Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρά. Μετά από αρκετές ώρες κατέβασα σε 26 αρχεία rar κάτι που με ενδιέφερε. Τα αποσυμπίεσα μια χαρά και μου βγήκε ένα τεράστιο αρχείο 2.6 Gb με κατάληξη dmg. ¨Εψαξα λίγο στο δίκτυο και βρήκα ότι είναι κάτι σαν τα iso αλλά για mac. Εγώ φυσικά δεν έχω mac. Σκέφτηκα ότι και αυτό που κατέβασα θα είναι για mac οπότε τζάμπα οι ώρες του downloading.. Μετά βρήκα ότι υπάρχουν προγράμματα -όχι για mac- που ανοίγουν τέτοια αρχεία. Βρήκα το MagicISO το εγκατέστησα και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του δεν μπορούσε να το εισάγει για να το εξάγει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα; μήπως είναι σίγουρα για mac και τζάμπα χάνω την ώρα μου;

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

Όντως τα αρχεία με κατάληξη .dmg είναι image disk files (όπως τα .iso) αλλά για MacOS. Το MacOS τα αναγνωρίζει εγγενώς και τα κάνει mount αμέσως ως virtual disks.

Κάπου είχα διαβάσει ότι εάν αλλάξεις το extension από .dmg σε .iso, θα δουλέψουν στα Windows. Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

αν έχεις απορία για οποιοδήποτε extension και με ποιο πρόγραμμα ανοίγει:

http://filext.com

σύμφωνα με αυτό τα dmg ανοίγουν με

IsoBuster

UltraISO

MagicISO

από όσο θυμάμαι από τις λίγες φορές που τα χρησιμοποίησα

το IsoBuster μπορεί να κάνει extract τα περιεχόμενα

και τo MagicISO μπορεί να το εγγράψει σε CD-DVD αλλά και να κάνει extract

άνοιξέ το από το πρόγραμμα, όχι με διπλό click

και αν δεν υπάρχει στη λίστα, βάλε την επιλογή όλα τα αρχεία

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

paredwsem0126.gif είσαι απλά τέλειος !και γω είχα το ιδιο θέμα και δεν μπορεσα να κανω κατι με το power iso!άλλαξα την καταληξη σε iso και δουλεψε τελεια .operatior systεme win7!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...