Προς το περιεχόμενο

Προσωπικά μηνύματα

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που είπε ο The_Edge, αλλά όταν έχεις pm, το φακελάκι απο πράσινο γίνεται άσπρο.

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως, στο πρόβλημα που έχει αναφερθεί για το popup που ΔΕΝ ανοίγει όταν έχουμε PM, παρατήρησα ότι αν μου έρθει ειδοποίηση στο Mail(macos x) για PM και πατήσω από εκεί το link, τότε βγαίνει κανονικά το popup(σε Safari3). :confused:

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
ή από πράσινο το background, να γινόταν κόκκινο, και όχι μόνο τα γράμματα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω..

ooops, το είχα ξεχάσει! Θα το βάλω πάλι στο πρόγραμμα

Ιδίως μετά το χθεσινοβραδυνό, να αλλάξει πάραυτα η πράσινη μπάρα σε κόκκινη! :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι πρόβλημα,σοβαρά.

Απλά σκεφτείτε οτι όταν ανεβάζεις αγγελία πρέπει να συνενοηθείς με PM.

Αν ο άλλος προσέχει οτι έχει PM μια φορά την εβδομάδα δεν υπάρχει συνενόηση. :-(

Δημοσ.

Αν ανεβάζεις αγγελία, έχεις και τον νου σου να κοιτάξεις τα pm σου ;) Όπως και τις ειδοποιήσεις στο mail ;)

Δημοσ.

Εγώ που έχω πολύ λίγα pm τα καταλαβαίνω αμέσως πάντως. Τα γράμματα γίνονται bold, το γραφικό του φάκελου αλλάζει.

Η μόνη αλλαγή που είναι στο πρόγραμμα είναι το γραφικό του φάκελου να γίνει link για το mailbox. Βέβαια, ακόμα και αυτό σχετικά άχρηστο είναι αφού ακριβώς δίπλα η λέξη "μηνύματα" είναι το ίδιο link.

Δημοσ.
Αν ανεβάζεις αγγελία, έχεις και τον νου σου να κοιτάξεις τα pm σου ;) Όπως και τις ειδοποιήσεις στο mail ;)

Ναι αλλά αυτοί που σου απαντάνε και είναι νέοι στο φόρουμ..? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...