ότι θυμάμαι δεν έχουν διαλυθεί επισήμως, απλά έχουν 'διακόψει προσωρινά'

Δημοσ.

Βασικά κι εγώ είχα διαβάσει ότι διακόψανε χωρίς να αναφέρουν για πόσο καιρό,ώστε να ασχοληθούν με άλλα projects.Ένας φίλος μου όμως συμπτωματικά μου είπε σήμερα πως άκουσε πως διαλύθηκαν.Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι κρίμα για ένα τόσο καλό συγκρότημα!!

Edit:Μόλις τώρα μπήκα στο official site τους και το έχουν ανανεώσει.Τώρα δεν ξέρω πόσο καιρό έχει που το χουν κάνει αυτό γιατί έχω πολύ καιρό να μπω αλλά λογικά κρατάνε ακόμη,αλλιώς γιατί να το ανανεώσουν?:-D

Δημοσ.

Εγω ξερω,πως αποφασισαν απο κοινου να ''παγωσουν'' το συγκροτημα για 3-4 χρονια,ωστε να ασχοληθουν με διαφορα προτζεκτ τους,να ψαχθουν οσο θελουν κ μετα να ξεκινησουν παλι να γραψουν κομματια καινουρια κ περιοδειες...καλο αυτο,αν ισχυει,διοτι μετα απο το επος των Mezmerize-Hypnotize,θα πρεπει να κανουν κατι που γουσταρει ο καθενας τους ξεχωριστα,να στανιαρουν,μην δημιουργηθουν κ προστριβες καμια ωρα...αλλα κ στη χειροτερη περιπτωση που διαλυθηκαν,τουλαχιστον εγινε πανω στο απογειο τους,χςρις να εχουν δημιουργησει κατι περαν απο αριστουργηματα..ελπιζω βεβαια να μν διαλυθηκαν,ωστε να ερθουν κ απο δω καποια στιγμη κ να τα κανουμε ολα πουτ@ν@@@@\m/

Δημοσ.

Ναι μακάρι να μην διαλύθηκαν αλλά και πάλι 3-4 χρόνια πολλά είναι.Θέλουμε SOAD εδώ και τώρα !!!! :mrgreen::mrgreen::twisted:

Δημοσ.

Αποκλείεται να διαλύθηκαν οι System Of A Down. Απλά, όπως και στους Slipknot, τους Radiohead, τους Smashing Pumpkins, τους Tool, και πολλά άλλα γκρουπ, οι καλλιτέχνες τους ασχολούνται και με άλλα side project.

Για παράδειγμα, ο Corey των Slipknot δύσκολα θα μπορούσε να τραγουδήσει και να δημιουργήσει στους Stonesour όπως me τους Slipknot. Έχει και ενδιαφέρον από μια μεριά καθώς μπορούμε να ακούσουμε τους ίδιους μουσικούς "brainiacs" σε διαφορετικές καταστάσεις απ'ότι τους έχουμε συνηθίσει.

Σχετικά με τον Serj Tankian πάντως, μόλις ήρθε mail στο newsletter ότι πριν κάνει την tour στην Ευρώπη, θα δώσει κάποιες συναυλίες στην Αμερική. Λέτε να τον δούμε σε κανένα φεστιβάλ στα μέρη μας ;;;

Έχω ακούσει πάντως ότι την 1η φορά που είχαν έρθει οι System Of A Down στην Ελλάδα (στα πρώτα τους, επί εποχής Suite Pie και P.L.U.C.K.) και είχαν φάει τρελό γιουχάρισμα...

Κρίμα...

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ακούσει πάντως ότι την 1η φορά που είχαν έρθει οι System Of A Down στην Ελλάδα (στα πρώτα τους, επί εποχής Suite Pie και P.L.U.C.K.) και είχαν φάει τρελό γιουχάρισμα...

Κρίμα...

Νομιζω πως ηταν support σε συναυλια slayer και ναι,εφαγαν τρελο γιουχαρισμα.

Δημοσ.

Ισχυει το τρελο γιουχαρισμα αλλα στην Αθηνα. Στη Θεσσαλονικη δεν ειχαν παιξει γιατι και καλα ηταν αρρωστος ο Serj (κατι τετοιο τελος παντων). Κραξημο τρωγανε και εξω παντως οχι μονο ελλαδα. 2000 τους ειχα πετυχει support σε Black Sabbath στο Birmingham(στο υποτιθεμενο last live τους, @@ παπαλα σιγα μην εχανε λεφτα η γυναικα του Ozzy) και τους κραζανε ολοι μεσα στην συναυλια (ηταν οι περισσοτεροι ψιλομεγαλοι σε ηλικια βεβαια). 2 χρονια μετα στο UK Ozzfest τους χειροκροτουσανε χωρις αυριο.... τι σου κανει η μοδα...

