hamer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 και τα 2 απο NSF http://www.multipure.com/aquaperform.html κατακρατα το αρσενικο <=50 ,δεν ειναι αντιστροφης οσμωσης , δεν χρειαζεται προσθετικά στοιχεια για την υγεια μετα και εχει καλη ροη και ευκολη εγκατασταση . https://www.aquasana.com/drinking-water-filter-systems/reverse-osmosis-claryum ειναι αντιστροφης οσμωσης καταρκατα αρσενικο <=300 + χρωμιο και νιτρικα , δεν εχει καλη ροη που διαβασα στα σχολια και εχει πολυπλοκη εγκατασταση αλλά 200 € φθηνοτερα. Τι λετε ?
elpaso1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το αρσενικο φευγει με το βρασιμο; Πως μπορω να μαθω τι νερο εχει ο Βυρωνας; Καποιο φιλτρο μεχρι 100 ευρω; Θα μου απαντησει κανεις αγαπημενα μου παιδακια ή θα ρωταω καθε ημερα τα ιδια..;; 1
orthopaedic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το αρσενικο φευγει με το βρασιμο; Πως μπορω να μαθω τι νερο εχει ο Βυρωνας; Καποιο φιλτρο μεχρι 100 ευρω; Θα μου απαντησει κανεις αγαπημενα μου παιδακια ή θα ρωταω καθε ημερα τα ιδια..;; Οχι με το βρασιμο χαχαχαχα................ο Βυρωνας δεν εχει αρσενικο επισης φιλτρακια μεχρι 100 ευρω 1000αδες προταση καμια ομως με την καμια.........διοτι δεν θα ειναι ουτε 4κ ουτε uhd curved ουτε 3δδδ και σιγουρα οχι 0,1 μ ουτε 0,5 καν.......... 2
hamer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Aυτες οι εταιριες ειναι ιδιες ? http://www.multipure.com/products.html http://www.carbonblocktech.com/drinking-water-systems/
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Aυτες οι εταιριες ειναι ιδιες ? http://www.multipure.com/products.html http://www.carbonblocktech.com/drinking-water-systems/ Βασικά η δεύτερη πουλαει τα φίλτρα της πρώτης, τώρα γιατί δεν γράφουν την ονομασία δεν ξέρω. Πάντως τα ίδια φίλτρα είναι. 1
sapapa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Φίλε orthopaedic αναφέρεις ότι Αστικά κέντρα και όπου το νερό χλωριώνεται: Λύση για όλους: Στερεοποιημένος άνθρακας (οχι ενεργος,οχι kdf οχι granular,oxi κεραμικα,οχι κανατες,οχι φιλτροβρυσακια.)Ειδαλλως βγάλτε ματάκια σας μονοι σας! Ανήκω σε αυτήν την κατηγορία και ενδιαφέρομαι για φίλτρο aquasana,όπου σε παλιότερη ανάρτηση σου έχεις συμπεριλάβει στις μεγαλύτερες εταιρείες στα φίλτρα νερού και συγκεκριμένα για αυτό https://www.aquasana.com/drinking-water-filter-systems/under-counter-faucet-3-stage που τα εχει και προσφορά στο site της.Αναφέρει όμως ότι τα φίλτρα ειναι με activated και katalytic carbon, προφανώς όχι με στερεοποιημένο άνθρακα. Θεωρείς ότι θα πρέπει να το αποφύγω για αυτό το λόγο, ή θα αποτελούσε μια καλή επιλογη. Ευχαριστώ.
orthopaedic Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μην παιζουμε με τις λεξεις κανει κακο.....αυτη η ακουα η σαουνα πολλη περαση τελευταια...στα φορουμ. μμμμμ δεν γνωριζω αγαπητε το katalytic βγαινει και σε μπλε; Τωρα εαν ηταν αμαξια τα φιλτρα εισαι μαλλον σε κατι απο (ford χωρις να εισαι ο πρωτος που κατασκευασε αμαξια και opel με λιγο vw) Υπαρχουν σουπερκαρς/bmw mercedes, υπαρχουν κορεατικα ευρωπαικα,ινδοτουρκοκινεζικα κτλ Οσον αφορα τους καταναλωτες συστηνω αμαξι που τα αναγραφομενα αλογα να ειναι και στο τροχο και η χωρα προελευσης πραγματικη το σασι οριτζιναλ κτλ...... Παντως και το φοκους τιμιο θα το ελεγα........αν και με κουραζει το ταμπλο του ( ή οι πολλες λεξεις)! Βασικά η δεύτερη πουλαει τα φίλτρα της πρώτης, τώρα γιατί δεν γράφουν την ονομασία δεν ξέρω. Πάντως τα ίδια φίλτρα είναι. Επισης μιας και εχουμε κανει και Αμερικα.....να ξερεις οι φορολογικοι συντελεστες στην Νεβαδα του Αμερικα χαμηλοτεροι αλλων πολιτειων και τα εργοστασια πολλα γιαυτο τον λογο πηγαν λεει και κατι "ελληνες" να ανοιξουν αλλα δεν τους αφησαν μα γιατι αραγε; Ασε που το made in usa παιζει πολυ στα φιλτρα αν και πολλους τους επιασαν στο μεξικο για διακινηση ψευτικων πιστοποιητικων και προιοντων ετσι λενε οι κακες γλωσσες.
elpaso1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Οχι με το βρασιμο χαχαχαχα................ο Βυρωνας δεν εχει αρσενικο επισης φιλτρακια μεχρι 100 ευρω 1000αδες προταση καμια ομως με την καμια.........διοτι δεν θα ειναι ουτε 4κ ουτε uhd curved ουτε 3δδδ και σιγουρα οχι 0,1 μ ουτε 0,5 καν..........Δλδ καλύτερα να πίνω από τη βρύση χωρίς φίλτρο, παρά να αγοράσω κάποιο με 100 ευρώ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο ανταλλακτικό της Doulton που να ταιριάζει σε φίλτρα olympus; Από οτι βλέπω η olympus έχει κάνει αντιγραφή τα ανταλλακτικά της Doulton.
flogerakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Οταν τα λέμε αλλα καποιοι επιμενουν να κανουν τις ιδιες ερωτησεις η ανακυκλωση κανει καλο: Πάμε λοιπόν αλλη μια για τους φαν μου: Αστικά κέντρα και όπου το νερό χλωριώνεται: Λύση για όλους: Στερεοποιημένος άνθρακας (οχι ενεργος,οχι kdf οχι granular,oxi κεραμικα,οχι κανατες,οχι φιλτροβρυσακια.)Ειδαλλως βγάλτε ματάκια σας μονοι σας! Υπερ: αφαιρεί ένα ευρύ φάσμα απο χημικές ενώσεις Κατά:Δεν κατακρατεί ασβέστιο,μαγνήσιο,κάλιο,νάτριο Για τους "τρελούς": Αντιστροφη Οσμωση Υπερ΄: Καθαρό H20 Κατά: Δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.......... Περιοχές με γνωστά προβλήματα όπως 6σθενές χρωμιο ,νιτρικα,αρσενικό κτλ Κατα κύριο λόγο ενημερωθειτε απο τον έμπορο φιλτρων για να σας βρει αξιοπιστη λύση στο προβλημα σας και βάση της περιοχης που ζείτε. Νησιά: Κυρίως αντιστροφη όσμωση αν και τα τελευταια χρονια αρκετες περιοχες πλεον καλυπτονται με φιλτρα στερεου ανθρακα Οι αναφορές δεν επιδέχονται τροποποιησης η κακοδεχουμενης κριτικης διοτι αυτα είναι τα δεδομένα και εναρμονισμένα με τις εξελιξεις στην φιλτρανση του νερού το σωτήριο ετος 2017 Αρθρα περι αμπελοφιλοσοφιας θα δεχονται καυστικο σχολιασμο και ενιοτε επισκεψεις στο σπιτι απο τιμωρους της νυχτας. Φιλικα Batman Υ.Γ Τους jokers τους τρωμε για πρωινο. Υ.Γ volume duo Οταν ζηταμε πληροφοριες αναγραφουμε ΠΑΝΤΑ περιοχη διοτι δεν κανουν ολα τα φιλτρα για ολες τις δουλειες! Και για πες μου ρε φίλε εγώ που είμαι εντελώς άσχετος, βρίσκομαι στην Νάουσα Ημαθίας, πως να ξέρω τι έχει το νερό για να προστατευτώ? Αλλα και να ήξερα τι έχει τι είμαι κανένας χημικός να γνωρίζω πιο φίλτρο προστατεύει από τι? Η πρέπει να πάω ένα μπουκαλάκι νερό σε κάποιο εργαστήριο να μου βγάλουν αποτελέσματα? Η υπάρχει κάποιος επίσημος καταχωρημενος χώρος που αναγράφονται αυτά τα στοιχεία? Και μετά τι? Συγνώμη για το έντονο ύφος μου, οκ υπάρχουν άτομα εδώ μέσα όπως εσύ που έχουν τις γνώσεις πάνω στο θέμα, και πραγματικά χαίρομαι, αλλά υπάρχουν και άτομα όπως εγω που είναι τελείως άσχετα, και αυτός είναι ο λόγος που απευθυνομαστε εδω περα για βοήθεια και να βρούμε κάποια λύση, με τις εξυπνάδες δεν γίνεται δουλειά. Στο θέμα μας, θέλω να βάλω φίλτρο νερού στην κρύα παροχή της κουζίνας μου. Ποια βήματα ακολουθώ για την επιλογή. Ευχαριστώ.
