Hamurabi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον παιδια εχω την εξης απορια... Μενω σε γκαρσονιερα... εχω μια 32'' lcd tv sony και θα την βαλω σε βαση η οποια θαναι σε τοιχο. Τι επιπλο να παρω για να βλεπω ανετα τις ταινιες μου; γυρω στα 3.5 μετρα αποσταση θαχει το επιπλο απτην t.v.... απο μια καρεκλα νορμαλ ειναι γυρω στις 40μοιρες η γωνιαπου σηκωνω το κεφαλι μου για να βλεπω tv. λοιπον...υπαρχει κανα καλο επιπλο για την περιπτωση μου για να βλεπω ανετα τις ταινιουλες μου; κανα site or sth? thanks
titikos46 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Αν και πηρες μεγαλη οθονη για το χωρο που λες ψηλα να την βαλης, μην σε πιανει και χωρο και μην χαλασης και τα ματια σου.
Hamurabi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 κανεις ρε παιδια δεν εχει λυση για το θεμα μου;
leftermann Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 όταν λες έπιπλο προφανώς εννοείς κάτι σε πολυθρόνα ή καναπέ, right? Ρίξε μια ματιά στον κατάλογο του ΙΚΕΑ, στην σελ 42 κάτω αριστερά παίζει μια πολυθρόνα κορυφή. Μαζί με το υποπόδιο είναι σουπερ για τούφα και tv. δοκιμασμένη. Μπορείς κι εσύ να την δοκιμάσεις αν πας ως εκεί.
Hamurabi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 bravo re lefterman, αυτο εψαχνα. θενκς
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 παρτακιας...παρε κ ενα καναπε ολο μονος σ θα σαι?
Hamurabi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 για καναπε παω αδερφε. παντα με τη γυναικα μαζι βλεπουμε τις ταινιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.