Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έκανα παραγγελία μια κανάτα της Britax με τα maxtra φιλτρα. Για να δούμε.. Δεν θεωρώ πως έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το νερό της βρύσης στην Πάτρα που βρίσκομαι αλλά ότι γλιτώνεις καλό είναι..

Είχα αγοράσει και εγώ την ίδια κανάτα (Brita, λέμε την ίδια?). Αφαιρεί τα άλατα, έτσι το νερό μου φαινόταν να έχει πολύ άσχημη γεύση. Τελικά δεν τη χρησιμοποίησα.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα έκανα παραγγελία μια κανάτα της Britax με τα maxtra φιλτρα. Για να δούμε.. Δεν θεωρώ πως έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το νερό της βρύσης στην Πάτρα που βρίσκομαι αλλά ότι γλιτώνεις καλό είναι..

Οποιαδήποτε άποψη δεκτή..

Σε ποια περιοχη εισαι; Στη Τερψη το νερο εχει παρα πολλα αλατα, στα Μποζαϊτικα ηταν μια χαρα. Πως γινεται να εχει αλλο νερο σε μια περιοχη και αλλο στην αλλη κανεις δε ξερει. Εν τω μεταξυ καποιες μερες εχει πολλα αλατα και καποιες φυσιολογικα.

Με ενα pb5 matrikx παντως εχω σωθει, ειχε αθλια γευση το νερο.

Υγ. Οι σωληνωσεις της πολυκατοικιας ειναι 5ετιας.

Δημοσ.

Σε ποια περιοχη εισαι; Στη Τερψη το νερο εχει παρα πολλα αλατα, στα Μποζαϊτικα ηταν μια χαρα. Πως γινεται να εχει αλλο νερο σε μια περιοχη και αλλο στην αλλη κανεις δε ξερει. Εν τω μεταξυ καποιες μερες εχει πολλα αλατα και καποιες φυσιολογικα.

Με ενα pb5 matrikx παντως εχω σωθει, ειχε αθλια γευση το νερο.

Υγ. Οι σωληνωσεις της πολυκατοικιας ειναι 5ετιας.

Κέντρο Πάτρα μένω.. Νομίζω πως είναι σχετικά σκληρό και πολλές φορές μυρίζει χλώριο.. Μια μικρή βελτίωση θέλω..

Είχα αγοράσει και εγώ την ίδια κανάτα (Brita, λέμε την ίδια?). Αφαιρεί τα άλατα, έτσι το νερό μου φαινόταν να έχει πολύ άσχημη γεύση. Τελικά δεν τη χρησιμοποίησα.

Brita ήθελα να πω.. Την ίδια λέμε..

Δημοσ.

Διαβάζοντας ότι τα προιόντα της camelot είναι μάπα, τσέκαρα στο nsf, και βρήκα τα παρακάτω. Πώς διαβάζεται αυτό; Εννοώ φαίνεται ότι έχει πιστοποίηση, έτσι δεν είναι ;

http://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?TradeName=imperial&Standard=&ProductType=&PlantState=&PlantCountry=&PlantRegion=&submit3=Search&hdModlStd=ModlStd

Το aquasana aq 4000 τι λέει; 

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο, δεν μπορούσα να το πιω..Μόνο στην καφετιέρα εβαζα. Αυτή τη στιγμή παίζω με 3 φίλτρα 10' κάτω πάγκου και το νερό είναι άψογο. Προφίλτρο στερεών , matrikx cto plus και τελευταίο το αγαπημένο μου matrikx pb1.
Δημοσ.

Διαβάζοντας ότι τα προιόντα της camelot είναι μάπα, τσέκαρα στο nsf, και βρήκα τα παρακάτω. Πώς διαβάζεται αυτό; Εννοώ φαίνεται ότι έχει πιστοποίηση, έτσι δεν είναι ;

http://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?TradeName=imperial&Standard=&ProductType=&PlantState=&PlantCountry=&PlantRegion=&submit3=Search&hdModlStd=ModlStd

Στο aquasana aq 4000 κατέληξα και πήρα εγώ μια και μετά από πάρα πολύ ψάξιμο είναι από τα ελάχιστα πιστοποιημένα που έχουν αναλυθεί από NSF και δημοσιεύεται το πιστοποιητικό ανάλυσης (http://www.aquasanahellas.com/grafix/products/faqs/aq4000/Performance+sheet[1].pdf ). Αν θυμάμαι καλά το πήρα 120 και τα φίλτρα έχουν 55 ευρώ. Σε όλα τα άλλα που κοίταξα ή δεν υπήρχε πιστοποίηση ή αυτή δινόταν από ανεξάρτητα εργαστήρια (NSF independently certified). 

Δημοσ.

Το Aquasana AQ-4000 από πού έχετε σκοπό να το αγοράσετε; Ελλάδα πέρα από τα κεντρικά δε βρίσκω να το πουλάει κάποιος άλλος.

Επίσης το ανταλλακτικό του (AQ-4035) φαίνεται να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ...  :fear:

Χάνω κάτι;

Δημοσ.

Το Aquasana AQ-4000 από πού έχετε σκοπό να το αγοράσετε; Ελλάδα πέρα από τα κεντρικά δε βρίσκω να το πουλάει κάποιος άλλος.

Επίσης το ανταλλακτικό του (AQ-4035) φαίνεται να κοστίζει πάνω από 100 ευρώ...  :fear:

Χάνω κάτι;

Το Aquasana AQ 4000 το πήρα από το κατάστημα στο Μαρούσι και η αγορά έγινε σχετικά πρόσφατα. Εκεί μου είπανε ότι τα ανταλλακτικά φίλτρα έχουν 55ευρώ. Με μια γρήγορη ματιά βρήκα την ίδια τιμή στην Aquasana Ευρώπης και Αμερικής. Δεν ξέρω που τα βρήκες 100 ευρώ…

http://www.aquasanaeurope.com/aquasana-aq-4035-drinking-water-replacement-cartridge/

http://www.aquasana.com/replacement-drinking-water-filters/countertop-replacement-filter

Δημοσ.

Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση amazon.de/uk και ebay και εβλεπα πολυ υψηλες τιμες οποτε το εγραψα βιαστικα. Πιθανοτατα κάνω λάθος!

Το κατάστημα στο Μαρούσι στέλνει Θεσσαλονίκη; Έχει κανεις εμπειρια;

Δημοσ.

Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση amazon.de/uk και ebay και εβλεπα πολυ υψηλες τιμες οποτε το εγραψα βιαστικα. Πιθανοτατα κάνω λάθος!

Το κατάστημα στο Μαρούσι στέλνει Θεσσαλονίκη; Έχει κανεις εμπειρια;

Ναι, έχεις δίκιο. Σε Amazon η τιμή είναι κοντά στα 100 ευρώ.....

Για Θεσσαλονίκη καλύτερα να μιλήσεις με το κατάστημα γιατί δεν έχω ιδέα. 

Δημοσ.

kobi είσαι ευχαριστημένος από το προιόν; Έχει προβλήματα σύνδεσης, αντικατάστασης ανταλλακτικών και ροής όπως διάβασα στο amazon; 

Επίσης σχετικά με την πιστοποίηση nsf της camelot όπως έβαλα το σύνδεσμο παραπάνω έχετε εικόνα; Διότι το έχει η μάνα μου και θα ήθελα να είμαι σίγουρος για τις ενέργειές μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω μετα απο πολυ ψαξιμο ειχα καταληξει και εχω παρει το Undercounter M3 plus HF  αλλα με καποια προβληματα που με τρεχουν ( νοσοκομεια κλπ ) τωρα τελευταια δεν εχω μπορεσει να το τοποθετησω ακομα και να σας πω εντυπωσεις .

Δημοσ.

To μοντέλο κατω πάγκου της aquasana AQ-5300 (τριών σταδίων) αν γνωρίζει κανείς, μόνο στην Αμερικη υπάρχει?

Δεν το βλέπω διαθεσιμο ούτε στο ευρωπαικο, ουτε στο ελληνικο σάιτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...