Παντως καλα κανει ο Serj και κανει το project, η ιστορια με τους SOAD αρχισε καπου να χανει στους 2 τελευταιους δισκους. Αρχισε να μπλεκεται υπερβολικα πολυ ο Malakian σε ολα, ο οποιος εχει ψιλοκαψει φλαντζα και κανει οτι να ναι γενικα (το παει πολυ σε wannabe Korn lyrics και feeling). Στο πρωτο δισκο και λιγοτερο στο 2ο τα μυνηματα ηταν πολιτικα και κοινωνικα και κυριως straight to your face, οπως το θελε ο Serj. Μετα αρχισαν τα my cock is much bigger than yours και @@.

Ειμαι και τελειως καθετος στην εκτεταμενη χρηση των φωνητικων του Malakian στους δισκους των SOAD. Χαλαει το τελικο αποτελεσμα. Αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον στους SOAD αρχικα ηταν ο 'ανθρωπος με τις χιλιες φωνες' Serj, γιατι απλα ειναι μοναδικος. Απεικονιζει αυτο που θελει να πει με την φωνη του με φοβερο τροπο. Η φωνη του Malakian μου φαινετε υπερβολικα απλη και δεν εχει να δωσει τπτ ως front vocals.

Αρα με λιγα λογια περιμενω κατι φοβερο απο Serj γιατι ο ανθρωπος απλα ειναι respect.

Δημοσ.
Ισχυει το τρελο γιουχαρισμα αλλα στην Αθηνα. Στη Θεσσαλονικη δεν ειχαν παιξει γιατι και καλα ηταν αρρωστος ο Serj (κατι τετοιο τελος παντων). Κραξημο τρωγανε και εξω παντως οχι μονο ελλαδα. 2000 τους ειχα πετυχει support σε Black Sabbath στο Birmingham(στο υποτιθεμενο last live τους, @@ παπαλα σιγα μην εχανε λεφτα η γυναικα του Ozzy) και τους κραζανε ολοι μεσα στην συναυλια (ηταν οι περισσοτεροι ψιλομεγαλοι σε ηλικια βεβαια). 2 χρονια μετα στο UK Ozzfest τους χειροκροτουσανε χωρις αυριο.... τι σου κανει η μοδα...

Παντως καλα κανει ο Serj και κανει το project, η ιστορια με τους SOAD αρχισε καπου να χανει στους 2 τελευταιους δισκους. Αρχισε να μπλεκεται υπερβολικα πολυ ο Malakian σε ολα, ο οποιος εχει ψιλοκαψει φλαντζα και κανει οτι να ναι γενικα (το παει πολυ σε wannabe Korn lyrics και feeling). Στο πρωτο δισκο και λιγοτερο στο 2ο τα μυνηματα ηταν πολιτικα και κοινωνικα και κυριως straight to your face, οπως το θελε ο Serj. Μετα αρχισαν τα my cock is much bigger than yours και @@.

Ειμαι και τελειως καθετος στην εκτεταμενη χρηση των φωνητικων του Malakian στους δισκους των SOAD. Χαλαει το τελικο αποτελεσμα. Αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον στους SOAD αρχικα ηταν ο 'ανθρωπος με τις χιλιες φωνες' Serj, γιατι απλα ειναι μοναδικος. Απεικονιζει αυτο που θελει να πει με την φωνη του με φοβερο τροπο. Η φωνη του Malakian μου φαινετε υπερβολικα απλη και δεν εχει να δωσει τπτ ως front vocals.

Αρα με λιγα λογια περιμενω κατι φοβερο απο Serj γιατι ο ανθρωπος απλα ειναι respect.

Συμφωνώ απόλυτα ! Ο Malakian πράγματι ξεφτίλισε πολύ τον στίχο τον SOAD και το γύρισε πολύ στον χαβαλέ. Και η φωνή του είναι πράγματι "λίγη" σε σχέση με του Serj. Και αυτός όμως απ'ότι διάβασα ετοιμάζει κάποιο δικό του project.

Α ρε, αθάνατες εποχές του Aerials και του Prison.... (They're trying to build a prison for you and me to live in....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...