doucaniggia Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ γιατί με βασάνιζε το συγκεκριμένο....Εγώ έχω τον Q6600 GO stepping και οι θερμοκρασίες μου είνια σε idle γύρω στους 43-46 (είναι 24/7 ανοικτό το pc πάντως) και σε full load και στους 4 πυρήνες 68-72 με την μαμά ψύκτρα...Δεν είναι πολύ ; Ψηλές είναι. τσέκαρε πάστες, κρουασάν κλπ μονωτικά γλυκίσματα δες αν πατάει η ψύκτρα καλά. Η δικιά μου (για μαμα μιλάμε) όταν την άλλαξα είδα ότι είχε ξεκουμπώσει το ένα από τα τέσσερα ποδαράκια Πάντως εγώ έβαλα ένα CNPS8700 NT, το δουλεύω στα 3.00GHz μαζί με άνα πλαινό 12άρι που φυσσάει στο εσωτερικό, και σε idle έχω 41-44. το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Владимир Путин Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Με Q6600 στα 3.0Ghz και Scythe Ninja rev.B, έχω 35 σε IDLE και μετά από 8 ώρες με 4 Orthos σε blend το max που χτυπάει είναι 50.
doucaniggia Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Με Q6600 στα 3.0Ghz και Scythe Ninja rev.B, έχω 35 σε IDLE και μετά από 8 ώρες με 4 Orthos σε blend το max που χτυπάει είναι 50. έλα ρε θηρίο!! 35 στα πόσα δουλεύει η Ninja? εγώ το zalman το δουλεύω στις 1550 περίπου(ιdle) Και το εξωτερικό στις 900. Μου κάνει εντύπωσει το zalman να είναι τόσο κατω από τη ninja. αν τη δουλέυεις και εσύ χαμηλά και αθόρυβα τότε το πέταξα!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Thermalright Ultra 120 Extreme>Scythe Ninja Rev.B>Zalman 9700>Zalman 9500>Zalman 8700 δεν έχεις και την καλύτερη Zalman της αγοράς doucaniggia πόσο μάλλον όταν αυτή (η 9700) είναι χειρότερη από την Scythe Ninja Rev. B η οποία ασφαλώς δεν είναι η καλύτερη αερόψυξη της αγοράς
doucaniggia Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 με έβαλες σε σκέψεις τώρα.... έβγαλα smart cpu fan control και ανεβηκε στις 2100 στροφές η θερμοκρασία έπεσε 39-40 εδώ όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι όταν λέω 39-40 εννοώ core1 kai 2 γιατί οι 3 και 4 είναι στο 35 αυτό συμβαίνει σε σας ή όλοι οι πυρήνες είναι στην ίδια θερμοκρασία? σσ. τώρα διάβασα το οστ soυ ThReSh. Δεν έχεις άδικο αλλά δεν είναι και του πεταμού. full copper με 2 σωλήνες είναι... δεν μπορεί .... κατι ψήχει ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ναι ασφαλώς...αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλύτερες
Владимир Путин Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 έλα ρε θηρίο!! 35στα πόσα δουλεύει η Ninja? εγώ το zalman το δουλεύω στις 1550 περίπου(ιdle) Και το εξωτερικό στις 900. Μου κάνει εντύπωσει το zalman να είναι τόσο κατω από τη ninja. αν τη δουλέυεις και εσύ χαμηλά και αθόρυβα τότε το πέταξα!! Τη δουλεύω με δυο 120άρηδες στις 1200 στροφές ο καθένας, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο η κίνηση του αέρα στο κουτί (και το κουτί γενικά). Πιστεύω ότι για τα λεφτά του, δε θα βρεις καλύτερο από το NZXT Zero. Είναι και τελείως αθόρυβο. Thermalright Ultra 120 Extreme>Scythe Ninja Rev.B>Zalman 9700>Zalman 9500>Zalman 8700 δεν έχεις και την καλύτερη Zalman της αγοράς doucaniggia πόσο μάλλον όταν αυτή (η 9700) είναι χειρότερη από την Scythe Ninja Rev. B η οποία ασφαλώς δεν είναι η καλύτερη αερόψυξη της αγοράς Ακριβώς. Αν έχεις τα χρήματα και το χώρο γύρω από τη μητρική τότε Thermalright.
doucaniggia Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 ναι ασφαλώς...αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλύτερες γεγονός ένα άλλο γεγονός είναι ότι από όταν άρχισε αυτή η κουβέντα δημιουγήθηκαν ψυχολογικά στο ζαλμαν και άρχισε να κάνει ένα ανεπαίσθητο αλλά εκνευριστικό συντονισμό.... να δω πως θα κοιμηθείς το βράδυ από τις τύψεις τώρα... Τη δουλεύω με δυο 120άρηδες στις 1200 στροφές ο καθένας, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο η κίνηση του αέρα στο κουτί (και το κουτί γενικά). Πιστεύω ότι για τα λεφτά του, δε θα βρεις καλύτερο από το NZXT Zero. Είναι και τελείως αθόρυβο. Ακριβώς. Αν έχεις τα χρήματα και το χώρο γύρω από τη μητρική τότε Thermalright. Δεν μου είπες για την ίδια, στις πόσες στροφές και αν κάνει θόρυβο. Πάντως για το κουτί και το πως κυκλοφορεί ο αέρας έχεις τεράστιο δίκιο. Και από εμπειρία αυτό που κατάλαβα είναι πως μόνο με το πείραμα βρίσκεις άκρη. επι τη ευκαιρία πολύ σύντομα αναφέρω (δεν νομίζω ότι φεύγω τελείως εκτός τοπικ...) - Midi tower της σειράς (όλα μεσα σαν αστικό λεοφωρείο μεσημεριανού κεντρικού δρομολογιου) - τρεις κλασικές θέσεις για 3 120άρια -> μπροστά-πίσω-πλάγια - zalman zm-mfc2 fan controler (για άπειρο testing) μετά από δοκιμες με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς(και τα τρια, μόνο τα δύο ή το ένα , με ροή έξω, με ροή μέσα , τα πίσω μέσα, το μπροστα έξω κ.ο.κ....όλους) οι καλύτεροι συνδυασμοί είναι δύο και μη αναμενόμενοι 1. καλύτερη θεσμοκρασία CPU -μόνο το πλαινό 120άρι να βγάζει αέρα από το κουτί( τα άλλα κλειστά). 2. Καλύτερη θερμοκρασία GPU -μόνο το πλαινό 120άρι να βάζει αέρα στο κουτί (τα άλλα κλειστά). Τα παραπάνω είναι αποτελέσματα μόνο για το δικό μου κουτί βέβαια και το υπάρχον στήσιμο.Δεν λεει τίποτε παραπάνω από αυτό, όμως αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανόνας και ότι αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.