elpaso1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δλδ καλύτερα να πίνω από τη βρύση χωρίς φίλτρο, παρά να αγοράσω κάποιο με 100 ευρώ; Μπορει να βοηθησει καποιος παρακαλω; Δινω Σιγουρα 15-20 ευρω το μηνα για πλαστικα μπουκαλακια νερο.
Conan2046 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για μένα το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το νερό της περιοχής σου δεν έχει πρόβλημα που αφού είσαι στον Βύρωνα δεν έχει είναι καλύτερο να πίνες από αυτό παρά από τα πλαστικά μπουκάλια. Για το φίλτρο τώρα εσύ αποφασίζεις αν το χρειάζεσαι ή όχι, κανένα φίλτρο δεν είναι επικίνδυνο αν έχει πιστοποίηση για τα υλικά του και αλλάζει στην ώρα του. Αυτό που λέει ο Orthopaedic νομίζω είναι ότι τα φτηνά και noname φίλτρα δεν επιτυγχάνουν τις αποδόσεις που λένε. Δεν σημαίνει ωστόσο κατά την γνώμη μου τουλάχιστον ότι δεν αφαιρούν τίποτα και σίγουρα κατακρατούν ιζήματα και σκουριές και κάποιο ποσοστό του χλωρίου, νομίζω ότι αυτό είναι και αρκετό για τον Βύρωνα.
Giwrgos_M Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ενδιαφερομαι να αγορασω φιλτρο,Μενω αττικη και με ενοχλει το χλωριο.. Τι προτεινετε να αγορασω αλλα θα ηθελα να καλυπτει και καποια πιστοποιητικα για θεμα ασφαλειας.. Ευχαριστω
elpaso1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Για μένα το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το νερό της περιοχής σου δεν έχει πρόβλημα που αφού είσαι στον Βύρωνα δεν έχει είναι καλύτερο να πίνες από αυτό παρά από τα πλαστικά μπουκάλια. Για το φίλτρο τώρα εσύ αποφασίζεις αν το χρειάζεσαι ή όχι, κανένα φίλτρο δεν είναι επικίνδυνο αν έχει πιστοποίηση για τα υλικά του και αλλάζει στην ώρα του. Αυτό που λέει ο Orthopaedic νομίζω είναι ότι τα φτηνά και noname φίλτρα δεν επιτυγχάνουν τις αποδόσεις που λένε. Δεν σημαίνει ωστόσο κατά την γνώμη μου τουλάχιστον ότι δεν αφαιρούν τίποτα και σίγουρα κατακρατούν ιζήματα και σκουριές και κάποιο ποσοστό του χλωρίου, νομίζω ότι αυτό είναι και αρκετό για τον Βύρωνα. Αυτο το φιλτρο ειναι καλο; https://www.thermocity.gr/index.php?route=product/product&product_id=153
KORKO69 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πριν λίγες μέρες πηρα ενα φίλτρο Camelot δώρο για την μητέρα μου γιατι στην περιοχή που μένω το νερο της βρύσης ειναι άθλιο...Πηρα το ποιο φτηνό φίλτρο που εχουν με 119€...δεν γνωρίζω τι μικρόβια και φυτοφάρμακα κρατάει το συγκεκριμένο φίλτρο αλλα το νερό ειναι σίγουρα καλύτερο σε γεύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα