giannisradio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, Conan2046 είπε Εντύπωση μου κάνει, Γιατί δεν είπες την απορία σου σ' αυτόν που σου έκανε και την ανάλυση; Η συγκέντρωση είναι εξαιρετικά μικρή. Τους ρώτησα και μου απάντησαν ακριβώς αυτό που έγραψα παραπάνω. Όταν τους επένα να μου εξηγήσουν γιατί ενώ το όριο είναι μεγαλύτερο μου το βγάζουν "μη πόσιμο" μου είπαν να ξανακάνω ένα δείγμα σε αυτούς και μπορεί να βγει 0..... Δεν τους έκοψα και για πολύ πειστικούς... μετά από αυτό. Και να θες να βάλεις φίλτρο για νιτρικά.. τι να σου κάνει με συγκετρώσεις 0 και 0.05.... Τα υπόλοιπα τα βλέπω καλά, τι λετε; 17 ώρες πριν, villasg είπε Νιτρώδη, ΝΟ2– Παραμετρική Τιμή* = 0,5 mg/l Εσενα ειναι 0,05 ppm ισως αυτο φταιει *σύμφωνα με την K.Y.A. Y2/2600/2001-ΦΕΚ-892Β΄/14/8/2001 για την «Ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και την τροποποίησή της Αριθμ. ΔΥΓ2/Γ.Π. οικ 38295. Χμ... καμια ιδέα για μετατροπή κάπου ή έστω ένα πινακα που να μετρά σε particles (ppm)? Προσπαθώ να βρώ ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, adi32 είπε αυτη πρεπει να ειναι η λυση αρκει να βρω τα ανταλλακτικα Μια ακόμα λύση είναι να αλλάξεις βρύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παιδια υποψην δινω το δικο μου γιατι εβαλα αντιστροφης οσμωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosa2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δεν εχω κανει καποια αναλυση νερου αλλα ολοι στην περιοχη μου λενε οτι εχουμε πολλα αλατα στην βρυση. Γνωριζει καποιος αν με ενα Multipure mpad ειμαι καλυμμενος απο Total Coliform, Esc. Coli, Pseudomonas, Εnterococcus, Ολική μικροβιακή χλωρίδα; Οποτε γλυτωνω απο το να κανω Μικροβιολογική Aνάλυση Nερού https://pasiaslab.gr/ypiresies/analyseis/paketa-analyseon-neron/mikroviologiki-analysi-neroy Ετσι αν η Απλή Φυσικοχημική Ανάλυση https://pasiaslab.gr/ypiresies/analyseis/paketa-analyseon-neron/apli-fysikoximiki-analysi δειξει πολλα αλατα, θελω και εναν αποσκληρυντη κατω παγκου; Αν οχι με καλυπτει σε ολα τα αλλα το mpad; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εγω παντως πηρα το φιλτρο της toray το mk2, το περιμενω αυτες τις ημερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Παιδια τωρα το παρελαβα, αλλα δεν ταιριαζει με τη βρυση μου! Υποτιθεται οτι εχω και καινουρια βρυση! Υπαρχει καποιος τροπος για να το βαλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Παιδια τωρα το παρελαβα, αλλα δεν ταιριαζει με τη βρυση μου! Υποτιθεται οτι εχω και καινουρια βρυση! Υπαρχει καποιος τροπος για να το βαλω; Θες καποιον ανταπτωρα απο αυτους που σου δειχνει στο Manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τους εχει και τους τεσσερις στο κουτι, αλλα κανεις δεν ταιριαζει στη βρυση μου.. Περιεργο. Εκτος αν κανω κατι λαθος! Εχω τυπο βρυσης νο2. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ξεβιδωνεις το παπαρακι που εχει στην ακρη η βρυση και βιδωνεις το φιλτρο μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν βιδωνει, αυτο ειναι το θεμα.. Τα fastening ring και screw fastener τι ειναι; Εμενα εχεις 4 adapters, εκτος και εαν τα εχω μπερδεψει.. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από elpaso1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosa2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκανα αναλυση νερου Και συμφωνα με καποια πινακακια που βρισκω εχω "αρκετα σκληρο" νερο. Χρειαζομαι αποσκληρυντη η οχι; Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από nikosa2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Εχω αγορασμενο φιλτρο τοσες ημερες και καθεται.. Μπαινει στη βρυση μου ή να το δωσω καπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Για κανατες με φιλτρα, σαν αυτη εδω, https://www.e-shop.gr/kanata-filtroy-24lt-brita-marella-3-antallaktika-filtra-p-HAP.150230 τι γνωμη εχετε; Πηρα μια για τη μητερα μου, και βλεπω μια διαφορα προς το καλυτερο, αν και δεν μπορω να πω και 'wow', ωστοσο φανταζομαι οτι δεν τα νιωθουμε/καταλαβαινουμε και ολα. Εγω απο την αλλη πινω πολυ νερο, μα παρα πολυ, ειμαι συνεχως με το ποτηρι στο χερι, πολλα ροφηματα, και εντος και εκτος σπιτιου, δεν μου λειπουν ποτε τα υγρα. Και σκεφτομαι 1ον αν αξιζει η αγορα μιας τετοιας κανατας, που νομιζω οτι κανει δουλεια αλλα θελω περισσοτερες αποψεις, αλλα απο την αλλη να μπω στη διαδικασια να τα περναω ολα απο εκει (και νερο για ροφηματα κλπ κλπ), σημαινει ισως και μια επιβαρυνση στην καθημερινοτητα μου, και πιο συχνη αλλαγη φιλτρων κλπ, και δεν ξερω κατα ποσο οντως αξιζει τον κοπο. Γενικα ειμαι παντα υπερ της οποια 'προληψης', αλλα καθε φορα το τι αξιζει και τι οχι, τι δινεις και τι παιρνεις, αλλαζει. Εδω στη σελιδα με τα ανταλλακτικα, εχει και αποψεις αγοραστων, και ειναι ολες υπερ του δεοντος θετικες https://www.e-shop.gr/filtro-kanatas-3-1-brita-maxtra-p-HAP.145201 Για πειτε αποψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει κάνει κανείς τεστ ανίχνευσης χλωρίου? Κάτι τέτοιο χρειάζεται? http://www.hydrotherm.gr/shop/index.php?act=viewProd&productId=1 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, elpaso1 είπε Μπαινει στη βρυση μου ή να το δωσω καπου; Μπαινει , φωναξε καποιον να σε βοηθησει να το βαλεις ή επικοινωνησε με αυτους που το αγορασες και στειλε φωτο της βρυσης να σου πουνε πως θα το κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα