Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να ειδοποιούμαστε ότι μας έχει σταλεί προσωπικό μήνυμα; Είχα δύο ημέρες στα εισερχόμενα μήνυμα και δεν το πρόσεξα (ναι, είχε βγει με bold ο αριθμός ένα, αλλά εκεί πάνω που είναι δεν τραβάει την προσοχή). Ευχαριστώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ριξε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187167
nik1992 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Δεν μπορουν να το διορθωσουν πια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εναλακτικος τροπος να εχεις επιλεξει να σου ερχεται email για καθε pm.Αυτο εχω κανει εγω.
nik1992 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 και παλι δν βολευει και παρα πολυ ... και εγω αυτο εχω κανει αλλα δεν μπαινω καθε μερα στα mail ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 και εγω αυτο εχω κανει αλλα δεν μπαινω καθε μερα στα mail ... Ουτε αυτο χρειαζεται...Εγω εχω το προγραμματακι αυτο http://www.yoursurfice.com/Content/Poppy/Poppy.htm που ειναι και free εδω και παρα πολυ καιρο και με ειδοποιει καθε φορα που εχω email και μαλιστα απο ποιο λογαριασμο και αν θελω και με φωνητικη υποστηριξη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Η απλα να κανεις αυτο που κανω εγω... καθε φορα που μπαινω στον καταλογο του ινζομνια κοιταω εκει, ουτε 1 sec δεν χαλαω, σιγα
ApSiMan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Η απλα να κανεις αυτο που κανω εγω...καθε φορα που μπαινω στον καταλογο του ινζομνια κοιταω εκει, ουτε 1 sec δεν χαλαω, σιγα loool φίλε έχω πρόβλημα....δεν μου κάνει σωστά εγκατάσταση την εφαρμογή "κοίτα για προσωπικά μηνύματα 2.0" τι να κάνω???? Πέρα από την πλάκα βάλε έναν mail notifier να είσαι ήσυχος....να βλέπεις κ τα λοιπά mail!!!
paschalia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αν πριν δεν φαινόταν πολύ αν έχεις προσωπικό μνμ , τώρα δεν φαίνεται τπτ .
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν πριν δεν φαινόταν πολύ αν έχεις προσωπικό μνμ , τώρα δεν φαίνεται τπτ . Δυστυχώς, έτσι είναι.
The_Edge Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ένα tip: Όταν έχεις νέα προσωπικά μηνύματα, στην πράσινη μπάρα αλλάζει το γραφικό και γίνεται πολύ πιο έντονο. Ίσως να πρέπει να γίνει και bold το μήνυμα.
iced Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ναι, συμφωνω για το bold, κανεις 1-2 δευτερα να το βρεις μονο με την αλλαγη χρωματος...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Την αλλαγή τόνου δεν την παρατήρησα, για να είμαι ειλικρινής. Πάντως, νομίζω ότι χρειάζεται κάτι πιο χτυπητό. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα χρήσης τελείως διαφορετικού χρώματος, πιστεύω ότι θα βοηθούσε.
paschalia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν άλλαζε το ανοιχτό πράσινο σε κάποια πιο σκούρα απόχρωση ? Κ μαζί με τα bold θα ήταν καλά , νο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.