infini Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα. Έχω ένα laptop και επειδή αυτό το διάστημα δεν έχω πρόσβαση στο Internet, θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιο χώρο (ανεξάρτητα από το αν πληρώνεις ή όχι) που να μπορώ με το Laptop να έχω πρόσβαση στο Internet. Ευχαριστώ.
alex2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχουν πολλοί χώροι δεν μπορούμε να σου πούμε μόνο έναν...υπάρχουν και καφετέριες που μπορείς πίνοντας το καφεδάκι σου να σερφάρεις κιόλας. Κάνοντας την ερώτηση στο google "athens wireless hotspots" θα βρεις πολλά αποτελέσματα. Και φυσικά το δίκτυο στο κέντρο της Αθήνας που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω.
infini Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Το θέμα είναι να υπάρχει κάποιος που να μου δείξει πως να κάνω τη σύνδεση.
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 αν μπεις στο site της forthnet εχει λιστα με πολλα hotspots, οπως πολλα starbucks, υπαρχουν και τα ασυρματα που εδωσε ο φιλος στο athenswifi στο site εχει πληροφοριες
alex2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Είναι αρκετά εύκολο.... Απλά στο εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης στον υπολογιστή σου κάνεις δεξί click->Προβολή διαθέσιμων Ασύρματων Δικτύων. Όταν βρεις το δίκτυο απλά πατάς το κουμπί "σύνδεση" και είσαι online
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 πρεπει να παρεις και τους κωδικους απο το site...
alex2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν χρειάζεται κανέναν κωδικό...αν αναφέρεσαι για το δίκτυο στο κέντρο. Να και οι οδηγίες.
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 και αυτο που λεει στο 4 τι ακριβως παριστανει...
alex2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αυτό το κάνεις εκείνη την στιγμή σαν verification code....δεν χρειάζεται να πάρει τίποτα κωδικούς από πριν.
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 αυτο ακριβως εννοουσα alex, αυτον το κωδικο, εγραψα κωδικους και παρεξηγησες, δικαιως
disqualified Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 εμεις συνεννοηθηκαμε αυτος που εκανε το ποστ συνεννοηθηκε????lol
21century Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ΤΟ ιδιο ισχυει και για το δικτυο στο Θησειο και την πλατεια Κοτζια φιλε μου...απλα βαζεις το κωδικο που θα σου ερθει και εισια ετοιμος. Θα το δοκιμασω με το pda μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.