Uberalles_gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα ο τίτλος τα λέει όλα Μπορώ να καθορίσω, δηλαδή να αυξήσω ή και να μειώσω την ταχύτητα του Upload ???
titikos46 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν νομιζω απο τον isp εξαρταται το φορτωμα που κανει.Και εαν εχεις χαμηλη ταχυτητα αστα βραστα.
VKostas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Leecher! :-P Δοκίμασε το Net limiter ή συναφή προγράμματα, αλλά μην το παρα****σεις. (Υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε Ρ2Ρ. Αν όχι, ζητώ συγγνώμη για το χαρακτηρισμό...)
disqualified Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ο τιτλος δεν τα λεει ολα δεν εισαι καθολου ξεκαθαρος τι θες να κανεις, π.χ. θα μπορουσες να δοκιμασεις το netlimiter, αλλα ακομα δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Απλώς έκανα κάποια speed test για την σύνδεσή μου και είδα ότι είχα σχεδόν το μισό μέγιστο Upload speed.... Μήπως το έχω περιορίσει κατά λάθος ή πολύ απλά ΣΕΡΝΕΤΑΙ....
disqualified Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 δε νομιζω να εχεις περιορισει κατι κατα λαθος
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δεν θέλω να κάνω κάτι συγκεκριμένο απλώς τι μπορεί να φταίει και έχω τόσο χαμηλό Upload?? Έχω μόνο 100kbps ενώ θα έπρεπε να είχα το διπλάσιο....
xristoforos25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 εχουμε κανει πολλα θεματα και μιλαμε για την αποτελεσματικοτητα των τεστ,το αποτελεσμα ειναι πως μη δινεις και τοσο μεγαλη βαση σε τεστ στυλ http://www.speedtest.net/!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.