Προς το περιεχόμενο

Προσωπικά μηνύματα

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ειδοποιούμαστε ότι μας έχει σταλεί προσωπικό μήνυμα;

Είχα δύο ημέρες στα εισερχόμενα μήνυμα και δεν το πρόσεξα (ναι, είχε βγει με bold ο αριθμός ένα, αλλά εκεί πάνω που είναι δεν τραβάει την προσοχή).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

και παλι δν βολευει και παρα πολυ ...

και εγω αυτο εχω κανει αλλα δεν μπαινω καθε μερα στα mail ...

Δημοσ.

και εγω αυτο εχω κανει αλλα δεν μπαινω καθε μερα στα mail ...

Ουτε αυτο χρειαζεται...Εγω εχω το προγραμματακι αυτο http://www.yoursurfice.com/Content/Poppy/Poppy.htm που ειναι και free εδω και παρα πολυ καιρο και με ειδοποιει καθε φορα που εχω email και μαλιστα απο ποιο λογαριασμο και αν θελω και με φωνητικη υποστηριξη.

• Moderators
Δημοσ.

Η απλα να κανεις αυτο που κανω εγω...

καθε φορα που μπαινω στον καταλογο του ινζομνια κοιταω εκει, ουτε 1 sec δεν χαλαω, σιγα :)

Δημοσ.
Η απλα να κανεις αυτο που κανω εγω...

καθε φορα που μπαινω στον καταλογο του ινζομνια κοιταω εκει, ουτε 1 sec δεν χαλαω, σιγα :)

loool

φίλε έχω πρόβλημα....δεν μου κάνει σωστά εγκατάσταση την εφαρμογή "κοίτα για προσωπικά μηνύματα 2.0" τι να κάνω????

Πέρα από την πλάκα βάλε έναν mail notifier να είσαι ήσυχος....να βλέπεις κ τα λοιπά mail!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν πριν δεν φαινόταν πολύ αν έχεις προσωπικό μνμ , τώρα δεν φαίνεται τπτ .

Δυστυχώς, έτσι είναι.

Δημοσ.

Ένα tip: Όταν έχεις νέα προσωπικά μηνύματα, στην πράσινη μπάρα αλλάζει το γραφικό και γίνεται πολύ πιο έντονο.

Ίσως να πρέπει να γίνει και bold το μήνυμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Την αλλαγή τόνου δεν την παρατήρησα, για να είμαι ειλικρινής.

Πάντως, νομίζω ότι χρειάζεται κάτι πιο χτυπητό. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα χρήσης τελείως διαφορετικού χρώματος, πιστεύω ότι θα βοηθούσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...