paschalia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Βλέπω αυτή την στιγμή το ''Κλεμμένη ζωή'' . Οι υπεύθυνοι του προγράμματος το έχουν εντάξει στην κατηγορία ''Κατάλληλο- Επιθυμητή η γονική σύναινεση'' . Αυτό το έργο αρχίζει με τον παραφύσει βιασμό μιας κοπέλας . Κ αναρωτιέμαι εγώ τώρα , με ποιά κριτήρια κατηγοριοποιούν τις σειρές ?
flo1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Χτες το ειδα πως αρχιζε μονο... ''Κατάλληλο- Επιθυμητή η γονική σύναινεση'' ειχε?? Οχι απαραιτητη (το κιτρινο τριγωνο)? Edit . ναι επιθυμητη ειχε τελικα το κοιταξα εδωhttp://tv.antenna.gr/homeDetail/0,4012,2,00.html
desolatorXT Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εμένα πάλι 2 πράγματα μου έχουν κάνει εντύπωση... 1)π.χ. Παλιότερα η σειρά "οι στάβλοι της μπλά μπλά" (δεν το θυμάμαι δεν το έβλεπα), προβαλλόταν αργά το βράδυ, και έλεγε "κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 15 ετών", ότα προβλήθηκε όμως το καλοκαίρι σε επανάληψη απόγευμα ήταν "κατάλληλο, επιθυμητή η γονική η συνέναιση"... Αυτό γίνετε με πολλές σειρές... 2) Π.Χ.Ένα έργο στο στάρ που περιέχει δολοφονίες κτλπ, έχει "απαραίτητη η γονική συνέναιση". Τα ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΙ/ΕΤ1, που μας δείχνουν ζώα να τρώγονται μεταξύ τους, με τα έντερα απ'έξω, βασανισμούς ζώων, κυνήγια κτλπ (και δεν αναφέρω άλλες "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες), γιατί είναι κατάλληλα για όλους?
Elodie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 RE TA SIMATA POY BAZOUN GIA NA DIXUN TIN KATALILOTITA TON PROGRAMATON INE PANTA OTI NANE...AKOUSTE ME POU SAS LEO MIA FORA DENE XO DI NA BAZOUN SOSTA TA SMATA... DITE ARGA TILEORASI KAI 8A KATALABETE POS ERGA P INE EPI8IMITI I GONIKI SINENESI TA BAZOUN ANO TON 15 ETON EPIDI INE ARGA...ELEOS TI NA PO TESPA
slipknot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Ναι τα σήματα είναι όντως ότι να ναι.Πιο πολύ για τη μόστρα απ όσο έχω καταλάβει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι οι χαρακτηρισμοί δίνονται κατά το δοκούν. Πάντως, αναφορικά με τους Στάβλους, επειδή είχα τύχει σε σχετική συζήτηση, η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι στη θερινή επανάλληψη είχαν ρίξει "μπιπ" στα μπινελίκια και έτσι το κατέβασαν κατηγορία. Το ίδιο ίσχυσε και σε άλλη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου, το "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, Μωρή;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.