Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα αλλαγη φιλτρου και χανει νερο απο κατω , καμια λυση ;

http://www.waterstore.gr/el/domestic-water-filters/countertop-water-filters/countertop-water-filter-interwater-ct-10-white.html?currency=EUR&ref=interwater.gr

αυτο ειναι το μηχανημα ανω παγκου.

στο κατω μερος εχει μια φαλντζα μεσα ειδα, μηπως θελει αλλαγη καθε φορα που αλλαζεις φιλτρο ;

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τι το έχεις βιδωσειώσει; Κλείσε τη βάνα και άνοιξε τη βρύση να εκτονωθεί η πίεση. Αν έχει βαλβίδα εξαέρωσης πάτησε την μέχρι να τρεξει νερό. Αυτό θα σε βοηθήσει στο ξεβίδωμα. Δες τη φλάντζα αν έχει καθίσει στραβα και βίδωσε πάλι το κάνιστρο. Σφίξε όσο μπορείς με το χέρι και μετά θέλει λίγο ακόμη με το πλαστικό κλειδί ( αν έχει).

http://www.primato.gr/proionta/antallaktika-gia-filtra-nerou/eksartimata-antallaktika-gia-siskeves-filtra-nerou/kleidi-gia-filtra-nerou-ano-kai-kato-pagkou.html

Δημοσ.

Με τι το έχεις βιδωσειώσει; Κλείσε τη βάνα και άνοιξε τη βρύση να εκτονωθεί η πίεση. Αν έχει βαλβίδα εξαέρωσης πάτησε την μέχρι να τρεξει νερό. Αυτό θα σε βοηθήσει στο ξεβίδωμα. Δες τη φλάντζα αν έχει καθίσει στραβα και βίδωσε πάλι το κάνιστρο. Σφίξε όσο μπορείς με το χέρι και μετά θέλει λίγο ακόμη με το πλαστικό κλειδί ( αν έχει).

http://www.primato.gr/proionta/antallaktika-gia-filtra-nerou/eksartimata-antallaktika-gia-siskeves-filtra-nerou/kleidi-gia-filtra-nerou-ano-kai-kato-pagkou.html

Πλαστικό κλειδί δεν έχει, πιθανόν θέλει αλλαγή ή φλάντζα θα το δω από Δευτέρα.

Δεν γίνεται να μπήκε λάθος το φίλτρο πάντως γιατί έναν τρόπο έχει.

Δημοσ.

Πλαστικό κλειδί δεν έχει, πιθανόν θέλει αλλαγή ή φλάντζα θα το δω από Δευτέρα.

Δεν γίνεται να μπήκε λάθος το φίλτρο πάντως γιατί έναν τρόπο έχει.

. Το πιο πιθανό είναι να θέλει σφίξιμο. Αλλα για να το σφίξεις πρέπει να βγει ο αερας..τώρα και να πας να το σφίξεις δεν θα μπορείς. Μήπως αυτός που σου το άλλαζε δεν σου έδωσε το κλειδί; το κουτί το έχεις για να δεις τι περιείχε η συσκευασία;
Δημοσ.

. Το πιο πιθανό είναι να θέλει σφίξιμο. Αλλα για να το σφίξεις πρέπει να βγει ο αερας..τώρα και να πας να το σφίξεις δεν θα μπορείς. Μήπως αυτός που σου το άλλαζε δεν σου έδωσε το κλειδί; το κουτί το έχεις για να δεις τι περιείχε η συσκευασία;

Μάλλον δεν έδωσα σημασία καν στο κλειδί έχεις δίκαιο... Που θα βρω από φυσικό κατάστημα να πάρω; το κουτί ούτε καν ξέρω 4 χρόνια το έχω. Συνήθως ερχόταν αυτός κ το άλλαζε αλλά ήθελε 65 ευρώ.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι Δευτέρα να το ξεβιδώσεις και να πας στον υδραυλικό της γειτονιάς σου να σου βρει αυτό που ταιριάζει. Στανταρακια είναι αυτά. 2-3 είναι όλα και όλα. Πολλά σου έπαιρνε πάντως. Καλύτερα να σου έπαιρνε ενα 10 αρακι και να σε είχε μόνιμο παρά να το αγοράζεις μόνος σου και να σε χασει. Εκτός αν ερχόταν από μακριά που έβαζε και τις βενζίνες.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι Δευτέρα να το ξεβιδώσεις και να πας στον υδραυλικό της γειτονιάς σου να σου βρει αυτό που ταιριάζει. Στανταρακια είναι αυτά. 2-3 είναι όλα και όλα. Πολλά σου έπαιρνε πάντως. Καλύτερα να σου έπαιρνε ενα 10 αρακι και να σε είχε μόνιμο παρά να το αγοράζεις μόνος σου και να σε χασει. Εκτός αν ερχόταν από μακριά που έβαζε και τις βενζίνες.

1 χιλιόμετρο μακριά είναι στην Όλγας, εγώ μένω παπαφη κοντά σιγά.

Να πάω σε σιδηρικά;

Πολλά μου έπαιρνε ναι... 26 ευρώ μου βγήκε και πηρα κ καλύτερο φίλτρο,αυτο που πρότεινες.

Δημοσ.

Δεν κάνεις ένα τηλεφώνημα στο waterstore να τους ρωτήσεις αν έχουν ή ποιος τύπος είναι?

Ναι Οκ σωστό θα πω το έχασα και το χρειαζομαι, καλή ιδέα!!

Αυτό είναι το πρόβλημα γιατί για να το ξεβιδώσω έφτυσα αίμα, αυτός λογικά είχε κλειδί.

Δημοσ.

'Όπως σου είπα για το ξεβίδωμα θέλει να εκτονωθεί πρώτα. Όπως και για το βίδωμα, τώρα και να προσπαθήσεις δεν θα μπορέσεις περισσότερο! Και με το κλειδί μη το ζορίσεις πολύ, απλά να πάρει αυτό που δεν μπορείς με το χέρι. Μπορείς να μετρήσεις πόσες υποδοχές έχει για το κλειδί?

Πάντως βλέπω ότι έχουν κλειδί σύσφιξης.. Η το έχασες (πχ να ήταν στο κουτί και να το πέταξες) ή ξέχασε να στο δώσει ή δεν στο έδωσε εκ του πονηρού..

http://puredryhellas.com/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/filtrothiki-ano-pagkou-eco/

Δημοσ.

'Όπως σου είπα για το ξεβίδωμα θέλει να εκτονωθεί πρώτα. Όπως και για το βίδωμα, τώρα και να προσπαθήσεις δεν θα μπορέσεις περισσότερο! Και με το κλειδί μη το ζορίσεις πολύ, απλά να πάρει αυτό που δεν μπορείς με το χέρι. Μπορείς να μετρήσεις πόσες υποδοχές έχει για το κλειδί?

Πάντως βλέπω ότι έχουν κλειδί σύσφιξης.. Η το έχασες (πχ να ήταν στο κουτί και να το πέταξες) ή ξέχασε να στο δώσει ή δεν στο έδωσε εκ του πονηρού..

http://puredryhellas.com/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/filtrothiki-ano-pagkou-eco/

Κάτσε δεν έχω αυτό το μοντέλο, το δικό μου το είχα πάρει 120 νομίζω, είχε κλειδί αλλά αν σου πω ότι δεν είχα ιδέα τι κάνει.. Θα πρέπει να ψάξω το κουτάκι.

Τις υποδοχές πως τις καταλαβαίνω;

Δημοσ.

Ενδεικτικά στο έστειλα να δεις τι περιέχει η συσκευασία. Αυτές οι προεξοχές που έχει είναι για να εφαρμόζει το κλειδί, στην ουσία ανα 2 δημιουργούν ένα μικρό άνοιγμα. Το κλειδί έχει δοντάκι που εφαρμόζει εκεί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται μου περίσσεψε ένα δοχείο φίλτρου της aqua filter με διπλή φλάντζα και πίεση 10bar. Έίναι σφραγισμένο ακόμα δεν το έχω ανοίξει. το πουλάω. Όποιος θέλει pm.

Δημοσ.

Μιας και οι λιθιασεις στα νεφρα αρχισαν ειπα κι εγω σαν γνησιος Ελληναρας κατοπιν εορτης να κοιταξω για καποιο καλο φιλτρο νερου αλλα μαλλον μπερδευτηκα.Οποιος εχει σχετικες γνωσεις ή εμπειρια ας προτεινει καποιο.Ευχαριστω.

Πονος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...