@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Doulevo me front Page. 1).Thelo mesa se ena kyliomeno mhnyma na valo eikona.Pos ginete?? 2).Thelo se merika gramata apo to kyliomeno mhnyma na exo ypersindesi. Pos ginete???? thanks:-D
jsmith6 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω πως να το κάνεις, αλλά τα κυλιόμενα μηνύματα είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που έχω συναντήσει στο web. Παλιά ήταν πολύ της μόδας. Δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά αν έβλεπα κυλιόμενο μήνυμα σε μία σελίδα το πρώτο που θα σκευτόμουν είναι "φτήνια".
RazorFoot° Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Sostos_________________Sostos__________________Sostos
@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά αν έβλεπα κυλιόμενο μήνυμα σε μία σελίδα το πρώτο που θα σκευτόμουν είναι "φτήνια". Den me prosvaleis file mou, isa isa! Tin gnomi sou mou les kai einai poly sevasti!!!!
giannis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 ετσι να υπάρχει <marquee> keimeno kai me link kai foto </marquee>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.