red7genius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εχω ενα βιντεο τυπου wmv και θελω να το παιξω απο το κινητο μου. εχω το sony-ericsson w850i. υπαρχει καποιο προγραμμα, καποιος player να περασω στο κιν μου για να μπορω να το δω?ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αν κοιτάξεις στο manual του κινητού, θα δεις ότι το WMV format δεν υποστηρίζεται. Και γενικά σε non-smartphone κινητά ισχύει ότι η υποστήριξη των διαφόρων multimedia files είναι σε επίπεδο custom chips+firmware, οπότε JAVA player που να υποστηρίζει κάτι έξτρα πέραν των δυνατοτήτων του hardware του κινητού είναι δύσκολο να φτιαχτεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αφού δεν κάνεις χρήση των custom ολοκληρωμένων, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον κεντρικό επεξεργαστή γι' αυτήν τη δουλειά. Όπως καταλαβαίνεις, JAVA + έλλειψη hardware acceleration = no no...
Pink_Panther Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Mporeis mesw kapiou converter programatos na to metatrepseis se format simvato me to kinito sou px 3GP To SUPER © einai ena aksiologo programa pou mporeis na xrisimopihseis kai einai free.
Nomikaria Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδια,εγω που εχω το N72 ποιο format για αναπαραγωγη βιντεο υποστηριζει???
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδια,εγω που εχω το N72 ποιο format για αναπαραγωγη βιντεο υποστηριζει??? δε ρωτας το manual??? συγνωμη αν ημουν λιγο ειρωνικος, no hard feelings ετσι?
Nomikaria Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν το'χα προσεξει γι'αυτο ειπα να ρωτησω εδω μηπως και ξερει καποιος...Μη βαρατε...(No hard feelings....)
red7genius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αν κοιτάξεις στο manual του κινητού, θα δεις ότι το WMV format δεν υποστηρίζεται. Και γενικά σε non-smartphone κινητά ισχύει ότι η υποστήριξη των διαφόρων multimedia files είναι σε επίπεδο custom chips+firmware, οπότε JAVA player που να υποστηρίζει κάτι έξτρα πέραν των δυνατοτήτων του hardware του κινητού είναι δύσκολο να φτιαχτεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αφού δεν κάνεις χρήση των custom ολοκληρωμένων, πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον κεντρικό επεξεργαστή γι' αυτήν τη δουλειά. Όπως καταλαβαίνεις, JAVA + έλλειψη hardware acceleration = no no... δηλαδη το ξεχναω ε? Mporeis mesw kapiou converter programatos na to metatrepseis se format simvato me to kinito sou px 3GP To SUPER © einai ena aksiologo programa pou mporeis na xrisimopihseis kai einai free. καλα, δοκιμασα να το κανω 3gp και η ποιοτητα εγινε Α Θ Λ Ι Α....δεν βλεποτανε καν...
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδια,εγω που εχω το N72 ποιο format για αναπαραγωγη βιντεο υποστηριζει??? Σαν Smartphone, δέχεται πολλές εφαρμογές γραμμένες για Symbian OS. Εδώ έχει μία μεγάλη λίστα με multimedia applications: http://my-symbian.com/s60/software/category.php?fldAuto=4
red7genius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εγω να το παρω αποφαση?δεν προκειται να παιξει το κιν μου wmv?
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 παιζεις 3gp μια χαρα εισαι, σιγα το προβλημα
red7genius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 παιζεις 3gp μια χαρα εισαι, σιγα το προβλημα ναι απλα το θεμα ειναι οτι θελω το συγκεκριμενο να το παιζω στην wmv format του που ειναι καλη η ποιοτητα....
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 WMV όχι, θα πρέπει να τα μετατρέψεις. Όχι όμως σε 3GP, αλλά σε MP4 που υποστηρίζουν σαφώς υψηλότερης ποιότητας video/audio. Ορίστε κι ένα HOW-TO για το MediaCoder (δωρεάν και ανοιχτού κώδικα)...
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 δεν εχει νοημα με τη μικρη αναλυση του κινητου
red7genius Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 WMV όχι, θα πρέπει να τα μετατρέψεις. Όχι όμως σε 3GP, αλλά σε MP4 που υποστηρίζουν σαφώς υψηλότερης ποιότητας video/audio. Ορίστε κι ένα HOW-TO για το MediaCoder (δωρεάν και ανοιχτού κώδικα)... ευχαριστω!θα το δοκιμασω και θα σ πω
ana_mas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα, για μετατροπή video Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό_3GP Video Converter 3_ το πρόγραμμα και με έχει βολέψει... Τώρα από ανάλυση σαφώς και είναι κατώτερη σε σχέση του MP4 που αναφέρει και ο φίλος parsifal. Ερώτηση το MediaCoder που αναφέρει ο parsifal το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.